Uroš S. Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Ja da imam taj album, džabe bih ti ga dao, haha. Quote
Bernard Panasonik Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 ima neko da proda? Imaš ovde, mada je relativno skup prodavac: http://www.kupindo.com/Tip/Diskovi/1307970_Against&Pretraga=Sepultura&CeleReci=1 Prigodan tekst o Against albumu sa određene vremenske distance: http://www.decibelmagazine.com/featured/justify-your-shitty-taste-sepulturas-against/ Mene zanimaju od Sepulture na vinilu: Schizophrenia, Against i Roorback, ako neko ima na prodaju neka pusti PM. Quote
Chicken Little 420 Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 znam za to, mnogo mi 1200 dinara. Quote
Bernard Panasonik Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Slažem se, 600 - 700 je realna cena, pojaviće se već. Skoro je otišao za 500 dinara Roorback digipek plus bonus disk Revolusongs. Quote
Chicken Little 420 Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 ih, kako nisam video to. u pravu si za cenu, to je to. Quote
Talvi Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 sad si me podsetio da iskopam "Against" majicu, kupio je u 7. razredu Prigodan tekst o Against albumu sa određene vremenske distance: http://www.decibelma...lturas-against/ sjajan tekst Quote
SkullKrusheR Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 ja imam negde roorback izbledelu do krajnjih granica, mislim da je isto iz 7. razreda. Quote
Јарослав Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Ја имам неку ноу нејм са њима у кожи и ланцима, са све нитнама. Класа од мајице. Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Secate se,vi malo starije proizvodnje,koliko je Against bio nahvaljen u Rock Express-u?Mislim da je cak bio proglasen i za album godine. Quote
Јарослав Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Нисам толико старије производње, али ми се чини да се сећам тога, пошто су ми кроз руке прошли сви РЕКС-ови и МЕКС-ови. А, ако га је Рогошић рецензирао, није ни чудо што је тако. Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Ne secam se ko je recenzirao,ali ga je nahvalio do nebesa.I 90% sam siguran da je proglasen za album godine.Ali jebes mu mater,dobar je Against,poslednji dobar Sepultura album. Quote
Bernard Panasonik Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Koliko se sećam to je bio album godine, a na drugom mestu je bio Soulfly Nisam baš 100% siguran. Imam čitavu hrpu ovdašnjih rok magazina od Džuboksa na ovamo i i dalje ih kupujem (Limundo, Kupindo, na ulici...), a od ReX-a imam samo dva broja, naprosto je bilo previše loše napisanih stvari. Mada da ne grešim dušu bilo je i dobrih tekstova. Oni su do 2000.-e u svakom broju imali Metallicu, a onda su okrenuli list i krenuli da je pljuju Quote
Uroš S. Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Meni se nijedan sa Greenom ne sviđa. Kairos jedini može da prođe. 1 Quote
Bernard Panasonik Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Ako su vam dobri Against i Kairos, onda bi i Dante XXI morao da vam odgovara. To je najujednačeniji Sepultura album sa Greenom, gotovo bez ikakvih viškova. Quote
SkullKrusheR Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 da, dante je fin album skroz. meni i a-lex i roorback imaju odlichnih stvari, ukljuchujuci i mozda omiljenu pesmu u grinovom periodu... Quote
lemmy sixx Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Ako su vam dobri Against i Kairos, onda bi i Dante XXI morao da vam odgovara. To je najujednačeniji Sepultura album sa Greenom, gotovo bez ikakvih viškova. Ma kakvi,meni samo Against valja.Sve posle toga nemere. Quote
Tower... Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Uopšte generalno Sepultura s Grinom nije loša, samo nije zakivanje kao BTR, ili Schizo, ili Arise. 6 Quote
Сале Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 И ја сам поштовалац само старијих албума.Последњи добар је по мени chaos ad.Чак ми је и рутс бзвз.А што се тиче црнчуге то по мени више није сепултура.Не знам ни у који правац сада може да се класификује овај бенд јер већ оооооооодавно они нису треш 1 6 Quote
SkullKrusheR Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 koga boli kurac koji su pravac? oni josh od arise-a nisu thrash. nebitno skroz ako prave dobru muziku, a meni je sepultura sa grinom sasvim ok, i vecina albuma bolja od roots-a npr. 3 2 Quote
Сале Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Мени гринов вокал не лежи никако.То да се уклапа у музику коју тренутно праве то стоји али на свакој песми се напиње ко да има неки затвор па звучи ко да не може људски да се истовари. 1 2 Quote
Chicken Little 420 Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 imao sam neku kompilaciju sa greenom, mogao bih je iskopati, cenim da vecina vas i nije poslusala albume s njim. Quote
Recommended Posts