Jump to content

Sepultura

aleksej

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

19. marta idem u grad gde je ovaj (JEDAN OD NAJBOLJIH BENDOVA NA PLANETI) nastao. Ne mogu i dalje da verujem da je ovo stvarnost,nadam se da cu preziveti put u BRAZIL.Necu gledati Sepulturu ali cu gledati MAIDENE i Anthrax u BELO HORIZONTE City-u (70 000 capacity open air) i Rio De Janeiru (9000 arena) .AVE to MAX i steta sto original postava ne moze da zagreje atmosferu pred Maidene. RIP SEPULTURA.

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 1
  • Downvote 1

RIP SEPULTURA :haha: :haha: :haha:

Brate smej se kolko oces ta SEPULTURA koja je bila i ostala IKONA jedne prohujale ere,nje vise nema,ovaj bend je davno trebao da promeni IME jer to vise nije ista energija niti vibe,privlaci veoma drugaciji vokabular ljudi.To sto su "neki" clanovi ostali i hteli da nastave sa radom i naprave neku novu SUPER muziku koja je krajnje koreknta je sasvim druga svar.Respect i ovaj bend koji nosi ime SEPULTURA je ODLICAN bend al daleko od onoga sta to ime ZNACI.

• Upvote 2
  • Downvote 2

que?

Aj bre Talvi ne sviraj kurcu,znas dobro sta mislim....Ovaj bend ima 2 perioda i jedan voli jedna grupacija prvi period sasvim razlicita grupacija ljudi,i ne kazem da je to lose,vec da je DRUGACIJE,ko zeli sta okey,al kad kazes S E P U L T U R A znas na sta se misli, PRLJAVA BRAZILSKA FAVELA....

Pazi super je to muzika,ima stvarno dobrih stvari al to VEZE sa VEZOM nema sa bendom SEPULTURA i sa kvltom SEPULTURA.Postovanje bi max dobilo da je bila SEPULTURA 2 ili SEPULTURAA :).A da ti ides i da nastupas,izdajes albume na neku staru slavu i totalno modifikujes svoj zvuk u nekom pravcu koji nije originalno osmiljen je zapravo sranje.Okey je evulirati naravno,promeniti zvuk,uraditi nesto novo ali ne odstupati od neke prvobitne ideje i vizije cele price.

Edited by Lord Iffy Boatrace

iron maiden nakon paul di'anno-a nije isti bend.

ne znam samo sta ti znaci ova glupost:

totalno modifikujes svoj zvuk u nekom pravcu koji nije originalno osmiljen je zapravo sranje

i dok je radila originalna postava, zvuk je vec, gotovo totalno bio promenjen.

Edited by Chicken Little 420

iron maiden nakon paul di'anno-a nije isti bend.

ne znam samo sta ti znaci ova glupost:

totalno modifikujes svoj zvuk u nekom pravcu koji nije originalno osmiljen je zapravo sranje

i dok je radila originalna postava, zvuk je vec, gotovo totalno bio promenjen.

The X Factor je zakon realno iako je BLAZE pevao to je poenta.

Dok je Sepultura totalno isla u korak sa vremenom a ne sa osecajem za mjuzik,i to je ono sto mi je krivo kod ovog benda,sto su imali jos dosta toga da daju a nisu zbog toga sto su previse bili svesni okoline i nisu se upustili u kreaciu bez uticaja modernog doba.Ne smeta meni modernizacija zvuka,bas naprotiv,obozavam modern metal i sl al jednostavno Sepultura sa njihovim zvukom je mogla da napravi jos revolucionarnih albuma.

Pa jebaga, naravno da su tamo(brasil) i dalje izuzetno popularni, ipak je to najveći i najbitniji bend koji je iz te zemlje ponikao!

Ne znam da li je i dalje tako, ali znam da je u brazilskoj ambasadi ovde na zidu pored slike Pelea i Sene bila i slika Sepulture, to samo govori koliko je taj bend bio veliki i važan za jednu tako veliku zemlju, kao i za celu južnu ameriku!

pa priča je bila da se u to vreme Igor zasitio muzike i turneja generalno, te da su se zato udaljili i međusobno, te je on i otišao. ovi iz benda su uvek bili daleko odmereniji od Maksa u izjavama, Igor je bio potpuno kul prema njima kad je izašao http://www.blabbermouth.net/news/exclusive-igor-cavalera-talks-about-his-decision-to-leave-sepultura/ a sad je i on okrenuo ploču opet http://loudwire.com/sepultura-30th-anniversary-former-drummer-igor-cavalera-theyre-over/

Andreasov stav: http://www.metalinjection.net/latest-news/drama/andreas-kisser-says-the-cavalera-brothers-turned-their-back-on-sepultura

Nek promene ime, ostave Sepulturu da počiva u miru, i da nastave da guraju svoj trip. Jedan skeč: Posrednik između nove i stare Sepulture mora biti Kisser. :haha:

Iskreno, meni se ovaj projekat mnogo više sviđa od svega što su do sada uradili

• Upvote 1