Jellybelly Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 troop of doom rules. inace koju verziju vise volite, sa morbid visions ili sa schizophrenie. ja sa morbida Quote
RoOtz Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Meni su live najjace.Sve pesme.A posebno ta Quote
dudi Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Under a Pale gray Sky dupli album uzivo sa Brixtona,London ubija,Zvanično je objavljeno sa ROOTS turneje . Jedan od mojih omiljenih albuma nekako bolje zvuči sve je sirovo nego na studijskim albumuma. Quote
RoOtz Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 To ti pricam,pokidavam se.Naj(*da ukradem izraz)jebokevniji album of oni. *Neznam ko je to odvalio na forumu ali uspelo mu je. Quote
AgresoR Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Sinoc otkinuh na TROOPS ja sad gledo troops na metropolisu live...i ja otkinuh i pogubih se... Quote
C.A_R.I.A. Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Under a Pale gray Sky dupli album uzivo sa Brixtona,London ubija,Zvanično je objavljeno sa ROOTS turneje . Jedan od mojih omiljenih albuma nekako bolje zvuči sve je sirovo nego na studijskim albumuma. Meni su bootlezi bolji. I to oni stariji.Live USA (1993) pogotovo jer tada nisu sekli ni jednu pesmu za razliku od kasnijih turneja. Gde se denu onaj decko za razmenu soundboard bootleg-a ? Quote
Angelystor Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 SPV Records has pushed back the projected release date of the new SEPULTURA album to early 2006. As previously reported, SEPULTURA's upcoming CD will be based on the "The Divine Comedy", widely considered the greatest epic poem of Italian literature, and one of the greatest of world literature. Quote
C.A_R.I.A. Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 a jel trac to da je stara sepultura na okupu ? gde su oni sto imaju bootleg snimke ? Quote
RNA Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 a jel trac to da je stara sepultura na okupu ? gde su oni sto imaju bootleg snimke ? Знајући анимозитет између Макса и Игора, тешко! Quote
blondie Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 mislis, ne pricaju jedan s drugim - mrze se.. kakav ba amonimoznitet? Quote
krchulj Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Gde se denu onaj decko za razmenu soundboard bootleg-a ? Verovatno mislis na Mladena. On se ne pojavljuje vec neko vreme ovde. Recicu mu da ga trazish. Quote
C.A_R.I.A. Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 aha.Covek obecao da ce se javiti pa ga nema.Btw,Igor i max su godinama u kontaktu dakle nisu u nekoj svadji,cuju se povremeno,cak je i max rekao kako mu se svideo "nation". Quote
Grobodan Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Normalno da ce da mu se svidi Nation,posto je govno,kao i sve sto je Max uradio posle odlaska iz Sepulture.Uhhhhhhhh... Quote
Recommended Posts