WoI Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Normalno da ce da mu se svidi Nation,posto je govno,kao i sve sto je Max uradio posle odlaska iz Sepulture.Uhhhhhhhh... taj rad Quote
Шарки Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Sinoć sam se podsetio mojih Sepultura dana... TO nije bilo pametno... Posebno što sam slušao "Blood Rooted"... Auh,imao sam posle toga energije za omanju crpnu stanicu u okolini Ripnja! Quote
blondie Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ajmo ko zna napamet sepulturin opus, nek mi da sve njihove instrumentale. pomijesala mi se imena u media plejeru, jebi ga - a mrzi me da googlam. Quote
WoI Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Jasco Itsári Tribus F.O.E. Kamaitachi T3RCERMillennium Valtio ja znam za ove al sam verovatno nesto propustio Quote
Гласник смрти Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Inquisition Symphony и The Abyss. Quote
WoI Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Inquisition Symphony и The Abyss. to je to Quote
kuruz Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Gledao sam bash skoro jedan od njihovih dokumentaraca koje imam,i odushevio se kad su Anselmo i DImebag sa njima izveli Kaiowass Quote
WoI Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Gledao sam bash skoro jedan od njihovih dokumentaraca koje imam,i odushevio se kad su Anselmo i DImebag sa njima izveli Kaiowass Gde si nasao bre to? Quote
blondie Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 e ja bih htjela to da cujem! baci link ili reci gdje ima. ja trazih vec, ali pretraga nije uspjela. Quote
WoI Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 to on preko nekih inlegalnih kanala dobija Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 ja mislila ilegalnih vid sad, nece ni da se javi. pobjeze covjek. Quote
dudi Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Pa još jedan takav koncert kao što je bilo u Budimpešti 1993 rado bih pogledao. Predgrupa su bili Paradise lost onda još u onom starom fazonu a posle Haos Sepultura su razvalili a i mi isto,Pajo je izgubio socijalke na tom koncertu . Negde sam već pisao o tome da umreš od smeha Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 u necijem potpisu sam citala o tim socijalkama ali nema sanse da se sjetim!! daj opet tu pricu molim te, ali onako kako stoji u potpisu !! Quote
dudi Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Za vreme tog koncerta moj jedan stari drug tada je bio oko 36 godina koji je bio sa nama u toj guzvi i haosu ..kako je on skakao,gurao se i galamio ispali su mu socijalke.. I posle koncerta svetla u sali su se upalila ostali smo skoro zadnji i trazili mu zube al nismo našli...Ja više nisam mogao da stojim na nogama od smeha. A tek humora kad je stigao kući bez zuba....Svi su mu govorili da bog da da si i glavu ostavio tamo budalo. Drugi dan je zvao kuma u Nemačkoj da mu pošalje opet novaca jer je zube ostavio u Mađarskoj.Al ja već sam onad plakao od smeha. Ma strava lik , Još uvek je lud bre...Ajde sada idem na spavanje sutra idemo u Quebec pa u subotu na Mejdene !! Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 bem ti.. mozes misliti kako je bilo onome ko ih je nasao? neka ih cistacica odmah sebi uzela! ajd pa lijep provod na mejdenima!! Quote
WoI Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Za vreme tog koncerta moj jedan stari drug tada je bio oko 36 godina koji je bio sa nama u toj guzvi i haosu ..kako je on skakao,gurao se i galamio ispali su mu socijalke.. I posle koncerta svetla u sali su se upalila ostali smo skoro zadnji i trazili mu zube al nismo našli...Ja više nisam mogao da stojim na nogama od smeha. A tek humora kad je stigao kući bez zuba....Svi su mu govorili da bog da da si i glavu ostavio tamo budalo. Drugi dan je zvao kuma u Nemačkoj da mu pošalje opet novaca jer je zube ostavio u Mađarskoj.Al ja već sam onad plakao od smeha. Ma strava lik , Još uvek je lud bre...Ajde sada idem na spavanje sutra idemo u Quebec pa u subotu na Mejdene !! trebalo je preziveti taj koncert Ajd lepo se provedi na koncertu Quote
amy_mccoy Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 provalila sam da na mom kishobranu pishe Roots Quote
AGGRESSOR55 Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Ima li nekih novosti od Sepulture? Quote
RoOtz Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ima li nekih novosti od Sepulture? Max je na pitanje dali je moguc povratak u seputuru, skoro odgovorio da je moguce ali ne jos neko vreme. Quote
WoI Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 e onda me ne zanima nista vise vezano za sepulturu Quote
kuruz Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 e ja bih htjela to da cujem! baci link ili reci gdje ima. ja trazih vec, ali pretraga nije uspjela. Tu sam.Nemam link,dobio sam to u nekoj razmeni.'Oce neko razmenu? Quote
Recommended Posts