Demon Seed Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Ma ajde bre Izdali su više albuma bez Maxa nego s njim, prosto se samo nameće kao logično jedno stavljanje tačke u 2016. godini. Rane sveže možda vama koji živite u 2000. godini. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Неке ране крваре вечно. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Stvarno ne vidim nikakvu poentu ni da se sad raspadaju niti da se pravi neki reunion(mada sam nekako uveren da će ga biti, kad-tad), nek piče svoju priču započetu poodavno, pa ko voli, nek izvoli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 što neko ovde reče, postali su veći bend bez Maxa, nego što su sa njim to bili e sad, druga je stvar što zatucani metalci misle da je to sranje i da je samo tupa-tupa sa Maxom jedina Sepultura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Ne znam samo odakle ti ta ideja da su postali veći bend nakon Maxa? "Najveći" dani Sepulture su period izmedju 93-97 i to ne mislim "samo" zato što je Max otišo, već i što je opala popularnost metala generalno, samim tim i Sepulture, Green ih je samo dokusurio.(i kolko još vas "dekapitatora" ima... dodjavola ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Oprosti mu, malo se zalaufao u svom urbanom procvatu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Ne znam samo odakle ti ta ideja da su postali veći bend nakon Maxa? "Najveći" dani Sepulture su period izmedju 93-97 i to ne mislim "samo" zato što je Max otišo, već i što je opala popularnost metala generalno, samim tim i Sepulture, Green ih je samo dokusurio.(i kolko još vas "dekapitatora" ima... dodjavola ) više albuma izdali, širi značaj dali samom bendu meni se ništa ne sviđa nakon Arise, jer mi jednostavno ne prija, ali neke stvari su jednostavno činjenice naravno, kada se prođe preko sveg tog glupog metalskog mišljenja "prodali se, izdali su metal" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 (edited) ... da je kavalera ostao u bendu Sepultura bi vladala svetom!!!! Edited January 15, 2016 by Drogarito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Pa Jaroslave čoveče, čak ti ni podatak da su izdali više albuma nije tačan, ali i da su uradili 20 albuma više, kakve to veze ima, a to da su dali širi značaj imenu je stvarno budalaština, ne znam na osnovu čega to zaključuješ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Само Beneath The Remains. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Taj je najbolji! Pa Jaroslave čoveče, čak ti ni podatak da su izdali više albuma nije tačan Sa Maxom su izbacili 6, a bez njega 7 ... da je kavalera ostao u bendu Sepultura bi vladala svetom!!!! Da je npr. Opal rasturila Panteru pa i da prebolimo, al' Gloriji ne mož da se oprosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 samo kada pomislim da me je jaroslav spid metal ratnik smarao... dao bih sve da se vrati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 jbg. ja računo da je Bestial album , a na jebeni Poorback potpuno zaboravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 samo kada pomislim da me je jaroslav spid metal ratnik smarao... dao bih sve da se vrati. Šta bismo sada dali za jedno ''Lakiću, pederu!'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 što neko ovde reče, postali su veći bend bez Maxa, nego što su sa njim to bili e sad, druga je stvar što zatucani metalci misle da je to sranje i da je samo tupa-tupa sa Maxom jedina Sepultura Lele jaooo vidi ovog pedo medo emo liliputanca sa nadrkanim prišivačima... Ajde nekad odvrni do daske, u gluvo doba noći, jedan Arise, a onda neki Roorback, pa uporedi razliku u klasi... Ali prvo da založiš vatru u kontejner kad ti već nije toplo oko srca! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 što neko ovde reče, postali su veći bend bez Maxa, nego što su sa njim to bili Oprosti mu, malo se zalaufao u svom urbanom procvatu dao bih sve da se vrati. Ovo. Jare brate, ja razumem da moras da se uklopis u novo drustvo i da su picke nemilosrdne, traze da pogazis sam sebe da bi ti dale malo sweet stuff ali nemoj ovakve glupost vise pisati 'leba ti, ne moras im pokazivati svaki post na Yumu. Zar nije dosta sto ides na koncerte Repetitora? Zar moras i ovakve gluposti da izbacujes? Samo zivim za dan kad ces na FB da stavis za profilku crninu golu i da izbacujes doom pesme danima, da se purifikujes od tih sukuba kroz patnju kao i uvek i budes opet onaj stari. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 sta znam, meni je ok novi jare. nekako je kulturniji. jos da se osisa, prestane da voli zvezdu i barselonu, pocne da ustaje pre pola 11, sutne vucicevica i bice skroz normalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Treba da se resi ovo glasanjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 haha moze. ko je mod ovde, on? tj koji od jaroslava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 ja sam mod ovde, samo recite šta vam je srcu drago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 glasanje jare protiv jara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 osmisliću neku temu sad, ček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Glas za novog Jareta, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Zatreskao se čovek u neku rođenu posle 5. oktobra, pa je namrz'o Beneath i Arise... Klasika... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts