Grob Bez Dna Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 kolko godina ima ovaj biohazard? Quote
Lenny Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 hahah ovaj je pobedio definitivno bas se po liku vidi da je s nasih podneblja... mislim спид метал hahaahh, samo jos nedostaje ono je жив, a i ovako je u ranku bisketa & kompanije hahahh svaka cast! kolko godina ima ovaj biohazard? malo... Quote
biohazard Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Jebiga, neki smo jos mladi i puni potencijala, a neki ste vec protracili zivot. Quote
Chicken Little 420 Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sl2ZX0TfxLs&feature=share Quote
CROSSIĆ Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 hahah ovaj je pobedio definitivno bas se po liku vidi da je s nasih podneblja... mislim спид метал hahaahh, samo jos nedostaje ono je жив, a i ovako je u ranku bisketa & kompanije hahahh svaka cast! Pobedilo kurac,daće nam kurčinu neki likovi su sve stvarno izcimali da naprave i znaju da koriste neke zajebane programe Quote
S.R.T. Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sl2ZX0TfxLs&feature=share Koji jebeni kult! Danjasnji metal je go kurac, sranje. MORBID VISIONS 1 Quote
C.A_R.I.A. Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 мало квалитетног спама није на одмет Како разликујеш квалитетни и неквалитетни спам ? Црнац убија како пева,свака му част... Quote
Bernard Panasonik Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Upravo gledam DVD sa Rock In Rio festivala od pre neki dan. Nastupili su sa Tambours Du Bronx sa kojima su radili "Structure Violence" sa poslednjeg albuma i ima zanimljivih rezultata, recimo kada zajedno sviraju "We re Lost You". Najveća zanimljivost je da su uživo svirali "Structure Violence" i "Firestarter" (http://www.youtube.com/watch?v=1489qFNfaa4), ne verujem da će ovu prvu ikada više izvesti uživo. Ko je dokon neka proba "Kairos" u ovom rasporedu, meni pasuje: 01 Seethe 02 Kairos 03 Relenteless 04 Just One Fix 05 Dialog 06 Mask 07 Embrace The Storm 08 Born Strong 09 Spectrum 10 No One Will Stand (bonus, po potrebi) 11 Firestarter 12 Structure Violence Quote
Angelystor Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Krajnje neinteresantna i vrlo monotona muzika izbija iz "Kairos"a, a jos mi ga nebitnijim cini cinjenica da cu za 50ak dana slusati od njih Arise i BTR uzivo, tako da je ovo jos nebitniji album od par poslednjih... Da nije koncerta, mozda bih i probao drugi raspored pesama :] Quote
DeadlyPollution Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Oce neko da kupi "Beneaht the Remains" i "Arise" kasetu ? 600 dinara obe... Quote
lemmy sixx Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Moze.Imas Commodore 64 na prodaju mozda? 1 Quote
DeadlyPollution Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Imam samo ove dve,imam i Testament-The Legacy i Carcass-Heartwork...ako uzimas sve onda sve 4 za 1000 din...vazi samo za BG Moze.Imas Commodore 64 na prodaju mozda? Quote
krchulj Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Imam samo ove dve,imam i Testament-The Legacy i Carcass-Heartwork...ako uzimas sve onda sve 4 za 1000 din...vazi samo za BG esu original kasete? Uzeo bi ih ja da imam za kasetofon u kolima, da budem pravi oldskul mjetalac, al samo ako imaju buklete. e da, ako neko ima, trebaju mi i džojstici za komodor, kad smo već kod toga Quote
DeadlyPollution Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Samo "Beneaht the Remains" je original,ona je 400 dinara. Quote
solicitor Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Ja sam sve svoje kaasete bacio ispred kontejnera pre nekoliko meseci. Bilo mi je jako tesko, ali zasto da mi skupljaju prasinu, kad vec nemam ni comodore 64 Zanimljivo je da je bas tad naisao neki klosar koji kopa po kontejnerima i sve ih je odneo Quote
CROSSIĆ Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Ja sam sve svoje kaasete bacio ispred kontejnera pre nekoliko meseci. Bilo mi je jako tesko, ali zasto da mi skupljaju prasinu, kad vec nemam ni comodore 64 Zanimljivo je da je bas tad naisao neki klosar koji kopa po kontejnerima i sve ih je odneo mogao si pokloniti kasete,što bacati to zlato Quote
C.A_R.I.A. Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 (edited) Oce neko da kupi "Beneaht the Remains" i "Arise" kasetu ? 600 dinara obe... Што продајеш,човече... И ја сам имао ITP на οригинал касети па сам се зезнуо и продао... А Chaos A.D. не бих никада продао Edited October 30, 2011 by C.A_R.I.A. Quote
DeadlyPollution Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Krizaaa,trebaju mi pare a ne znam kako da dodjem do njih..... Што продајеш,човече... И ја сам имао ITP на οригинал касети па сам се зезнуо и продао... А Chaos A.D. не бих никада продао Quote
C.A_R.I.A. Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 E το су већ озбиљни разлози... Quote
solicitor Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 mogao si pokloniti kasete,što bacati to zlato Naišao mi dan sređivanja ormara i odlaganja više nije moglo biti. Od 2000. godine nemam kasetofon, a iz sentimentalnih razloga nisam mogao da ih se otarasim ranije. I ja sam pomislio da niko ne bi prihvatio ni na poklon kasete u danasnje vreme Quote
solicitor Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Zajebala se Sepultura jos vise od mene kad je pocela da svira sranje muziku Quote
Night Prowler Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Brazilian/American thrashers SEPULTURA have announced the addition of drummer Eloy Casagrande to their arsenal of world-class musicians, replacing Jean Dolabella as the band's full-time percussionist. The 20-year-old drum prodigy from São Paulo, Brazil, who won the Modern Drummer "Undiscovered Drummer" contest as a teenager in 2006, is more than eager to begin his career with the veteran metal icons. "When I got the invitation to join SEPULTURA, I was in shock," said Casagrande. "I'm a fan of the band for years; it'll be an honor to play with them." Commented guitarist Andreas Kisser: "I'm sure Eloy will do a great job with SEPULTURA. He's already a musician who shows a lot of strength and technique, although he's young. We did a rehearsal with him and it was fantastic; he played the old and new material as if he was in the band for a long time. SEPULTURA will show the world another Brazilian talent on the drums." Dolabella, who leaves SEPULTURA after a five-year run of relentless touring and two studio albums, will depart to focus on personal projects. "The period we spent with Jean in the band was very positive," added Kisser. "We've recorded two great albums together and did a lot of concerts which will be in SEPULTURA's history. We only have reasons to thank him for his contribution and energy all these years." Dolabella joined SEPULTURA in 2006 following the departure of the band's original drummer, Igor Cavalera. SEPULTURA is currently home in Brazil preparing for a European run with EXODUS and DESTRUCTION, which will kick off later this month. The band is touring in support of its 12th studio album, and Nuclear Blast Records debut, "Kairos", which hit stores in July. Pictured below is the new SEPULTURA lineup (from left to right): Andreas Kisser (guitar), Derrick Green (vocals), Paulo Xisto Pinto Jr. (bass) and Eloy Casagrande (drums) Quote
Footog Qpoos Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 nisam dugo pratio sta se desava u bendu...kako im je bubnjar pederast...pravi pederas koji mi vise lici na klavijaturistu koji svira sa darom bubamarom,nego na bubnjara sepulture...cak i taj pokusaj mrgodjenja samo doprinosi tome da bude pederas... Quote
Recommended Posts