Jump to content

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Mislim da je to lepa vest.

Meni je dobro do Chaos A.D,ukljuchujuci i taj album.

Posle..NU shit.

meni to uopshte nije lepa vest..mislim, ne znam ko se bavio pisanjem muzike na zadnjih par albuma, ali smeta pre svega jer je sada samo Paulo ostao od originalnih chlanova..

Posted
Мени сви њихови радови после албума "Arise", уз изузетак не колико песама са "Chaos A.D.", звуче лоше!

ja gotivim Chao A.D. ..dosta..ali Roots nikada, mrzim taj album.

Najevca fora je sto je novi Soulfly bolji od zadnjih 5 albuma sepulture zajedno..a verovatno i od novog

Posted
meni to uopshte nije lepa vest..mislim, ne znam ko se bavio pisanjem muzike na zadnjih par albuma, ali smeta pre svega jer je sada samo Paulo ostao od originalnih chlanova..

Ma bolje da se razidju k'o ljudi,nego da prave ovakve pesme.

Posted
ja gotivim Chao A.D. ..dosta..ali Roots nikada, mrzim taj album.

Najevca fora je sto je novi Soulfly bolji od zadnjih 5 albuma sepulture zajedno..a verovatno i od novog

Prvih par pesama su kao Sepultura, zbog cega sam se odusevio...

A onih zadnjih par me je tako udavilo... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Posted

Jebote zivot,kakav jadan omot!!!Jebote!!!!Naspram ovoga je St.Anger vrhunac umetnosti.Ocaj!!!Nisam gori jako dugo video.

Ma nek' se vec raspadnu...kada ce vec da shvate da je Max bio Sepultura...

Posted
Prvih par pesama su kao Sepultura, zbog cega sam se odusevio...

Da,da...I and I,Frontlines,Carved Inside i Arise Again...ko stara dobra Sepultura.Sjajne pesme.Album je odlican.Svidja mi se i ona stvar "Inner Spirit".Prvih 1.30 minuta pesme su fenomenalni,ali onda se ubacuje Kojot i reggae ritam i ode pesma u picku materinu.

Posted
Jebote zivot,kakav jadan omot!!!Jebote!!!!Naspram ovoga je St.Anger vrhunac umetnosti.Ocaj!!!Nisam gori jako dugo video.

Па, ту су негде по срању, мада Свети Љутко дефинитивно има бољи мотив од овога. Стварно изгледа као жена која је кренула да бере кафу!

Posted
icon_smile.gif

Al' bas da je tako.Stvarno lici na pakovanje kafe.Pa slusaj,nije ni to cudno,ipak su oni Brazilci. icon_da.gif

А цениш да су баш то своје географско и културолошко порекло хтели да нагласе? Занимљива идеја, морамо је узети у разматрање.

Posted
Da,da...I and I,Frontlines,Carved Inside i Arise Again...ko stara dobra Sepultura.Sjajne pesme.Album je odlican.Svidja mi se i ona stvar "Inner Spirit".Prvih 1.30 minuta pesme su fenomenalni,ali onda se ubacuje Kojot i reggae ritam i ode pesma u picku materinu.

Potpisujem..posebno za Innerspirit..kako jebeno jak deathrash pochetak..pa onda sve ode uz kurac

Posted

Игор се повукао на пар месеци ( жена, деца и то...) и замениће га бивши бубњар Soulfly-a Рој Мајорга.