Baron Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lMmjBtLHDsI&feature=related Quote
Bernard Panasonik Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 "Hello, SEPULTURA fans all over the world. We're here in São Paulo. We're gonna play the whole album 'Arise' at the birthday party of the Manifesto Bar, 16 years. "So we are here to say that we are working on a new album [that] we are gonna release next year. We just signed with Nuclear Blast [Records]. We have a worldwide plan for 2011 and 2012. We're gonna record the album in January with Roy Z. [JUDAS PRIEST, HALFORD, BRUCE DICKINSON, HELLOWEEN] producing the album, for the first time working with us. We have a worldwide release planned for May 2011. And we're here to assure you that we're gonna be on the road with this formation, the SEPULTURA that we are today. And we have a full North American tour scheduled for April — everything is confirmed. We have a full-scale tour for the summer. We are confirmed [for] the Wacken [Open Air] festival [in Germany] — the first time SEPULTURA will be playing there. "Don't listen to fucking rumors anymore. We are tired of listening to this fucking bullshit that [former SEPULTURA guitarist/vocalist] Max [Cavalera] is saying all over the world, that there's gonna be a reunion [of SEPULTURA's classic lineup] and this and that. We're here to say there's no communication, there's no talks about any type of reunion or any show with the Cavaleras [Max and his brother Igor, also a former member of SEPULTURA]. Igor is doing his job, Max is supposed to do his job, and we are doing our job. "We are SEPULTURA for 26 years and we celebrating this with a new album, a new deal and a new world tour. And I hope this is the end of fucking rumors and fucking lies, OK?! "[We] are SEPULTURA and we're gonna be with you next year with a new album. "See you on tour." Amen to this!!! Quote
^TK^ Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 (edited) bar im nije dosadno. sta je sledece Edited December 13, 2010 by ^TK^ Quote
Ајлин Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Pritom: "This video is unlisted. Only those with the link can see it." Pitam se da li ovo dogovorno rade ili su stvarno toliko jadni da se prepucavaju na ovaj način Quote
dimmu1 Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 al' je paul omatorio... da nisam video par slika otkako se osisao nikad ne bi prepoznao coveka. Quote
hate squad Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Pritom: "This video is unlisted. Only those with the link can see it." Pitam se da li ovo dogovorno rade ili su stvarno toliko jadni da se prepucavaju na ovaj način Sta god da je, jadno je! Sa druge strane, od strane Andreasa i Paola nije bilo ni 10% izgovnjavanja koliko je ovaj srao u zadnje dve godine. Covek je samo srao i srao (jer je poznato da nije uspostavio nikakvu licnu komunikaciju sa Andreasom, nego je sve islo preko advokata i menadzera), komunicirao sa samim sobom, stalno iznosio neke pizdarije, menjao verzije i razloge dok sa druge strane nije bilo odgovora sem "nismo zainteresovani za reunion". Ja sam prvi da ih vidim opet, ali... 1 Quote
Ајлин Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 ciganska(brazilska) posla fašisto Quote
Angelystor Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 E ovo je Sepultura lista: Arise Dead Embryonic Cells Desperate Cry Murder Subtraction Altered State Under Siege (Regnum Irae) Meaningless Movements Infected Voice Orgasmatron (Motörhead cover) ----------------------------------- Escape to the Void Territory Inner Self Sao Paolo, pre par dana. Quote
Footog Qpoos Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 E ovo je Sepultura lista: Arise Dead Embryonic Cells Desperate Cry Murder Subtraction Altered State Under Siege (Regnum Irae) Meaningless Movements Infected Voice Orgasmatron (Motörhead cover) ----------------------------------- Escape to the Void Territory Inner Self Sao Paolo, pre par dana. odlicno... ja tu ne bi nista dir'o...mada,ja volim ratamahata... Quote
SkullKrusheR Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 da se ja pitam, morale bi bar 3 sa chaos a.d. na svakom koncertu da budu. Quote
Footog Qpoos Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 ceo arazjz sviraju...ma vise nista ne treba...ja sam se tim album drogirao...trcao kuci iz skole da ga salusam,a u skoli ga slusao na diskmenu...po ceo dan...najjaci album u metalu!jedan od... Quote
SkullKrusheR Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 jebiga, i meni je jedan od omiljenih, ali chaos a.d. mi je prva ljubav. kao klinac sam ga slushao savaki dan bukvalno, prvo na vokmenu, a kasnije i na diskmenu i dvd plejeru. jedan od prvih metal albuma na koje sam bio nenormalno navuchen. Quote
oʞɾoƃ Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Chaos A.D. je verovatno najbolje što možeš dati nekom klincu željnom da čuje šta je to metal... Početi sa komercijalnim, ali pravim metalom, a ne nekim Iron Maiden pizdarijama od kojih će posle par godina da sluša isključivo Nuclear Blast power metal bendove. 5 Quote
Berliner Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 slazem se. dati klincima testament - low, ff - demanufacture, obucare - world demise da se naloze malo i odmah na pravi put: death - symbolic. savatage i agent steel u zacetku. a ne slejere i mejdene da se zaglupe u startu. 1 Quote
Bernard Panasonik Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Arise su svirali samo za tu priliku ceo. Imate na njihovom twitteru link za stream celog koncerta. Slika je bezveze, ali je ton iz mixera, sem Infected Voice, tu je bio neki problem sa strimom. Quote
Grobodan Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Maiden je daleko više pravi metal od Chaos AD. 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 (edited) Chaos A.D. je verovatno najbolje što možeš dati nekom klincu željnom da čuje šta je to metal... Početi sa komercijalnim, ali pravim metalom, a ne nekim Iron Maiden pizdarijama od kojih će posle par godina da sluša isključivo Nuclear Blast power metal bendove. Vise je METAL svedski DISFEAR koji sviraju zapravo D-BEAT nego album Chaos A.D...,po meni je to totalni promasaj Sepulture,od tada su raspad. Maiden je daleko više pravi metal od Chaos AD. Potpisujem. Edited December 16, 2010 by BruceBruce 2 Quote
heavyervin Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Arise je sigurno najbolji album Sepulture, s tim albumom sam poceo (kada je izasao) da slusam Sepulturu, a sa Maiden manje vise poceo da slusam Metal i nisam zaostao u muzici nit slusam samo Nuclear Blast power tako da te kvazi tvrdnje okacite macku o rep.Maiden ce uvek biti bolji od bilo koje Sepulture.Oni od Chaos nikako da izdaju nesto sto valja.To i nije vise taj bend, jedino im je ime isto. Necu da vredjam Nu Sepultura fanove, ovo je samo moje misljenje 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Arise je sigurno najbolji album Sepulture, s tim albumom sam poceo (kada je izasao) da slusam Sepulturu, a sa Maiden manje vise poceo da slusam Metal i nisam zaostao u muzici nit slusam samo Nuclear Blast power tako da te kvazi tvrdnje okacite macku o rep.Maiden ce uvek biti bolji od bilo koje Sepulture.Oni od Chaos nikako da izdaju nesto sto valja.To i nije vise taj bend, jedino im je ime isto. Necu da vredjam Nu Sepultura fanove, ovo je samo moje misljenje I totalno si u prvu.Bez greske. Quote
hate squad Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 (edited) Vise je METAL svedski DISFEAR koji sviraju zapravo D-BEAT nego album Chaos A.D...,po meni je to totalni promasaj Sepulture,od tada su raspad Jest` da ima dosta hc eleme nata, ali nije metal, a? Oce to, oce... Edited December 16, 2010 by hate squad Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 (edited) D.R.I su objasnili kako se kombinuje HC i METAL i tu se vidi koliko to moze biti EFIKASNO,a ovo sto je Max radio nema veze sa vezom,mesao je kanda kodze i narkomane (kako ja to nazivam) sa metalom. Edited December 16, 2010 by BruceBruce 2 Quote
Recommended Posts