kuruz Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Преспор албум. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 ja prvi nisam neki fan "nove" sepulture, ali vec nakon prvog slushanja mogu reci da je ovaj album odlichan. nisam ochekivao nishta narochito, a na kraju ispade ubica od albuma. definitivno najbolji u grinovoj eri. slushace se josh dosta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 na prvo slusanje kida! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) Jebote koji primitivan album. Ovi su ostali u 1997. godini. Skoro pa kao Overdrive na prvom Korn albumu. Mene je uvek zanimalo zasto ti bendovi koji imaju para da plate malo ozbiljnije studije i opremu ne iskoriste sav potencijal istih nego zvuce ko bilo koji klinacki bend sa svojim idejama i tehnikom? Tuzno je sto svaki noviji metal bend ovakvu Sepulturu moze da pojede za dorucak. Kad se samo setim onog Roots albuma i one fantasticne produkcije i eksperimentisanja sa pozadinskim zvucima, raznim efektima na gitarama i punocom pravog stereo zvuka. Ovo je na nekom jadnom Madball nivou. Ritmovi dosadni, pevanje jednolicno, gitare predvidive. Stvarno nek se ubiju vise ili promene ime, bice im bezbolnije. Ovo jednostavno nije vise nista vezano za ime Sepultura. Nemam nista protiv novih clanova i novog vokala, ali daj brate, malo kreativnosti a ne tr-tr tup-tup. Pozdravio ih sve Arise! koji ne mogu vec 15 godina da premase a produkciju sa Rootsa o tome mogu samo da sanjaju. Edited June 6, 2011 by oNe 2 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Pa hoce tako da zvuce zato sto je to iskreni tres spid metal 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 pa ne mogu tako da zvuce ako su imali bar 5 albuma koji su za 10 klasa bolji od ovog malo je jadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Ali nisu bili iskreni tres spid metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 nestrpljivo se cheka brat memento mori da nas grovloslovi svojim mishljenjem o novom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Jebote koji primitivan album. Ovi su ostali u 1997. godini. Skoro pa kao Overdrive na prvom Korn albumu. Mene je uvek zanimalo zasto ti bendovi koji imaju para da plate malo ozbiljnije studije i opremu ne iskoriste sav potencijal istih nego zvuce ko bilo koji klinacki bend sa svojim idejama i tehnikom? Tuzno je sto svaki noviji metal bend ovakvu Sepulturu moze da pojede za dorucak. Kad se samo setim onog Roots albuma i one fantasticne produkcije i eksperimentisanja sa pozadinskim zvucima, raznim efektima na gitarama i punocom pravog stereo zvuka. Ovo je na nekom jadnom Madball nivou. Ritmovi dosadni, pevanje jednolicno, gitare predvidive. Stvarno nek se ubiju vise ili promene ime, bice im bezbolnije. Ovo jednostavno nije vise nista vezano za ime Sepultura. Nemam nista protiv novih clanova i novog vokala, ali daj brate, malo kreativnosti a ne tr-tr tup-tup. Pozdravio ih sve Arise! koji ne mogu vec 15 godina da premase a produkciju sa Rootsa o tome mogu samo da sanjaju. Nisam slušao ni novi album, ni Roots, ali... ...sram te bilo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memento_Mori Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Kao prvo i prvo,novi album,al čega? Novi album nekog wannabe good Sepultura tribute benda? Tako već može... Sepultura je umrla posle MAXA,M-A-K-S-A! Nek sviraju zajedno sa Diannom u Kruševcu,i to nek oni uplate da sviraju... Sve se bojim da ne bi svi potrčali na Cavalera Conspiracy i zaplakali,dok Grin tamo grgla kao likuše iz brutal throatfucka! A inače,ovaj naziv albuma i artvork bi više odgovarao Avenged Sevenfold-u... Čak se u pesmi Mask umešao i Dejvid Geta na 1:08,baš ga moderno umiksovaše,Sepultura trve spid tres ultra megamix http://www.youtube.com/watch?v=Y7V0MgfyvlU Dajte bre,nemojte zjbavati,gde ovo može da bude dobro... Kao što već jednom rekoh,dobro da,al ne za Sepulturu... Come back alive pesma je najbliže staroj Sepulturi,ovo sve ostalo je trulex. Naravno,ovo je samo moje mišljenje,nisam hteo da komentarišem dok nisam preslušao album... Let me see THE BIGGEST GANGBANG EVER! 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Kako mi se kenja od ovih što su zaglavljeni u osamdesetim godinama. Produkcija je loša, album jednoličan i nekako spor, vokal čisto dranje. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Smor, jebote. Monotono, sporo, vokal izuzetno loš. U suštini, Kuruz istinu veli. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Sto stariji sve manje zivaca imam da preslusavam u nedogled i dajem sansu novim albumima. Na prvo pustanje zapara mi usi recimo Kairos, koja je radjena po War For Territory matrici, onda neka gomila midtempo pesama, produkcija relativno prljava, nista se tu meni nije svidelo. Pokusao sam cak da se strpim malo, da odslusam pazljivije, al ne ide .... Ja sam ipak onaj sto je zaglavljen u 80ima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memento_Mori Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Ma to su neki Grinovi Uma Cura politrikovi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Ja sam ipak onaj sto je zaglavljen u 80ima Mozda bi ti i 70-e vise odgovarale...barem po volumenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memento_Mori Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 E jbg sad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Preslusao sam jednom album...smorusa.Bolje od poslednjeg,ali i dalje kurton.Nista od comebacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Ovo definitivno jeste najbolji album Sepulture godinama unazad (nisam siguran ni da bih znao da navedem sve albume posle Against koliko su nebitni) ali i kao takav ima dosta mana. Vrlina jeste povratak na Thrash zvuk ali meni ovo zvuči kao Chaos AD za siromašne, i po meni se najviše podbacilo u aranžmanima - krene neki dobar mid tempo riff koji me zagreje za neku brzinu ili lomilačku razradu a oni ga drve celu pesmu i izgube na intenzitetu. Znači krenulo se u dobrom pravcu ali nije se još stiglo na cilj, valjda su i zaboravili kako se to radi od sile smora koje su izbacivali ovih godina, pa ovo i nije tako loše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Chaos AD za siromašne bravo, to je to. al' svejedno mi se svidja zato shto me podseca na chaos a.d. naravno da mu nije ni do kolena, ali bar ima taj neki prizvuk. sad cu da ga obrnem josh jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memento_Mori Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 A može i koliko Maxa toliko i Sepulture Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Kakav Max, od njega više vajde nema. Ova nova Sepultura je bog otac za Conspiracy novi album. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Sepultura bi zvucala ko novi Cavalera da je sa Maxom, neka hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memento_Mori Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Ni jedno ni drugo nisu ni blizu ni Sepulturi a ni Cavalera Conspiracy-u.Gledam na taj album kao drugi bend kao što sam oduvek gledao i na tu 'novu Sepulturu', i opet mogu da kažem da mi je bolji drugi bend, novi CC nego ovaj Kairos... Jednostavno koliko god da se trudio ne mogu taj vokal da zgotivim, jbt kao da se muči dok peva, kao da nešto pokušava da izvuče pa se nateže kao da kenja, i nisam jedini koji je to primetio, što implicira da ne hejtujem to samo zato što je on crnac, nego zato što je crnac sa lošim glasom (a dal je na lošem glasu, to već ne bi znao reći. Edited June 10, 2011 by Memento_Mori 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Green ima loš glas? Nigga, please. http://www.youtube.com/watch?v=k2374TUc6o4 http://www.youtube.com/watch?v=DyF4RwnZtNI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Kakav Maks, glava bi mu eksplodirala od napora kad bi pokušao da smisli neke stvari tipa Under siege. Da se vrati u Sepulturu, jedino što bi bilo dobro od te priče je turneja, mada u kakvom je stanju ne znam ni da li bih išao da gledam kako nagrđuje stare pesme svojom "drogirani hrčak" izvedbom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts