Dekapitator_Prisoner Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Na Barseloni ima izmedju pesama, to znam napamet. Nego sam mislio na nesto konkretnije. Na Mediator su ubacili bonus DVD o pravljenju i snimanju albuma i kul je. Nisu smaraci. Quote
HUMAN Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Pa sad, ništa konkretno u smislu ne kenjaju tri dana, ali jako zanimljiv i meni verovatno najdraži dokumentarac o Sepulturi(moglo bi se reći i metalu), baziran je na spotovima, ima par lajv snimaka, dok sam bio u srednjoj gledao sam ga jedno milion puta! Quote
Drogarito Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Kolko je moćno izgledao MAx na tom Donington koncertu :rockdevil: :rockdevil: Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Nesto mi govori da ce ovaj novi dokumentarac ostaviti gomilu skandala iza sebe. Quote
Chicken Little 420 Posted March 24, 2016 Report Posted March 24, 2016 "Under My Skin" is a six part mini series, filmed over 4 days during Sepultura's 30th Anniversary Tour, produced by Her Name Is Murder Productions. Stay tuned at youtube.com/sepulturacombr to not miss any part! Quote
Bernard Panasonik Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 Sa nekog brazilskog radija, profi video snimak, zvuče do jaja!!! 1 Quote
SkullKrusheR Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 (edited) kako lomi iloj. super snimak. Edited April 1, 2016 by SkullKrusheR Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 (edited) Bas kida. Jebem li ti zezanje ! Edited April 1, 2016 by Dekapitator_Prisoner Quote
Bernard Panasonik Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Novi album producira Jens Bogren (Katatonia, Bloodbath, Kreator, Angra, Opeth, Amon Amarth, Pain Of Salvation, Paradise Lost, Amorphis, masterizovao je Reality Check Eyesburna) i snimaju ga u Švedskoj. Imaće i instrumental, ako google translate ne laže. Dužinu albuma tempiraju prema trajanju vinila i biće devet ili deset pesama. Za sada obećava 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 Samo da nema onih nebitnih introa i sve je do jaja Quote
miter Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 da bude nesto poput beneath the remains i arise Quote
Bernard Panasonik Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 Profi snimak od sinoć iz Kolumbije, nažalost kvalitet slike i tona i nije neki. Sviraju i skroz novu pesmu, negde kao petu-šestu po redu. Quote
Bernard Panasonik Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 FM verzija, bolji ton, samo što se ispresecano džinglovima Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 Koga mrzi da slusa ceo snimak, evo izdvojena nova. Meni ovo kida: http://www.youtube.com/watch?v=yaPr7sHY4JQ 1 Quote
Bernard Panasonik Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Kakav je genije Gloria! Nakon Soulfly, Cavalera Conspiracy i Killer Be Killed imamo i Max i Iggor Cavalera. Cenim i da Nailbomb reunion nije daleko Quote
Angelystor Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 In 2006, with the release of Dante XXI, he began spelling his name "Iggor," preferring the way it looks. Nije realan Quote
Recommended Posts