Bernard Panasonik Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 "Kaiowas" je upala na mesto "Primitive Future", svirana je i ona na ovoj turneji. Quote
Pavao Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Mogu vam reci samo da nov bubnjar nije sa ove planete!!! Na Thrashfestu je bio masakr celog nastupa. Sepultura nikada u svojoj karijeri nije zvucala mocnije i bolje! A i Gary Hol je gostovao u Refuse/Resist a i gomila njih na Kaiowas... Ko nije bio zajebao se! postavicu i sliku malo kasnije... Eh, bilo je vrhunski-) Quote
Surovi Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Ako ćemo pravo, čuo sam Inner Self uživo u izvođenju Soulfly sa Maxom Cavalerom u Hali sportova i zvučalo je naravno mnogo autentičnije nego u verziji ove Sepulture. Ja sam bio na koncertima 90ih, zato i kažem da je bolje nego sad. Ma To je samo Dosta Slicno,A malo ko je odavde uopste Slusao Orginalnu postavu Sepulture 90-tih, To je propustio u Zivotu kao i Vecinu Metal koncerata u to Vreme. A novije Generacije mogu Da samo placu. Quote
Footog Qpoos Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Nisam znao da Igi ne voli Panteru. U stvari, ne mogu da verujem da bilo ko ne voli Panteru. umalo se nisam slogirao...neko ne voli panteru...taj ne postuje sebe... Quote
Memento_Mori Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Qfjww2hJOR4 Ne znam za vas al' za mene još uvek postoji Sepultura ona prava, kao što za neke još uvek postoji Pantera. Meni to ne predstavlja nikakav problem što se čovek raspada, ja ću ga podržati od početka do kraja koncerta isto tako što bi podržavali i Panteru sada i ne bi primećivali nimalo da se raspada, isto tako i ja ne mogu da to da primetim jer jednostavno kako god da zvuči, osim eto ako nije otpevano clean vokalom i duplo sporije, toliko da je pretvoreno u baladu ja ću to da podržavam, dok to još uvek liči na nešto, dok se može prepoznati. Tako da i dalje sam uz Max-a i jedva čekam autobiografiju (ko zna kad će kod nas to da izadje) a i da ponovo nastupi ovde. Ovoga puta bi voleo sa Cavalera Conspiracy Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 Grovloslovi gitaru,trzalicu i song! Quote
I'm Calmer Than You Are Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 SEPULTURA ALBUMI POVOLJNO! Disk iz uvoza,potpuno nov, u celofanu. Radi se o sniženoj ceni, u koju su čak i uključeni ipoštanski troškovi, pored mogućnosti plaćanja karticama postoji i opcijapouzeća. Samo poručite disk i kurir City Express-a ga već sledećeg dana donosina vaš kućni prag (govorimo o teritoriji cele Srbije). Disk se plaća njemu, tekkada ga budete držali u rukama. Ovo je ponuda kakva do sada nije postojala u Srbiji! 1 1 Quote
Bernard Panasonik Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 "SEPULTURA will join forces with DEATH ANGEL, KRISIUN and HAVOK for a North American tour in April/May. Exact cities and dates will be announced soon" 1 1 Quote
Memento_Mori Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Nisam davno postavljao, al' evo nešto novo... Ova zima me je istrošila totalno, tako da ne zamerite ako je shit Šutke su ukras sveta Nema Arisa ni pinkpopa gde ne može stići šutka Jer sve dečje staze vode od alkohola do šutke. Max je ukras Sepulture šutka je ukras certaaa a deca puna agresije Wall of death se spremaaaa... Lepe pesme, dobre šutke Sve ljubavi izgažene Neka planu, nek se kolju Od alkohola do šutke... Max je ukras Sepultureee Šutka je ukras certaaa a deca puna agresije Wall of death se spremaaa... 10 1 Quote
Memento_Mori Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) Nisam baš nešto puno u metalu, ne interesujem se puno za šta i kako, a i nije da imam nešto vremena za to. Ovo mi je stalni hobi, kad tako naletim na neku zanimljivu prepravljam, čista šala zabava. Ima još par: Hajde da rastemo Od Kreatora do Slayera od Megadeatha do Metallice Rastimooo! Sa Sepulturom Sepulturašimo Melodic Detcine Blekcine Gorcine Grindkorcine Ne biramo nacine Rastimo! Od Cannibal Corpsa do Gorgorotha do Babykillera Kataklysm-a Do kožnih pantalona Rastimo Sa Sepulturom Sepulturašimo Igor Max Kisser JUnacine Ne biraju nacine! Rastimo! Do kurca do picke do šutke do alkohola do poslednjeg litra PIJMO! Sepultura Sepultura nije dete Igracka za strine i tete Sepultura je stara škola da je volite i razumete. Necete mi verovati i veliki pesnik Max nekada je bio u Sepulturi veoma neobuzdani thrasher. Veliki Max Cavalera Što je ciganu Grinu prašio pete U pocetku je prangijao Morbid Vision i pravio nemoguce moshpitove Junaci kosmosa što lete na druge planete prvo su bili u Sepulturi a posle su se prodali u shit bendove. Sepultura nije dete Igracka za strine i tete Sepultura je stara škola da je volite i poštujete. Novi album Soulfly je smece, ma šta mi rece Novi album Soulfly-a je smece ma šta mi rece Prošli album je bio bolji ma šta mi rece Svaka pesma ce im biti smece ma šta mi rece Istrošili se pa sad nešto bezveze drece ma šta mi rece I kao poslednje ove godine u Srbiju doci nece niti šta kvalitetno radi niti spava samo pravi ovo novo sranje i ne zabušava ma šta mi rece. Edited February 10, 2012 by Memento_Mori 9 1 Quote
lemmy sixx Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 To bre!Grovloslovi zice,trzalicu i song. Quote
Grob Bez Dna Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 odlicne su obrade. alegorija je perfektna. Quote
Memento_Mori Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Hvala... Inače pišem pesme, član sam jednog udruženja pesnika (više je kao nešto anarhistički klub, nevladina organizacija ili tako nešto, i nije samo to već i mesto za otpadanje, napijanje, vutriranje, bilo pesnici bilo članovi), do marta ako bog da da izdamo zbirku (inače po prvi put da će se moje pojaviti u zbirci nekoj), da se izborimo nekako sa sponzorima i ostalima, pošto su sve uglavnom pesme od svih članova tog kluba realistične, a zna se kako izgleda sve kad gledaš realno, pogotovo u sferi politika. Quote
Recommended Posts