Шарки Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Snimili su novi album koliko sam ja vid'o, a dobro sam vid'o! Quote
RoOtz Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 SEPULTURA is on vacations right now. The guys decided to take a couple months to take care of their lives and then come back to get the DVD out and finish writing the new album. Stay tuned! Ovo stoji na sajtu Quote
blondie Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 torture: jebi ga, ja daleko za razmjenu Quote
Misantrophil Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 uh kad bi se max vratio to bi bilo do jaja Quote
WoI Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 uh kad bi se max vratio to bi bilo do jaja ajd sad polako da se vratimo u realnost... Quote
kuruz Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 torture: jebi ga, ja daleko za razmjenu Onda se nakachi na DC++,sigurno cesh naci. Quote
[retardus] Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Rodjen sam na isti dan kad i Igor Cavalera Quote
RoOtz Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Jos kad bi znao lupat bubanj kao on............. ,.........platio bih ti pivo Quote
dudi Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 u necijem potpisu sam citala o tim socijalkama ali nema sanse da se sjetim!! daj opet tu pricu molim te, ali onako kako stoji u potpisu !! Na slici je legendarni čovek sa koncerta SEPULTURA (Socijalke) Pre mozda dve godine kada sam stigao kući iz Kanade to je čuo Pajo i odmah me nazvao i kaze ...Ajde vi kod mene ja ne mogu nigde jer sam slomio nogu vide se štake na slici ponesite dosta piva kaze on nemojte ništa jače jer pijem lekove Puštao nam čovek ploče do ujutro ..Oko 3 sata ujutro kad njegova zena se pojavila i kaze ..Majko moja moze to malo lakše A ti Pajo sutra ne radiš ? A on onako ladno na to ..Zenska glavo ja sam na bolovanju stvarno čovek je strava i drugar gde u svetu nema takvog .Koliko sam trazio od njega da kupim DR STEEL ploču i na kraju mi je dao Dzabalesku Poslao mi je mail nedavno ..i kaze Mamu im nisam mogao kao pre u prvi red na Slayeru na EXITU ... godine majstore godine Quote
dudi Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 e to ja zovem fanatikom svaka cast! Vidi ti nje ! Pa tek sada vidim da si se opet prošvercovala ,Još sam hteo da te pitam u vezi Megadeth ...dobro je ..svaka ti čast! Slike su dobre a ni ti nisi loša Quote
blondie Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 ja nisam losa, ali pamela je ipak vrh brate, sverc komerc uvijek pali. nego, moram da priznam, kad me vec nahvaliste svi na temi megadeth.. maxa cavaleru sam propustila zbog raje.. antichrist, i lemmy i ace i hail itd.. toliko su me zezali da sam zbog njih zakasnila da se vidim s maxom, a imala sam namjeru da mu pravim sacekusu ispred hotela Jugoslavija. to mi je bio tezak promasaj. ali ono, srescemo se on i ja u feniksu vec. Quote
dr.lecter Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Zivio Pajo "Social Sepultura" 100 godina I jos... kakve sve avatare ovde ljudi mecu Quote
Álvaro Recoba Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Max Discusses Possibility Of Future Sepultura Reunion Max Cavalera recently had a conversation with The Blitz WBZX 99.7 FM in Colombus, OH, and among other things, he mentioned that he is now open to the possibility of reuniting with his former bandmates one day in Sepultura. Max was one of the founding members of Sepultura, a genre-defining thrash act, in the early 1980's, but left the band in 1997 when his bandmates decided to fire the band's manager, Gloria Cavalera, who also happened to be Max's wife. In the interview, which will be aired on October 2 at 11:00 p.m. on "The Really Loud Guitar Show" on the station mentioned above, Cavalera had the following to say: ""[i'm] looking forward to one day actually, eventually touring together [with Sepultura], or just doing some shows together. I was on tour with Sabbath [a few] months ago in Europe. They hated each other at one point, and now they're playing together [again]. And that was, for me, very cool, very kind of like... Yeah, there is a chance here, it's not all over. So maybe it [the reunion] will happen. I don't know. I'm not thinking about that. I've got... Soulfly's really in full motion right now with the new record and everything. But eventually if that happens, it will be cool for me, it will be cool for thousands of fans, so, you know, let's see what happens, you know what I'm saying?!" линк Значи, можда се браћа поново удруже! Quote
dudi Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Max će se vratiti u Sepulturu sigurno, I kada bi još izbacili album poput Arise ili Chaos A.D Bilo bi veselo . Uzmem ja od jednog ortaka novi Dark ages Soulfly da preslušam.Moram reći da je jako dobro urađen album.. dosta vuče i na ranije radove Sepultura ,Ja ne čujem nikakve Nu metal sranja na ovoj ploči i sasvim je odličan. Quote
fap_mashina Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Max da se vrati-mozda. Ali da napravi sad onakve albume?! Good luck with that mate! Inace,jedini pravi od svih ovih thrash/death/speed keceva je samo sepulturin! Niko ne bije keca kao sepultura! Quote
dudi Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Max da se vrati-mozda. Ali da napravi sad onakve albume?! Good luck with that mate! Inace,jedini pravi od svih ovih thrash/death/speed keceva je samo sepulturin! Niko ne bije keca kao sepultura! Pa ne znam šta je tu tako smešno ... Npr Belladonna se vratio u Anthrax i sasvim sigurno bolje zvuče nego pre. Quote
Angelystor Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 http://www.sepularmy.net/downloads.php mozete skinuti novu pesmu tu... ako ce da nastave da izbacuju materijal ovog kvaliteta, nisu zasluzili ni za In Flames da otvaraju.. Quote
RNA Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Ух, то је онако баш гадна увреда, знајући како ти Швеђани звуче данас. Quote
Гласник смрти Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 All right, finally! Live DVD and CD on the way! November 8 is the day. The DVD features (click on the cover to enlarge): Disc 1: 1. INTRO 2. APES OF GOD 3. SLAVE NEW WORLD 4. PROPAGANDA 5. ATTITUDE 6. CHOKE 7. INNERSELF / BENEATH THE REMAINS 8. ESCAPE TO THE VOID 9. MINDWAR 10. TROOPS OF DOOM (w/ Jairo Guedz) 11. NECROMANCER (w/ Jairo Guedz - from Eminence and Alex Camargo - from Krisiun) 12. SEPULNATION 13. REFUSE / RESIST 14. TERRITORY 15. BLACK STEEL IN THE HOUR OF CHAOS 16. BULLET THE BLUE SKY 17. REZA (w/ João Gordo from Ratos de Porão) 18. BIOTECH IS GODZILA (w/ João Gordo) 19. ARISE / DEAD EMBRIONIC CELLS 20. COME BACK ALIVE 21. ROOTS BLOODY ROOTS Disc 2: Features a documentary about the band with images filmed by Derrick since the days he joined SEPULTURA, the videoclips 'Mindwar', 'Bullet The Blue Sky' and 'Choke'. Also featured are live performances of 'Nomad', 'Desperate Cry' and 'Territory'. Јебо те, сад свирају више старих ствари него са Максом. Quote
Angelystor Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ух, то је онако баш гадна увреда, знајући како ти Швеђани звуче данас. Exactly. Nu flejmz and SepulNura....ovo zvuchi lose..but..you get the picture. Quote
RNA Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Можда ће сада коначно моћи да се помири са братом. А можда му се и прикључи у бенду. А можда се сад његов брат врати у матични бенд. Колико комбинација! Quote
RNA Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Exactly. Nu flejmz and SepulNura....ovo zvuchi lose..but..you get the picture. Мени сви њихови радови после албума "Arise", уз изузетак не колико песама са "Chaos A.D.", звуче лоше! Quote
Recommended Posts