HeLLsarma Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Ja gledam ovoga Dekapitatora s kakvom samouverenošću priča šta je ko radio, kao da je sedeo s njima '91. u studiju a ne gurao tutu da upali (®™ by BLAGOJE)... A gledajući kojim se bendovima oduševljava, i generalno još nekih primera (metal) muzičara koje znam, izgleda da ili imaš vremena da sviraš, ili da slušaš muziku, teško čovek postigne i jedno i drugo Još kad na to dodaš ubeđenje da si pokupio svu mudrost ovog sveta, nastaje koktel poguban za napredak. Nije mogao ni da gura tutu, rodio se 4 godine kasnije. :-D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Ja gledam ovoga Dekapitatora s kakvom samouverenošću priča šta je ko radio, kao da je sedeo s njima '91. u studiju a ne gurao tutu da upali (®™ by BLAGOJE)... A gledajući kojim se bendovima oduševljava, i generalno još nekih primera (metal) muzičara koje znam, izgleda da ili imaš vremena da sviraš, ili da slušaš muziku, teško čovek postigne i jedno i drugo Još kad na to dodaš ubeđenje da si pokupio svu mudrost ovog sveta, nastaje koktel poguban za napredak. Dekapitator ima usi i pazljivo slusa, a i o tome diskutuje sa ljudima koji se zapravo razumeju u to. Dekapitator se bavi muzikom jako dugo i zna nesto o tome, za razliku od mase drugih ljudi koji su zaslepljeni medijskom famom i pojavom batice koji sa svojom zenom prodaje muda za bubrege vrlo uspesno. Ja imam vremena i da sviram i da slusam. Sto se tice mog napredovanja, garant sam uznapredovao mnogo vise od onih koji i dalje misle da je govno pita i kojima je nostalgija posisala i poslednju gangliju 1 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogač Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Broj minusa baš i ne govori u tvoju korist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Zato sto ljudi i dalje misle da je govno pita 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Ne znam šta je u tvojoj priči govno, a šta pita, već dva posta pričaš o sebi..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Ti si poceo prvi da pricas o meni. Na ovoj temi sam mnogo puta ukazao na to sta je govno i zbog cega, pametnima i onima sa sluhom bi to trebalo da bude dovoljno. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Iz tvoje priče, da se zaključiti da su idioti sa Kisserom napravili ovo... ...a kad se Kisser ratosiljao idiota, napravio remek dela tipa: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 I nastavljaš u istom maniru To jes' istina, jesam prvi počeo o tebi, ukazivao sam na aroganciju, pametnom i nezaslepljenom ogromnim egom bi bilo dovoljno da skapira da si zbog toga dobio one dark side poenčiće gore, a ne zato što mi svi smatramo da je Max vrstan gitarista, pa se ljutimo što ga kudiš. Što se samog Maxa tiče, kao neko ko je pre velikog punoletstva pronikao u sve tajne muzike (ili barem više od svih nas ovde), sigurno znaš da je i tehničko i kompozitorsko umeće dinamičan proces, a ne konstanta, i da ni Max ni Andreas nisu jednako dobri u '89, 2000, ili 2015. godini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Pa iza oba stoji Kisser Arise je napravljen pre 25 godina, tad je svest muzicara bila mnogo drugacija nego sada. A i posto je tad bio mlad, drugacije su mu misli bile. Taj faktor treba uzeti u obzir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 A i posto je tad bio mlad, drugacije su mu misli bile. Taj faktor treba uzeti u obzir. Dobar odgovor na sve moje postove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Muzicka industrija je jako cudna stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 (edited) Misljenja sam da Sepultura moze samo i jedino kvalitetno(al' istinski) da funkcionise sa Kisserom i Kavalerama zajedno. Sepultura bez Kavalera=kurton Kavalere bez Sepulture=kurton Kurton bez Sepulture=... Nek se lepo vrate Kavalere i neka ostane Green i mir. Edited January 6, 2016 by sinkler666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Pa iza oba stoji Kisser Da, naravno da je Kisser pravio oba albuma i bio najodgovorniji za materijal, ali jbg mislim da su i drugi članovi bili angažovani oko pravljenja albuma. Po tebi, ispada kao da mu je Max tada kuvao kafu, Igor išo' po burek, a Paolo mu drkao qrac, dok je on ginuo u studiju praveći albume! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 na tom Kairosu je jedna od najlošijih obrada ikad - Just One Fix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Ni "Zombie Ritual" im nije ništa bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Da, naravno da je Kisser pravio oba albuma i bio najodgovorniji za materijal, ali jbg mislim da su i drugi članovi bili angažovani oko pravljenja albuma. Po tebi, ispada kao da mu je Max tada kuvao kafu, Igor išo' po burek, a Paolo mu drkao qrac, dok je on ginuo u studiju praveći albume! Ne kazem da nisu radili nista, nego tvrdim samo da sve to ne bi bilo tako kako jeste da nije njega. Da se on nije nasao tu, uvek bi bili neki osrednji underground bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Kao Sarcofago npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Upravo tako. Volim ja Sarcofago mnogo, ali su realno prosek kad se uporede Sa Sepulturom od Schizophrenie pa dalje. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogač Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Onda je bolje reći karika nego mozak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Morbid Visions je klasa.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Zombie Ritual obrada je sjajna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogač Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Grinov glas ne bi nazvao growl već grgolj, jer upravo tako zvuči, kao da peva sa vodom u grlu, i ako gledamo po tome izgrgoljio je taj Zombie Ritual kako valja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 https://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/max_cavalera_shares_top_5_tips_for_guitarists_you_can_never_have_enough_pedals.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Zombie Ritual obrada je sjajna Užasna je, za razliku od ove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts