Dekapitator_Prisoner Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Sto se mene tice, Mediator pisa po svemu sto je Cavalera uradio posle izlaska iz benda. Volim ja Soulfly (CC mi je preterano smece), ali se tu tacno cuje i vidi koliko je on zapravo amater po mnogim pitanjima (iako se on i Gloria svojski trude da se predstave kao do jaja profi ozbiljne lobanje). Ne razumem zasto ljudi tvrde da je Sepultura izgubila svoj fazon i zvuk. To uopste nije tacno. Ima novina, ali sacuvalo se dosta toga sto je bilo na Roots i Chaos AD albumima. Gledao sam oba benda uzivo. Soulfly su u fazonu "AU BAJO, MI SMO ROK ZVEZDE, MI JEDNOSTAVNO KIDAMO", iako je kvalitet svirke ispod svakog nivoa. Bolje od njih sviraju bendovi iz Dangube. Sepultura ima i kvalitet i energiju, a i trude se da prave kvalitetne albume i prilicno su u tome sto rade. Uzivo je svirka kvalitetna, a i interakcija s publikom je odlicna. I prilicno postujem Andreasa i drugare jer imaju dostojanstvo i znaju da se ponasaju. Nisu oni kao Cavalera corporation, sujetne sebicne picke koje su izbacile iz benda vrhunske svirace jer isu hteli da ih placaju, i na njihovo mesto postavili svoje sinove koji ne znaju da sviraju. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Ok, ima tu istine, ali šta je od "Sepulture" ostalo... Soulfly jeste da izbacuje njesra, ali ni "ova" sepultura nije ništa u odnosu kakav je to bend bio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Od Sepulture je zapravo ostalo dobrih 70 posto, i tih 70 posto se ogleda u coveku pod imenom Andreas Kisser. Sepultura je postala veliki bend zahvaljujuci njemu. Naravno, ono je bila zlatna era., i tu nema price. Tu zlatnu eru svaki bend ima, i to se obicno desava kad imas 25-30 godina. U tom zivotnom dobu stvaras kapitalna dela i tad sta napravis, to ti je. Nikada u zivotu neces uspeti da nadmasis to. Malo kome je to poslo za rukom. Ali itekako Sepultura i sad ima kvalitetnih albuma vrednih paznje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Dobro, sam si rekao 70%(realno ja bi reko 50%, ipak su Igor, a i Max dosta značili za Sep.), pa onda si rekao da s godinama dolazi do pada kvaliteta(slažem se), dakle još -40%, i kolko onda Sepulture(%) ostade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Znacili su mojega. Maks je pisao samo tekstove, a Igor je samo lupao ono sto je produkt Andreasa Kissera. Oni su tu bili samo boja zvuka, nista drugo. Njihovim odlaskom se zapravo nista bitno nije desilo, ali to skapiras tek kada pocnes da vorsipujes muziku umesto ljudi. Tako da od 100 posto odlazi samo 30 na racun godina, ova dvojica su totalno nebitna. Mislim, kome je stalo konkretno do njih neka ide da slusa Cavalera Conspiracy. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 jbg. sad si se baš nakenjao! A i ovo idi slušaj CC, pa da vidiš ko su braća, ti nije na mestu, isto tako mogu ja da kažem poslušaj Against, Nation, Dante... pa oceni onda rad Kissera i Co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 (edited) Maks je pisao samo tekstove, a Igor je samo lupao ono sto je produkt Andreasa Kissera. Nasmejao si me, iskreno. Edited November 18, 2015 by Chicken Little 420 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Znacili su mojega. Maks je pisao samo tekstove, a Igor je samo lupao ono sto je produkt Andreasa Kissera. Oni su tu bili samo boja zvuka, nista drugo. Njihovim odlaskom se zapravo nista bitno nije desilo, ali to skapiras tek kada pocnes da vorsipujes muziku umesto ljudi. Tako da od 100 posto odlazi samo 30 na racun godina, ova dvojica su totalno nebitna. Mislim, kome je stalo konkretno do njih neka ide da slusa Cavalera Conspiracy. Daj brate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 jbg. sad si se baš nakenjao! A i ovo idi slušaj CC, pa da vidiš ko su braća, ti nije na mestu, isto tako mogu ja da kažem poslušaj Against, Nation, Dante... pa oceni onda rad Kissera i Co. Kisser je Arise isto koliko i Kairos i Dante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Ja nikako nisam rekao da je Kisser loš muzičar, šta-više jedan je od mojih omiljenih(ako ne i najomiljeniji u thrashu) gitarista i naravno da je njegov učinak na Beneathu, Arajzu i Chaosu izuzetno značajan i veličanstven, to što se meni lično ne svidja kojim putem je bend krenuo nakon pomenutih albuma je samo moje lično mišljenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Pa koji je to put promenjen ? Jedino je drugi covek na mestu vokala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 A muzicki stil je isti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Odlican avatar.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Oni su samo nastavili sto su zapoceli sa Max-om na Roots (pa cak se i na Chaos A.D. oseti). Against je u potpunosti logican nastavak Roots-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Lemi ja sam to i napisao, to što neko izgleda ne ume da čita je sasvim druga stvar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 A muzicki stil je isti? Nije isti kao na Arise, al vuce dosta toga sa Chaos AD i Roots. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Ali dečko Roots je nastao dok je Max još bio u bendu, pa čak i Against ima Maxovog udela! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Pa o tome i pricam, sve je isto osim vokala. Problem je sto je masa patoloski zaljubljena u Cavaleru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Ja sam i rekao da mi se Sepulturin stil posle Chaosa ne svidja, ne bitno ko je ostao ili došao, oni su sa Roots(dobro vidljiva je promena i na Chaosu) albumom započeli nešto što meni lično ne odgovara, mada mi je Roots OK zbog originalnosti i par dobrih pesama, posle njega po meni izlaze sve lošiji albumi, jedino Kairos i Mediator donekle, ponavljam DONEKLE vade stvar u smislu da nisu sranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 U redu je, ne moze svima sve da se svidja. Nego sam pokrenuo pricu na konto toga sto ljudi kenjaju da "to vise nije isti bend" i ostale notorne gluposti koje proizilaze iz patoloske zaljubljenosti u Cavalere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Pa realno i nije isti bend. Ne cini bend samo muzika, vec i clanovi. Ne mislim pri tome na kuloarske gluposti, vec pojavu na stejdzu i vokal na pesmama. Gde onda to moze biti isti bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Clanovi su potrosna i promenljiva roba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Pa da, po tebi je isto da li npr. pesmu Troops of Doom odpeva Max ili neki random crnja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 ni Napalm Death onda već odavno nije isti bend koji je snimio Scum i From Enslavement, pa nikom ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Pa da, po tebi je isto da li npr. pesmu Troops of Doom odpeva Max ili neki random crnja... Dokle god to zvuci kako treba, ne postavljam pitanje ko peva. ni Napalm Death onda već odavno nije isti bend koji je snimio Scum i From Enslavement, pa nikom ništa Upravo. A njima niko ne sere zbog promena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts