Џрк Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) O, da Srbija godine trece. Te godine cini mi se samo su se Soulfly i Root mogli nazvati jacim Metal koncertima ovde Oba su bila zlo. Edited April 11, 2007 by Heavy jerk Quote
RNA Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Поготово Root! Како је тај бенд био откровење за мене... Quote
Nagaroth Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Yeah,kako se setim SoulFly-a u skc-u!!!Jbt,a prethodni dan su mi stavili fixnu protezu,pa nisam mogao nista tvrdo da jedem ustvari sto bi bilo imalo tvrdo!!Bio sam u prvom redu nabijem na sipci,jbt ja sam zaglavio martinku na levo nozi izmedju sipki na ogradi ,a sa drugom i rukama sa tukao iza sebe!Ma bre MAX jebe keve uvek ce,kao sto je Hetfild Metallica,tako je MAX sepultura! :rockdevil: Quote
Џрк Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Da, da, taj Root, bas je bilo nesveto. Pa ona baklja...Boss je jedan od najjacih frontmena definitvno, kakva harizma, plus onaj tatoo po vugli, kao da mu se raspada lobanja No, da ne idem dalje u off topic... Quote
Жвакић Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Sepuljtura je kuljtura! Ehh, valjda ćemo doživeti to da se oqpi stara ekipa, snimi nov album i dođe kod nas. Quote
Nagaroth Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 O tome se i nerazmislja dali bi bilo dobro Quote
Шарки Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ал' тешко ће се помирити Макс и остатак Сепултуре. Мада би била кидачина, гарант!! Quote
RNA Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Ја сам обавештен да је заказан наступ Сепултуре за неки летњи фестивал у Мађарској, дакле за сада ништа од поновног окупљања. Quote
Álvaro Recoba Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 (edited) Био је цео Inner Self, па Полисја... Него, тешко да ће да буде окупљања и зато што је Макс почео прави нове песме за Soulfly... Првог маја ће да изађе демо за нову песму која се зове After the Slaughter Edited April 21, 2007 by Alvaro Recoba Quote
Жвакић Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 (edited) Verovatno će biti dobro sa obzirom da poslednji album vuče na Sepulturu. Prijatno me iznenadio. Ali bez obzira to nije to. To je samo 1 album koji mi se ceo dopada. Ja hoćem Sepulturu na oqpu!! Edited April 21, 2007 by Bananaman Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 pa mislim da je tome solidno pomogao i novi gitarista. Quote
crusader84 Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Sepultura 11. jula u SKC-u! Čekamo zvanične informacije... Quote
Possessed Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Potvrdjeno! 11 jul velika sala skc-a SEPULTURA FINAL THOUGHT EYESBURN Chekamo samo da nam oni poshalju plakat. Quote
Grobodan Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 koja postava i koliko karta? cisto sumnjam da cu ici,a kleo sam sam se u sepulturu... Quote
Жвакић Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Јово, брате, немој да њашке да ће и они доћи?? Аух! Волео бих да гледам Сепултуру, АЛИ сам браћом Каваљера у постави!!! Мада, ако будем при кешу мислим да нећу одолети. Quote
Angelystor Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 S obzirom da je leto ima shanse da dodjem. S obzirom na Kreator&BG&zeljeni merchandise...oce kurac :) ajmo 7icaaaaaaaaaaaa Quote
lemmy sixx Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Ma idi bre,to vise nije Sepultura.Ostali Kiser i onaj Grin.Zajebi to,ne pada mi napamet da gledam taj raspadakis. Quote
Karlo SE Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Ostao je i Paulo basista, ali se slazem da tu nema S od Sepulture, i sve mi nesto mirise da nece svirati nista pre Chaos AD, naravno, podrzavam dovodjenje bilo kog benda, ako bude sve ok podrzacu i dolaskom na koncert, ali sto neko gore rece, kleo sam se u Sepulturu pa se bojim da je gledam ovako sakatu... videcemo. Quote
dr NIK@ Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 pa ako mi se sloze sve karte, ici cu sigurno... samo ne znam sta koji kurac eyesburn ima da trazi tamo. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Na zalost ni Kisser nije vise u bendu koliko sam cuo . Quote
Angelystor Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 (edited) Ne znam stvarno odakle ti to. Od stare Sepulture tu su josh uvek i Kisser i Paulo. i sve mi nesto mirise da nece svirati nista pre Chaos AD, praticu ja setliste po netu..ako stvarno bude tako necu ni da pomishljam da odem.. Edited April 27, 2007 by Angelistor Quote
darthmoog Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Andreas recently stated in an interview that the band is planning a new studio album release for 2008, being the first without any Cavalera member tu je andreas josh uvek...ja koliko sam upucen sviraju dosta sa starih...ipak i sami znaju da su im tu najace stvari...al mislim da ne idu ispod chaos-a... Quote
Recommended Posts