Jump to content

Sepultura

aleksej

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ne znam samo odakle ti ta ideja da su postali veći bend nakon Maxa?

"Najveći" dani Sepulture su period izmedju 93-97 i to ne mislim "samo" zato što je Max otišo, već i što je opala popularnost metala generalno, samim tim i Sepulture, Green ih je samo dokusurio.(i kolko još vas "dekapitatora" ima... dodjavola :mhihi: )

Ne znam samo odakle ti ta ideja da su postali veći bend nakon Maxa?

"Najveći" dani Sepulture su period izmedju 93-97 i to ne mislim "samo" zato što je Max otišo, već i što je opala popularnost metala generalno, samim tim i Sepulture, Green ih je samo dokusurio.(i kolko još vas "dekapitatora" ima... dodjavola :mhihi: )

više albuma izdali, širi značaj dali samom bendu

meni se ništa ne sviđa nakon Arise, jer mi jednostavno ne prija, ali neke stvari su jednostavno činjenice

naravno, kada se prođe preko sveg tog glupog metalskog mišljenja "prodali se, izdali su metal"

Pa Jaroslave čoveče, čak ti ni podatak da su izdali više albuma nije tačan, ali i da su uradili 20 albuma više, kakve to veze ima, a to da su dali širi značaj imenu je stvarno budalaština, ne znam na osnovu čega to zaključuješ?

Taj je najbolji!

Pa Jaroslave čoveče, čak ti ni podatak da su izdali više albuma nije tačan

Sa Maxom su izbacili 6, a bez njega 7 :D

...

da je kavalera ostao u bendu Sepultura bi vladala svetom!!!!

Da je npr. Opal rasturila Panteru pa i da prebolimo, al' Gloriji ne mož da se oprosti

što neko ovde reče, postali su veći bend bez Maxa, nego što su sa njim to bili

e sad, druga je stvar što zatucani metalci misle da je to sranje i da je samo tupa-tupa sa Maxom jedina Sepultura

Lele jaooo vidi ovog pedo medo emo liliputanca sa nadrkanim prišivačima... Ajde nekad odvrni do daske, u gluvo doba noći, jedan Arise, a onda neki Roorback, pa uporedi razliku u klasi... Ali prvo da založiš vatru u kontejner kad ti već nije toplo oko srca!

• Downvote 1

što neko ovde reče, postali su veći bend bez Maxa, nego što su sa njim to bili

dramatic-pug-o.gif

Oprosti mu, malo se zalaufao u svom urbanom procvatu

dao bih sve da se vrati.

Ovo.

Jare brate, ja razumem da moras da se uklopis u novo drustvo i da su picke nemilosrdne, traze da pogazis sam sebe da bi ti dale malo sweet stuff ali nemoj ovakve glupost vise pisati 'leba ti, ne moras im pokazivati svaki post na Yumu. Zar nije dosta sto ides na koncerte Repetitora? Zar moras i ovakve gluposti da izbacujes?

Samo zivim za dan kad ces na FB da stavis za profilku crninu golu i da izbacujes doom pesme danima, da se purifikujes od tih sukuba kroz patnju kao i uvek i budes opet onaj stari.

• Upvote 6
  • Downvote 1