Night Prowler Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Realno, sa camugom nema vajde od njih... Quote
Lunar Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ja josh uvek besedim Dante je super album ,a vi se jebite. Quote
Chicken Little 420 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) mnogi ce hteti da cuju stare hitove (ja licno i brdo 'novih' pesama!!!), secam se samo ljudi sa foruma koji mrze soulfly a isli su da bi culi kako 'max sa nekim levim ljudima' izvodi 2/3 pesme od sepulture.. Edited December 4, 2008 by Theory of Chaos Quote
Lunar Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 To je bila druga situacija. U to vreme nije bilo ni jendog metal koncerta nit blizu. Pa je gomila ljudi koji ni neslusha Soulfly doshal na taj koncert. : ) Quote
Chicken Little 420 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ja josh uvek besedim Dante je super album ,a vi se jebite. :pivopije: :pivopije: Quote
SkullKrusheR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 da skinem dante-a? ja josh nisam slushao. Quote
Lunar Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ovako ako volish malo spushten shtim , ona probaj nishta te nekoshta. Meni je super album. Ono dosta vuche na Sludge tipa EyehateGod, Acid Bath.... tako da pokusaj, to nikako nemoze da te koshta osim pola sata potracenog vremena. Quote
Killing Floor Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ja ne znam zasto ljudi toliko pljuju crnju, ni ja ga u pocetku nisam simpatisao, ali kada sam malo vise slusao Dante provalio sam koliko je dobar...i ja se plasim da ce se ovo propasti samo tako, ali ja bih isao i na ovo i na maidene... Quote
Bernard Panasonik Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Oni bi nastavili u slicnom stilu i da je Max ostao u bendu, tako da su bespredmetni napadi na Greena. Ako nista drugo Sepultura je redak primer benda koji se stalno menja, pa i po cenu gubljenja publike. Ici cu verovatno i na Kreator jer ih mnogo volim, ali poslednji album je cista kalkulacija: malo cemo biti brutalni i brzi, malo melodicni, uhvatio sam semu za refrene jos na Violent Revolution i rabicu je i ovaj put, tekstovi malo levicarski, malo apokalipticni .... JBG, mozda sam postao baksuz vremenom, ali ja na Hordes Of Chaos nisam cuo ni jedan jedini ton koji bi iznenadio. Slicno kao i na poslednjem Slayeru, vrlo malo toga novog ili stvarno svezeg. Sto se Sepulture tice Against je poslednje remek delo ovog benda, Dante XXI je dosta dobar, a Nation i Roorback su albumi tranzicije i imaju svojih dobrih momenata. Videcemo kako ce biti sa novim albumom... Quote
RNA Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 ...pa i po cenu gubljenja publike. ...што им као ником другом полази за руком. Quote
Chicken Little 420 Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 pogledajte onak oficijelni live iz sao paula, do jaja je dvd! Quote
Sgt.Splatter Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Oni bi nastavili u slicnom stilu i da je Max ostao u bendu, tako da su bespredmetni napadi na Greena. Ako nista drugo Sepultura je redak primer benda koji se stalno menja, pa i po cenu gubljenja publike. Ici cu verovatno i na Kreator jer ih mnogo volim, ali poslednji album je cista kalkulacija: malo cemo biti brutalni i brzi, malo melodicni, uhvatio sam semu za refrene jos na Violent Revolution i rabicu je i ovaj put, tekstovi malo levicarski, malo apokalipticni .... JBG, mozda sam postao baksuz vremenom, ali ja na Hordes Of Chaos nisam cuo ni jedan jedini ton koji bi iznenadio. Slicno kao i na poslednjem Slayeru, vrlo malo toga novog ili stvarno svezeg. Sto se Sepulture tice Against je poslednje remek delo ovog benda, Dante XXI je dosta dobar, a Nation i Roorback su albumi tranzicije i imaju svojih dobrih momenata. Videcemo kako ce biti sa novim albumom... Ovaj post je kao da sam se ulogovao na forum sa tvojim nalogom. Quote
SkullKrusheR Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 sad slusham dantea i moram da kazem da album nije losh uopshte, verovatno najbolji koji su uradili sa greenom. zamerka mi je shto su pesme mogle biti malo duze. nema nijedna pesma duz\a od 5 minuta, uglavnom su po 3 minuta. Quote
Chicken Little 420 Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 ja tvrdim da je convicted in life hit koji rame uz rame moze da stane sa bilo kojim starim hitovima! Quote
Bernard Panasonik Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Nista ne fali ni Crown & Milter ili Fightning On, npr. Vecina ljudi koji pljuju Sepulturu ili nije slusala albume sa Greenom ili samo ponavlja ono sto je cula od drugih. Sepultura je uspela da odrasta sa svojom muzikom, da ne izgledaju kao matorci koji se pale da jos imaju 22 godine i da su osamdesete u samom jeku. Ono sto je RNA napisao za gubljene publike je tacno, ali opadanje publike je prestalo nakon Roorback albuma, tacnije Dante XXI je bio uspesna turneja. Od 40 termina u Evropi cetvrtina je bila sold out. Svirali su dva puta Evropu i jednom Ameriku, plus Juzna Amerika i treci svet gde su jos uvek jako veliki. Imam bootlege sa poslednjih turneja, ljudi se uredno provode sta god da se svira bilo nove bilo starije pesme. U poslednjem broju Butcheriana Ljubanovic je posredno ispljuvao Chaos A.D. i Roots na racun Cavalera Conspiracy, sto je glupost i umisljenost kosmickih razmera. Oba albuma su dobra, narocito Chaos A.D., ni ja kada su izasli nisam bio presrecan zbog sve manje thrash uticaja, ali pljuvati takve albume jedino govori o stepenu necije napaljanosti i realnog nepoznavanja onog o cemu pise. Quote
Killing Floor Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 ja tvrdim da je convicted in life hit koji rame uz rame moze da stane sa bilo kojim starim hitovima! :rockdevil: evo sada slusam pesmu sabija!!! Quote
Chicken Little 420 Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 mi smo je svirali uzivo, ma, pesma je do jaja, cathcy rifovi, spusten shtim a i spot je cool.. pogledajte obaveznooooo! Quote
Bernard Panasonik Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Imate je na Metlamania 2007 dvd-iju, zajedno sa Dead Embryonic Cells i False. Skroz dobro lezi uz stare stvari, a ovde je i False odlicno ispala. Svi snimci sa Dolabelom koje sam video dobro zvuce. Videcemo za novi album. Spot je odlican. Nikako da nadjem spot za Ostiu u dobrom kvalitetu. Quote
RNA Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 mi smo je svirali uzivo, ma, pesma je do jaja, cathcy rifovi, spusten shtim a i spot je cool.. pogledajte obaveznooooo! Фуј, спуштен штим. Е штим или смрт! Quote
Chicken Little 420 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 sta je to E stim? guns n' roses? Quote
RNA Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Хеви метал и сав треш је е-штим. Све дубље је металкор. Quote
oʞɾoƃ Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Mozda je Max zaradio vise para, ali kvalitet je na strani Sepulture. :gojko_se_krsti: Quote
Sgt.Splatter Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Necromancer ne može biti metalkor ! A ni Angel of Death ! ! Quote
Bernard Panasonik Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Jebes stim, bitne su pesme. Evo linkova sa metalmanie: Dead Embyonic Cells - http://www.mediafire.com/?jtmyjit4ny4 Convicted in Life - http://www.mediafire.com/?ddn2ezntzwy Za Gojka: kakav si ti to metalac kada se krstis?!? Gledas da te na sledecem partijskom sastanku eskomuniciraju. I kakvi su ti ovo obrnuti lanci i katanci na avataru? Ako se lozis na Maxa trebao bi da znas da je on sveze otkriveni hriscanin, cak je i neke ikone kacio na pojacala. Quote
Recommended Posts