deyan Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Jebi ga ljudi zar niste culi revolusongs ep sa obradama hellhammera i exodusa fantasticno!!!A roorback ... nije bas nesto Quote
RNA Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Jel' to ovaj EP što je izašao malo pre albuma? Ako je to, nisam slušao! Čudo jedno da su sada uzeli da obrađuju Hellhammer i Exodus. Quote
steve-harris Posted June 19, 2003 Report Posted June 19, 2003 Sepultura do roots-a je neshto najjache shto se pravilo a od tada mi se ne svidaju. Quote
kasapin Posted June 20, 2003 Report Posted June 20, 2003 Jel gledao neko spot za Ratamahatu ?Mnogo mi se svidja. najjaci je Quote
Kai Hansen Posted July 3, 2003 Report Posted July 3, 2003 Nabavio sam novu sepulu.Album bi bio fantastican da ga je pevao neko drugi.Drick je upropastio par pesama svojim "vokalima". Muzika je stvarno na nivou sepulture.ali moraju da zamene ovu budalu :x Quote
TROOPS OF DOOM Posted July 3, 2003 Report Posted July 3, 2003 Lobotomy___________je________S U P E R________pes____ma A tek Slaves of Pain....Life ends...feeling death...slaves...of pain a: Quote
TROOPS OF DOOM Posted July 3, 2003 Report Posted July 3, 2003 A da ne pominjem TROOPS OF DOOM verziju sa "Chaos in the Jungle" Quote
Max Posted July 17, 2003 Report Posted July 17, 2003 to nije sa chaos in the jungle nego sa shizofrenije.....zadnja pesma na albumu... a: a: a: Quote
Kai Hansen Posted July 17, 2003 Report Posted July 17, 2003 Chaos in the jungle je best of .Pesma se pojavljuje i na njemu i na shizo Quote
Guest pogan Posted July 17, 2003 Report Posted July 17, 2003 Jebes ROORBACK,ARISE je zakon!!!!! Quote
:={MaYa}=: Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 ma meni su najbolje sve pesme koje su skoro sasvim u plemenskom fazonu...nekako mi je to sustina sepulture......ratamahatta,kaiowas,itsari ili Jasco....... Quote
Hamsun Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 Jebes ROORBACK,ARISE je zakon!!!!! Imas jedan Pepsi od mene Quote
Max Posted July 20, 2003 Report Posted July 20, 2003 sepultura nikada nece biti ono sto je bila...sem ako se ne vrati Max Cavalera..... Quote
Beren Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 sepultura nikada nece biti ono sto je bila...sem ako se ne vrati Max Cavalera..... pa da to je taj chovek koji ima neki chudan uvrnuti fetish ka cavaleri.....al smatram da je upravu. al max se ne vratja u sepulturu so get over it !!!! Quote
Max Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 pa nikad se ne zna....dickinson se vratio maidenima..... Quote
MURDER Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Nema to veze sto se on vratio u Maiden,ovo su stvari licne prirode.Mozda ne znas ali Max i Igor se nisu videli vec 4 godine niti zele da se vide,a Max prilikom svakog intervijua na njegovom pocetku zamoli da nepostavljaju pitanja o SEPULTURI. Quote
solicitor Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Ma Glorija je njih sjebala ... sto zena sjebe to ni Bog vise ne popravi Quote
MURDER Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Da,ali da nije bilo nje ne bi mi Max videli uzivo.Ipak to ne moze da je opere. Odlazak Maxa iz Sepulture je najveca trgedija u Metalu po meni. Quote
blondie Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Ma Glorija je njih sjebala ... sto zena sjebe to ni Bog vise ne popravi i to sto kazes... pa jeste strasno sto je otisao iz sepulture ali jebi ga... bar je nastavio da radi, a nije sjedio i kukao. Quote
solicitor Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Za mene odlazak Maxa iz Sepulture nije nista strashno. Jos su sa njim poceli da rade ovaj NU, i Max bi to nastavio da radi u Sepulturi ili van nje ... ono sto je izgubila Sepultura dobio je Soulfly ... nismo zakinuti ni za sta dobro cini mi se od kad je Max poceo da forsira neke tikve i gusle... Meni je zao sto on vise ne svira ono sto je svirao na Beneath the Remains ... :ne: Quote
vudun Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Uopste mi nije zao za Sepulturu,a "Beneath The Remains"nikada nisam specijalno gotivio,oduvek su oni za mene bili gomila neartikulisanih rifova,pa sad svidelo se to nekom ili ne Quote
Max Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 Nema to veze sto se on vratio u Maiden,ovo su stvari licne prirode.Mozda ne znas ali Max i Igor se nisu videli vec 4 godine niti zele da se vide,a Max prilikom svakog intervijua na njegovom pocetku zamoli da nepostavljaju pitanja o SEPULTURI. znam za to.....takav je zivot...... Quote
solicitor Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 Uopste mi nije zao za Sepulturu,a \"Beneath The Remains\"nikada nisam specijalno gotivio,oduvek su oni za mene bili gomila neartikulisanih rifova,pa sad svidelo se to nekom ili ne Kad dodjes u BGD javi se da sednemo i preslusamo "Beneath the Remains" i da mi objasnis sta je tu neartikulisano Nije bas kao Iron Maiden, ali to je death thrash album, sa mnogo solaza, promena ritmova, brzine, usporavanja ... svega sto jedan album tog pravca treba da ima, za razliku od kasnijih gde se tezi ka minimalizmu, dubokom jednolicnom zvuku gitare ... naravno to je moj ukus ... miris bolje da ne znate Quote
Max Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 tako je solicitor.....samo tako nastavi.....beneath the remains je zakon Quote
solicitor Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 Pa slucajno sam pocinjao da slusam metal u vreme kad je Beneath The Remains izasao i to mi je prvi najomiljeniji album ... mozda su to malo i emocije u pitanju, ali preslusao sam mnoooooooooogggggggggoooooooo metal albuma od tad i mislim da imam prilicno zdrav stav prema svemu sto cujem a: Quote
Recommended Posts