BLAGOJE Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 reci da chaos ad sranje je isto kao da si samom sebi opsovao mater. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Cuti. http://www.youtube.com/watch?v=kNIXmkut9So Tribute to SEPULTURA. 1 1 Quote
dudi Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Prvi put sam gledao Sepulturu u Budimpesti 1991 sa Heathen i Sacred Reich na Arise turneji Drugi put 1993 sa Paradise Lost isto u Budimpesti prvi put cuo Chaos A.D tada uzivo oba puta su nas obarali s nogu neverovatno eto bilo je nekad . zadovoljan sam imam lepe uspomene . Quote
Killing Floor Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 uvek crnja nikad max rastaman koji jedva stoji na nogama 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 uvek crnja nikad max rastaman koji jedva stoji na nogama Da je izlapeo jeste ali da je SRCE ovog benda i to je takodje istina. Quote
Grobodan Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Danas se uspešno radi transplantacija srca ako staro otkaže. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 (edited) Nije. Jeste. Exel Fan i Lemmy ce ti potvrditi Edited December 14, 2011 by BruceBruce Quote
Talvi Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Kao što reče kolega, otkazalo je to srce davno, ovo novo šljaka sasvim fino. Nova Sepultura dere a Maxovi fanovi bi već jednom mogli da se pomire sa činjenicom da Green već ima duži staž u bendu od njega. E sad, ako ste toliko slepo vezani za Maxov lik i delo da ne možete slušati dobru mjuzu ako je Max ne svira, to je drugo. A da ubedite svet da, recimo, "Kairos" kao album ne valja - ne ide ni to, verujte. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Kao što reče kolega, otkazalo je to srce davno, ovo novo šljaka sasvim fino. Nova Sepultura dere a Maxovi fanovi bi već jednom mogli da se pomire sa činjenicom da Green već ima duži staž u bendu od njega. E sad, ako ste toliko slepo vezani za Maxov lik i delo da ne možete slušati dobru mjuzu ako je Max ne svira, to je drugo. A da ubedite svet da, recimo, "Kairos" kao album ne valja - ne ide ni to, verujte. Ono sto sam ja rekao jeste da bi bend mozda trebao da se zove SEPULTURA 2,glupo je da nosi isto ime a od originalne postave je ostao samo andreas.... Quote
Grobodan Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Ma meni se to ništa i ne sviđa, govorim o lajvovima. Maks je kao mrtav konj. Quote
BLAGOJE Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 i dalje stoji cinjenica da je stara sepultura pojam za ovo novo,koliko god dobro bilo. takodje stoji da sve sto su braca kavalera uradila posle sepulture nije ni do koljena ovoj sadasnjoj sepulturi. u stvari,jedino sto valja da na njemu ucestvuje maks a da nije potpisano kao sepultura je nailbomb. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 (edited) Gledao sam burazere u Pragu ove godine i dosta su dobro zvucali ali cinjenica da se Max raspada je neoboriva... Edited December 14, 2011 by BruceBruce Quote
Grobodan Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Ono sto sam ja rekao jeste da bi bend mozda trebao da se zove SEPULTURA 2,glupo je da nosi isto ime a od originalne postave je ostao samo andreas.... Andreas nije iz originalne postave. Ni u Napalm Death i Stratovarius recimo nema niko iz originalne postave. Quote
Talvi Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 (edited) Ono sto sam ja rekao jeste da bi bend mozda trebao da se zove SEPULTURA 2,glupo je da nosi isto ime a od originalne postave je ostao samo andreas.... Po toj liniji su Napalm Death i Stratovarius trebali promeniti ime 15 puta do sada. Ko ostane - na njemu je bend, ko ode - ko ga jebe. Hahahahahahaahh, ne verujem Edited December 14, 2011 by Talvi Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 (edited) Andreas nije iz originalne postave. Ni u Napalm Death i Stratovarius recimo nema niko iz originalne postave. Dobro njega sma pomenuo jer ima najduzi radni staz... @Talvi Naravno da ne znaci ali sto se tice Sepulture stojim iza toga... Edited December 14, 2011 by BruceBruce Quote
Talvi Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 u stvari,jedino sto valja da na njemu ucestvuje maks a da nije potpisano kao sepultura je nailbomb. Uuuu otkad nisam čuo Nailbomb, moraću da izvrtim kad stignem. Quote
Grobodan Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Po toj liniji su Napalm Death i Stratovarius trebali promeniti ime 15 puta do sada. Ko ostane - na njemu je bend, ko ode - ko ga jebe. Hahahahahahaahh, ne verujem Veliki umovi slično razmišljaju. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Ne vredi se raspravljati,svako ima svoje misljenje sto se tice ovog benda i kapiram da gresim mozda ali opet se ogradjujem time da meni Sepultura posle Roots-a uopste ne lezi kao bend i da je to samo moje subjektivno misljenje. Quote
Max Butcher Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 I Kosovo je bese srce Srbije? Quote
Grobodan Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Ne vredi se raspravljati,svako ima svoje misljenje sto se tice ovog benda i kapiram da gresim mozda ali opet se ogradjujem time da meni Sepultura posle Roots-a uopste ne lezi kao bend i da je to samo moje subjektivno misljenje. Pa ni meni, meni je sve to smeće ali koji kurac vraćati dvojicu raspadača na mesto dvojice ubica? Bar kad se gledaju live da bude dobro ako ništa. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Pa ni meni, meni je sve to smeće ali koji kurac vraćati dvojicu raspadača na mesto dvojice ubica? Bar kad se gledaju live da bude dobro ako ništa. To niko ne spori ali meni je ovo sada Sepultura koliko je Misfits MISFITS. Quote
destruction of mankind Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Stara Sepultura sa Maxom je nešto na čemu je većina nas odrastala, pa je normalno da većini fali ono pičenje sa dve gitare i Maksov vokal. Derrick se stvarno trudi ali muzika počev od riffova im jednostavno nije onoliko energična i originalna kakva je nekad bila. Da su nastavili i posle Maksa da rokaju kao nekad, oko vokala se ne bi skoro niko sporio. Koliko je samo Annihilator vokala promenio pa i dalje izdaju odlične albume. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Stara Sepultura sa Maxom je nešto na čemu je većina nas odrastala, pa je normalno da većini fali ono pičenje sa dve gitare i Maksov vokal. Derrick se stvarno trudi ali muzika počev od riffova im jednostavno nije onoliko energična i originalna kakva je nekad bila. Da su nastavili i posle Maksa da rokaju kao nekad, oko vokala se ne bi skoro niko sporio. Koliko je samo Annihilator vokala promenio pa i dalje izdaju odlične albume. Upravo. +1 Quote
Recommended Posts