oʞɾoƃ Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ma prvo nek se okupe, a posle ćemo srati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 [sing] Money, money, money [/sing] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ma prvo nek se okupe, a posle ćemo srati Taj zonfa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
she wolf Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Sepultura u bilo kakvom izdanju da dodje, bilo sadashnja ili reokupirana sa bracom, prvo bih dobro razmislio, pogledao set-liste i sl..ne pada mi napamet da dodjem na koncert a da mi neko busi Roots... "Roots" не гине у којој год постави наступили. То име је један од најпопуларнијих албума, нико га се није одрекао, тако да не треба очекивати, све и да се окупе поново са браћом, да ће свирати неку претерано old school сет листу. Smarate bre s tim old skul nju skul forama. Na to se pale samo klinci iz BG-a koji hoce da budu veci metalci od drugih. Sto se tice okupljanja stare postave Sepulture, to bi bilo bas super. Mozda bi moglo i bez Kisera, posto stalno nesto kenja... I bojim se da bi i to sto bi svirali od old-schoola bilo usporeno, taj trend nikako ne mogu da shvatim... Odakle ti sad ta ideja? Gde si video da neko svira sporije uzivo, a pogotovo sepultura? Sepultura je sve pesme svirala brze uzivo, to je opste poznata stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Odakle ti sad ta ideja? Gde si video da neko svira sporije uzivo, a pogotovo sepultura? Sepultura je sve pesme svirala brze uzivo, to je opste poznata stvar. Tacno. A i Soulfly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Smarate bre s tim old skul nju skul forama. Na to se pale samo klinci iz BG-a koji hoce da budu veci metalci od drugih. Ne smaramo, već je stariji treš prijatniji za slušanje od sporog trajbalkora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Ja samo znam da ako se desi da se opet ujedine kostace otprilike : 1.000.000,00 $ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Pa, takvom jednom okupljanju ne gine velika rasprodata svetska turneja po halama, tako da to uopste nije preterano velika suma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Nije velika za nemca )), a nije ni za neke od nas ))ahahhah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Nisam na to mislio, nego je to suma koju bi neki menadzer ili neko vec ponudio za njihovo okupljanje. Nisam mislio da bi toliko kostalo njihovo dovodjenje za samo jedan koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Morbid visions... Schizophrenia... ZNACI... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Значи шта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Nisam na to mislio, nego je to suma koju bi neki menadzer ili neko vec ponudio za njihovo okupljanje. Nisam mislio da bi toliko kostalo njihovo dovodjenje za samo jedan koncert. Ja bi tolko dao... al da se vrate u onom izdanju sa Arise turneje... neke picke su to gledale pa me sad jebu u zdrav mozak, ali neka neka.... Najaci mi je lik koji slusa neki sweet i slucajno se zadesio na certu 91 u minhenu, i kaze kad je Max izasao i kad je rekao "ARISSEEEE" ja sam napustio hol :)hahhah. A pritom mi i kartu pokazuje s'koncerta... Dok je jedan drugi cak uleteo na tonsku probu ,sa falsh sepultura majcom(domaca radinost) i Glorija ga startovala i nije mogla da veruje kakva majca, nije verovala kada je rekao da to kupio u srbiji... hahhaha ). Edited April 9, 2007 by Frubi666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Ето, видиш ко је све то гледао, а ми прави верници тада нисмо ни знали шта је метал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagaroth Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Ma katastrofa ,uvek ce biti takvih bolida od ljudi. :udri: Meni je samo bitno da se vrati stara postava,a to sta ce svirati to ne trebamo da brinemo.Max ce znati sta treba da se svira.Pazi kada je sad za promociju "dark ages" svirali su Inner Self i Refuse Resist ahhhhh :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 to su svirali i prvi put kada su svirali kod nas 2003. oni to sviraju non stop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Али их нису свирали целе, него су правили медлије са 'Dead Embryonic Cells' и још једном. 90% публике није имало појма о чему се ради. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Дакле, ја сам био у мањини. Ја сам био у Сепултура мајици и мислим да је Макс приметио јер сам се попео на стуб и да је прокоментрарисао нешто, али га несам разумео. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Кад је 10 људи кренуло у шутке на тим песмама, гомила осталих је стајала у неверици, не разумејући шта се тачно дешава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Leb ti jebem ja ih nisam gledao 2003.god, ali ono u skc-u zamalo glavu nisam izgubio u picku materinu . Ali kada je krenuo Inner Self leb ti .... pifff )). Kolko se secam svirali i Policju il sam prebacio ?! Piff pa Ded embrijonik :)hahhha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 jebase majku sa inner selfom, valjda su u skc-u svirali ceo inner self, a u hali do pola. ali je u hali bila razbijacina, zvuk, svirka... da se covek usere! kad se prodere max na ogromnom razglasu pucaju stakla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Дакле, ја сам био у мањини. ma ti si baja... jebase majku sa inner selfom, valjda su u skc-u svirali ceo inner self, a u hali do pola. ali je u hali bila razbijacina, zvuk, svirka... da se covek usere! kad se prodere max na ogromnom razglasu pucaju stakla! max jebe keve!!! i sad kad je omatorio i dalje se dobro drzi sa growl-om, tj sa druge strane i dalje ne ubacuje clean, kao sto 99% vokala to vremenom uradi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Nego, al bila bese Policia u Skc-u il ne ?! I ceo inner self odsvirali u skcu. Kuku majko moja kad se setim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 jeste, ispred ulaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts