Speed_Dead Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 za lika koji je u fazonu da zeli smrt matorim Nemackim thrash bendovima.... nemam komentar. bas me briga i za maxa i za crnju ,al prva Sizofrenija,binit i arajz su vise nego kult,pravi speed/death metal, a to je ono sto ima je nabilo 100000000 fanova i to je ono sto bih zeleo da slusam uzivo u postavi koja je to i snimila. ee a za Filipa,-za maxa tj pre 2-3 godine sam sticajem okolnosti isao na veceru kod druga ciji su roditelji jako dobri sa Maxovom porodicom,i sad dosao je max i njegova zena deca ,zec i cerka.. za celo vece max je bio u fazonu "a sta je ovo ? mhm cool man,oh yeah" i klimao glavom i bio u fazonu cool , a njegova zena(Glorija) je bila u fazonu "jel si znao da sam 80` imala kafanu de su svirali i pili sejkred rajh,metalika,slejer itd blablabla" a ja reko pa cool ovo ono kec-dvojka ,a sta mislite o tankardu ...oni kidaju itd..a ona kaze"ahh tankard.. to je samo Nemacki pivski thrash bend:P" eeeeeeeee crna zeno....!! da mu nije nje max bi sad svirao ko zna sta ko zna gde,al tesko da bi se tako brzo vratio u muzicke vode,e sad da li je njen uticaj presudan za to sto se vratio u muzicki zivot tako brzo,ili je njen uticaj jos vazniji ,jer je mozda zasluzan sto je on onda napustio odlican popularan bend kao sto je to BILA Sepultura..to ne znam. al u svakom slucaju tesko da Max zasluzuje da se sepuri u fazonu da je on taj koji je stvorio nesto ,a da pri tome kulira doprinos ostalih iz benda:P 111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 bas me briga i za maxa i za crnju ,al prva Sizofrenija,binit i arajz su vise nego kult,pravi speed/death metal, a to je ono sto ima je nabilo 100000000 fanova i to je ono sto bih zeleo da slusam uzivo u postavi koja je to i snimila. I ja se slazem da su im to najbolji albumi, ali im nije to nabilo fanove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 arise jeste donekle, ali su za to najvishe zasluzni chaos a.d. i roots. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Ti prvi albumi su tupa tupa smor smor, vidi se da jos nista nisu znali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Jesu kurac smor. meni je sve do Roots cist kult. Da, i prvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) Pa Max i jeste u tom fazonu: "Cool, yeah, cheers....", sad mi pade napemet da kada je Soulfly prvi put bio kod nas, Bosko je radio intervju sa njim za Rock Express (jedan od retkih stvarno dobrih intervjua u REX-u) i da je Max ladno rekao da se divi Monte Conoru iz Roadrunnera jer je on ostao fan pre svega, Monte zna napamet koja je treca stvar na Schizophreniji i sl. Nisam mogao da verujem sta ovaj prica, on je bre pisao te pesme, ali to samo potvrdjuje da je on samo simpaticni mediokrititet. Sto se njegove opaske za Tankard tice, on je u principu u pravu, ali ja to i ne bih doziveo kao neku uvredu. Tankard jesu drugorazredni pijani nemacki thrash metal bend, ali i u drugoj ligi se (bar na zapadu ) igra dobar fudbal. Ne bih sada da ulazim u polemike sa Tankard fanovima, meni su oni sasvim dobri, ali do odredjene mere. Sto se slave i popularnosti tice, Sepultura su Beneath The Remains prodali preko svih ocekivanja za dve godine u 200.000 primeraka, ali su tada svirali klupske turneje, cesto kao predgrupa (Sodom i Mercyful Fate npr.). Svi video butlezi koje barem ja imam su iskljucivo iz klubova. Njihova popularnost je konstatno rasla i pred izlazak Arise se o njima vec mnogo pricalo, a onda je izasao Arise koji je bio toliko dobar da su ih slusali i metalci koji nisu slusali thrash ili death (tad nije bilo podpravaca k'o danas , ali opet nisu svi slusali sve ). Tada su presli u veca mesta i hale. Chaos A.D. su vec hale, a Roots rasprodati koncerti pred 10-ak hiljada ljudi. Edited December 23, 2008 by bernad panasonik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 А, па, хвала. Сећам се да је конференција за новинаре била у хотелу "Југославија". Чекао сам 5 сати да урадим интервју с њим, док су сви остали изређали и био последњи. Прва је била госпојца Биљана за емисију "Киту" на ТВ Флека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Ovo je najbolja generična muzika koju sam ikad čuo. Jej za Sepulturu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Jesu kurac smor. meni je sve do Roots cist kult. Da, i prvi. Meni prvi najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 nije max rekao to za tankard vec Glorija..al isti im je valjda nacin shvatanja poente... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) novi album A-Lex je golo govno. Ono zvuci kao neki Madball. Strashno na shta su spali. Da ne spominjemo pesmu Ludwig Van...... veoma plitko i veoma idejno jeftino...... evo i linka za one koji nisu jos slusali: http://rapidshare.com/files/172445844/Spt09AL-Monaco-MF.rar Edited December 25, 2008 by duruman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Ma kakav bre Madball .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 skida se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ma kakav bre Madball .. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ovo nije album, ovo je laksativ u muzickom obliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Definitivno se moram sloziti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 (edited) Madball i laksativi :) Dobio sam prosle nedelje gomilu bootleg dvd snimaka Sepulture i na jednom od njih Kerry King (London 1998) gostuje na Propagandi. Bas su se fino podelili, Toma sa Soulfly, Kerry sa Sepulturom, mogao bi Jeff nesto da odsvira sa Cavalera Conspiracy . Edited December 27, 2008 by bernad panasonik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Evo vesti, cisto da drzimo temu zivom: okacili su na You Tube klip sa probe kako probaju Mass Hypnosis i Amen + Arise (lepo, lepo). Najavili su jos neka iznenadjenja u set listi, ali to svaki bend kaze pred turneju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 kisser je u pravu totalno za sledeće: "in SEPULTURA you get reborn every day pretty much, and you have to recreate yourself. That's more exciting instead of being just food for expectations" eee zato ja cenim bendove poput children of bodom. mora bre da rade kao tim a ne svaki za sebe, eeej koliko se to oseća u muzici. i više je fer, majke mi, volim sepulturu i sve, ali više mi je fer, ako je max idiot raziđite se lepo i to je to, svako na svoju stranu slušaćemo ono što ste do sada stvorili a ako budete kreativni možda i conspiracy i soulfly itd itb... who wants to live forever arise jeste donekle, ali su za to najvishe zasluzni chaos a.d. i roots. roots , roots. arise smo mogli da slušamo samo mi koji smo i do tada slušali to. sećam se da sam jednom pustila drugarici cells... pobeže od mene jbt! isprepadala se na mrtvo ime i prezime ,kaže i ti OVO slušaš?!? pa bila je večito tuča oko toga da ne stavim slučajno sepulturu u kasetofon. Ti prvi albumi su tupa tupa smor smor, vidi se da jos nista nisu znali nisu nisu poslušaj bolje ti prvi albumi su čista energija posle su naučili kako da prodaju više albuma, ali prvi albumi su prava sepultura. sa sve šugavom produkcijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Sepultura je iskusna. Njih mogu da razumeju samo iskusni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Redovno vežbam pesme Sepulture na gitari za kondiciju desne ruke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Prava stvar, veruj. Informacija iz prve ruke (desne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 iskusno iskusno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 eee zato ja cenim bendove poput children of bodom. mora bre da rade kao tim a ne svaki za sebe, eeej koliko se to oseća u muzici. Da, CoB je pravi primer za to, pošto Alexi uvek ističe u intervjuima kako je on taj koji sve komponuje i sređuje pre nego što se uđe u studio i da ne veruje u demokratiju u bendu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts