dr NIK@ Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 Video sam i ja pre mozda nedelju dana i stvarno neznam ni kako da opisem onu muziku :? :? :? :? :| Quote
hooker with a penis Posted May 27, 2003 Report Posted May 27, 2003 Sepultura bez Maxa sigurno da nije ista, ali i albumi Against i Nation imaju svoje kvalitete Quote
vudun Posted June 1, 2003 Report Posted June 1, 2003 Bicu kratak: Sepultura je bila i ostala najgori thraSH BEND! Quote
Kai Hansen Posted June 1, 2003 Report Posted June 1, 2003 Nemoj bre da lupas nego idi slusaj majstore.Mzoda nisu najbolji ali su veoma znacajan bend.Mozda si uzeo da preslusas Bestial Devistation pa ti sad lose. Quote
vudun Posted June 3, 2003 Report Posted June 3, 2003 Nisam slusao Bestial Devistation-kako vec,ali jesam "Beneath The Remains".Na osnovu tog albuma nije teshko zakljuciti da se radi o jednom o najgorih thrash bandova! a: a: a: Quote
dr NIK@ Posted June 3, 2003 Report Posted June 3, 2003 To je samo tvoje (lose) objektivno misljenje. Quote
RNA Posted June 3, 2003 Report Posted June 3, 2003 Nisam slusao Bestial Devistation-kako vec,ali jesam \"Beneath The Remains\".Na osnovu tog albuma nije teshko zakljuciti da se radi o jednom o najgorih thrash bandova! Ti nisi normalan! :ne: Quote
vudun Posted June 3, 2003 Report Posted June 3, 2003 Ozbiljno... samo gomila neartikulisanih rifova Quote
RNA Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Ma kakvi! Prelsušaj to malo bolje. Produkcija jeste nešto lošija nego na "Arise", ali je sve ostalo razbijačina! Jedan od najboljih thrash albuma svih vremena. I još jedna stvar, ne očekuješ valjda od thrash bendova da imaju savršenu produkciju? Neke je to upropastilo jer su se dali u dalje eksperimentisanje sa zvukom. Quote
DragonHeart Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Ozbiljno... samo gomila neartikulisanih rifova Bas sam sinoc slusao album "Beneath The Remains",i moram ti reci da si potpuno u krivu.To je album koji predstavlja samu esenciju thrash metala.Ako i malo volis thrash metal,onda ti se ovaj album mora dopasti.Ne znam da li si slusao i njihove albume "Schizophrenia" i "Arise".Ako nisi,onda ih odmah nabavljaj! Quote
RNA Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 MA, sve što je Sepultura radila do "Chaos A.D." je bilo super, pa i taj album u neku ruku. Quote
Mr.Torture Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Ne znam ... ja obozavam Arise i to mi je omiljen posle Chaos A.D. Kakva je samo pesma Desperate Cry - da se najezish A ni Beneath the Remains (album) ne zaostaje ... isto tako dobra je Sarcastic Existence i naravno title song Quote
DragonHeart Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Tacno,i "Chaos A.D."je dobar album,mada sam vec po njemu osjetio da ce bend krenuti nekim novim-pogresnim pravcem,sto je i potvrdjeno izlaskom albuma "Roots".Dakle,za sve koji ne znaju,ako hocete da cujete pravu SEPULTURA-u,onda slusajte njihove albume koje su snimili zakljucno sa "Arise". Quote
Mr.Torture Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Da, ko oce da cuje pravu Seppy treba da cuje prvo Arise pa Beneath pa Chaos. pa posle od Morbid visions pa do kraja. Roots je stvarno veoma usran album (na zalost to mi je bio prvi album Sepulture koji sam cuo) sem pesama Roots bloody roots i Rattamahata. Quote
dr NIK@ Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Da, provalio sam da gotovo svim metalcima, koji su voleli Sepulturu do Chaos A.D., da im se sa RooTs-a svidja samo Roots Bloody Roots, Rattamahata i mozda ponekome Straithate......kakva slucajnost 8O :roll: Ja sam ipak u fazonu gde mi se najvise svidja taj isti Roots, ali i albumi kao BTR, Arise su mi odlicni... I da, nedavno sam cuo LIVE verziju Necromansera i oladio sam se kad sam je preslusao 8) 8) 8) Quote
RNA Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Kad već pomenu, i meni se sviđa "Ratamhatta". Ima nešto u toj pesmi što je super, ali je zato spot zaista odličan. Quote
Mr.Torture Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Da da spot je do jaja !!! Kao i pesma .. meni je ona jedna od omiljenih od Sepulture ... Mislim ona i Roots Bloody Roots su jedino sto vrede sa Rootsa Quote
RNA Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Pa, ono... može se reći, mada ne volim nikako taj album. Nije to ona Sepultura koju ja volim. Quote
C.A_R.I.A. Posted June 9, 2003 Report Posted June 9, 2003 Pa mozda ima pola dobrih pesama sa ROOTSA...SPIT,ATTITUDE,ROOTS...Ma nekako je pravljen sa dobrom energijom...Super su i instrumental ITSARI,i ona pesma sa indijancima je sjajna.... Jedino je distorzija malo ....bezveze...a i ima nekih losih pesama ... Quote
Kai Hansen Posted June 14, 2003 Report Posted June 14, 2003 Jel gledao neko spot za Ratamahatu ?Mnogo mi se svidja. Quote
RNA Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Naravno, još kad je izašao spot, tamo negde 1996! Quote
Recommended Posts