Chicken Little 420 Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hn8rgNgN5HI Quote
Baron Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 ^Bog te jebo koji berserk frenzy! Quote
Bernard Panasonik Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Set lista sa aktuelne turneje: 01 Intro 02 Beneath The Remains 03 Refuse/Resist 04 Dead Embryonic Cells 05 Desperate Cry 06 Amen 07 Mass Hypnosis 08 We Who Are Not As Others 09 Altered State 10 Infected Voice 11 Subtraction 12 Inner Self 13 Territory 14 Arise (ton je loš, ali se lepo čuje da dječarac itekako zna da svira, a i napokon ne ubrzavaju pesmu) Quote
solicitor Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Set lista sa aktuelne turneje: 01 Intro 02 Beneath The Remains 03 Refuse/Resist 04 Dead Embryonic Cells 05 Desperate Cry 06 Amen 07 Mass Hypnosis 08 We Who Are Not As Others 09 Altered State 10 Infected Voice 11 Subtraction 12 Inner Self 13 Territory 14 Arise (ton je loš, ali se lepo čuje da dječarac itekako zna da svira, a i napokon ne ubrzavaju pesmu) Za ovu set listu bih izdvojio vreme i novac. Quote
Bernard Panasonik Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 http://vimeo.com/32819878 (sjajan snimak sa aktuelne turneje, "Subtraction" + "Inner Self" - dječarac me sve više oduševljava ) Quote
solicitor Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Set lista jebe kevu, ali nema te stare energije. Evo vidim publiku jedva se nekako zabavlja. Meni je Inner Self možda najomiljenija metal pesma i gledam kako se sad mlako gurkaju sa 2 stidljiva stage divinga. Nekad je na istoj pesmi bilo mrtvih, ranjenih, kontuzovanih, hospitalizovanih .... Quote
Surovi Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Povratak u proslost:Thrash Metal Devedesete Dok ti jadikujes sto nisi to nikad cuo Uzivo, ovi mladji se zale Da su Rodjeni u pogresno vreme, Znas ono-Eh da sam tada bio mlad! Quote
solicitor Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Ako ćemo pravo, čuo sam Inner Self uživo u izvođenju Soulfly sa Maxom Cavalerom u Hali sportova i zvučalo je naravno mnogo autentičnije nego u verziji ove Sepulture. Ja sam bio na koncertima 90ih, zato i kažem da je bolje nego sad. Quote
Footog Qpoos Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 kakav lista,jebem ti drzavu!bolje nisu mogli da sastave... Quote
Max Butcher Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Mogu vam reci samo da nov bubnjar nije sa ove planete!!! Na Thrashfestu je bio masakr celog nastupa. Sepultura nikada u svojoj karijeri nije zvucala mocnije i bolje! A i Gary Hol je gostovao u Refuse/Resist a i gomila njih na Kaiowas... Ko nije bio zajebao se! postavicu i sliku malo kasnije... 1 Quote
excel fan Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Mogu vam reci samo da nov bubnjar nije sa ove planete!!! Na Thrashfestu je bio masakr celog nastupa. Sepultura nikada u svojoj karijeri nije zvucala mocnije i bolje! A i Gary Hol je gostovao u Refuse/Resist a i gomila njih na Kaiowas... Ko nije bio zajebao se! postavicu i sliku malo kasnije... Sepultura bez Maksa i Igora je ko dupe bez cmara,neminovno! 1 Quote
Bernard Panasonik Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Dopada mi se ovo poređenje Maxa sa šupkom, ima tu istine . Evo izveštaja sa timemachine sajta: http://www.timemachinemusic.org/2011/12/thrashfest-classics-turneja-prodrmala-zagreb/ U izveštaju se kaže da je ovo Sepulturi drugi put da svira u Zagrebu, ali je zapravo treći put, ako ne grešim. Preslušao sam dva kompletna bootlega sa ove turneje i definitivno zvuče bolje sa Eloy-em, sa tim da se na ovim stvarima vidi koliko fali druga gitara, trebali su da na nateraju Greena, da je makar priuči... 1 1 Quote
Max Butcher Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Mali sa tobom se ni bi slozile stotine njih koji su bili sinoc na Thrashfestu kao i trojica matorih thrashera iz Srbije! Quote
Grobodan Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Koji je crnja monstrum, samo još kad bi zapevao na nekom dobrom albumu... Max? Pa taj ne da ne treba da se vrati u Sepulturu nego nije ni za seoske igranke. Quote
excel fan Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Mali sa tobom se ni bi slozile stotine njih koji su bili sinoc na Thrashfestu kao i trojica matorih thrashera iz Srbije! Znas i sam koliko sam se lozio na staru Sepulturu,ispratio sam ih i na Beneath i Arise turneji,za mene su bili bogovi ali onda su dosla neka smutna vremena i sve je otislo u kurac.To ti je isto kao kad bi Suicidal ili Death izasli bez svojih frontmena.Prosto i jednostavno to ne pije vodu bez njega,bez obzira sto neki misle ovde da je omatorio,omlahavio ili sta ti ja znam.On je bio srce tog benda! Quote
Max Butcher Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 (edited) Sve se slazem u pogledu novih albuma, ali Sepultura sada uzivo zvuci na n-ti bolje nego devedesetih. Kao i Maideni sa Dickinsonom ili ND sa Barneyem... A Exodus mi je sinoc zvucao bolje nego bilo koji put sa Ballofom ili Souzom... Njihov nastup sa balkona su ispratili svi bendovi i poklonili im se za nastup... Edited December 13, 2011 by butchersound Quote
excel fan Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Sve se slazem u pogledu novih albuma, ali Sepultura sada uzivo zvuci na n-ti bolje nego devedesetih. Kao i Maideni sa Dickinsonom ili ND sa Barneyem... A Exodus mi je sinoc zvucao bolje nego bilo koji put sa Ballofom ili Souzom... Njihov nastup sa balkona su ispratili svi bendovi i poklonili im se za nastup... Ma to ne sporim da mozda bolje zvuce,sa tolikim iskustvom i sigurno boljom opremom i malo talentovaniji klinci iz kraja bi zvucali bolje kad se navezbaju do bola.Meni to Sepulturino pojavljivanje izgleda ko neki tribute bend sa samo jednom clanom iz originalne postave!U svakom slucaju stare pesme Sepulture i Exodusa su toliko dobre da niko normalan ne moze da ostane hladan na njihovo izvodjenje,ma ko ih izvodio! Quote
Bernard Panasonik Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Deperate Cry PRO snimak iz Antwerpena, pre desetak dana: Quote
Grobodan Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Pazi Andreasa, setio se da je trešer baš fali druga gitara. Quote
Killing Floor Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hn8rgNgN5HI gledam klip 4 put i nije mi dobro... Quote
Angelystor Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 kakav lista,jebem ti drzavu!bolje nisu mogli da sastave... Mogli su da su izbacili Chaos AD sranja i ubacili Schizophreniu, jedino se Sepultura kurcila sa kasnijim albumom, svi ostali lepo na pocetak otisli. Mogu vam reci samo da nov bubnjar nije sa ove planete!!! Na Thrashfestu je bio masakr celog nastupa. Sepultura nikada u svojoj karijeri nije zvucala mocnije i bolje! A i Gary Hol je gostovao u Refuse/Resist a i gomila njih na Kaiowas... Ko nije bio zajebao se! Potpisujem za bubnjara Ne znam ni koji je ni odakle ga izvukose, ali kapa dole. Pazi Andreasa, setio se da je trešer baš fali druga gitara. Eto, moze Max da se vrati da stoji sa strane da drvi onu njegovu cetvorozicanu kvazigitaru. Ili to ili da malo daju Paulu vise zvuka, i Destruction ima jednu gitaru, pa na soloima sve prsti, a Sepultura sinoc samo tokom soloa tanje zvucala, ostali trenuci, ne znas da l' ovaj bubnjar vise jebe ili Andrea. Quote
lemmy sixx Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Chaos AD sranja,Sepulturi ne trebaju braca Cavalera,crnja razbija...brate mili,koliko se ovde moze gluposti procitati. Quote
Angelystor Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Cuti. http://www.youtube.com/watch?v=kNIXmkut9So 1 Quote
hate squad Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Braca Cavalera su dusa i srce ovog benda, Max se raspada, ali je to Max - lice i glas Sepulture. Novi bubnjar razbija, bend zvuci zaista mnogo mocno, ali bez ove dvojice, meni licno to nije to. Mada, uvek bi otisao da ih pogledam, kao sto i jesam. Chaos AD je odlican album! Quote
Bernard Panasonik Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Andreas smatra Chaos A.D njihovim najbitnijim albumom. Od svih albuma sa Maxom, od 1998. naovamo njime su se ubedljivo najvise bavili uzivo. Sjajan je to album, ali nema tu mnogo thrasha. Schizophrenia je stvarno nevidjeno zapostavljena, prakticno od 1990. sviraju samo Escape To The Void sto je premalo (svirana je i From The Past Comes The Storms 1992.). Meni u Beogradu nije nedostajala druga gitara, ali kada se slusaju snimci uzivo fali. Paolo je u Beogradu imao sjajan ton basa, stomak mi je pomerio . Mogli su da ga distorziraju za ovu priliku. Quote
Recommended Posts