kuruz Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Morate me detaljno upoznati sa mojim pravima i obavezama kao slana organizacije Nema tu pravila,ako budemo napadali po pravilima provalice nas.Taktika,sinak,taktika.
Feniks . Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Nema tu pravila,ako budemo napadali po pravilima provalice nas.Taktika,sinak,taktika. Svidja mi se, racunajte da imate novog clana, zeljnog dokazivanja
Dark Sonja Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 moja radost sto je osvezilo i sto cu napokon moci normalno da spavam... kratko je trajala... i komsija iznad mene je cekao osvezenje da krene da renovira stan... krece sa burgijanjem u 7:15 ujutru... pa ceo dan...
Feniks . Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 moja radost sto je osvezilo i sto cu napokon moci normalno da spavam... kratko je trajala... i komsija iznad mene je cekao osvezenje da krene da renovira stan... krece sa burgijanjem u 7:15 ujutru... pa ceo dan... Ti lepo odes i pomognes mu! Tako ce spremanje biti brze gotovo!
imaginos Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Upravo tako je bilo a sta je bilo sa svalerom? jel i on bio prisutan i kako se snasao u fajt situaciji?
Wise Owl Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Moramo mi paziti da se lepo ophodimo s tobom, ako nas prijavis svojoj mami, nagrabusili smo Srecom pa sam ja fin decak Ti izgleda nisi cuo onu narodnu - Geni nisu govna Imaginos - a sta je bilo sa svalerom? jel i on bio prisutan i kako se snasao u fajt situaciji? A sta ti mislis? Pobegao je glavom bez obzira
Bellboy Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Kod mene ima neka babetina sa pudlicama, i kad krene napolje sa njima oni laju kroz celu zgradu
RedGirl Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 A zamisli istu situaciju samo da se jedna od tih pudlica zove bas kao i ti... I samo cujes iz hodnika: "Ne uz zid, MILICE NE PISAJ UZA ZID idemo sad napolje na pi pi!!!"
Kakashi Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 A zamisli istu situaciju samo da se jedna od tih pudlica zove bas kao i ti... I samo cujes iz hodnika: "Ne uz zid, MILICE NE PISAJ UZA ZID idemo sad napolje na pi pi!!!"
..::ThAt GiRl::.. Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 A zamisli istu situaciju samo da se jedna od tih pudlica zove bas kao i ti... I samo cujes iz hodnika: "Ne uz zid, MILICE NE PISAJ UZA ZID idemo sad napolje na pi pi!!!" ti to iz isqstva? sorry,nishta lichno,morala sam
RedGirl Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 ti to iz isqstva? sorry,nishta lichno,morala sam Pa koliko puta sam je cula da bas tim recima kaze... a tu pudlicu ima jedno 2-3 godine sigurno...
kuruz Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Oko moje kuce nema toliko komshija,iza su bashte,s leve strane je babina kuca,a ona je kulturna,a sa desne je prazan plac,pa kuca sa malim detetom.
Dark Sonja Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 samo da kazem - komsija je prestao da burgija... sada lupa...
Mikkah_Pickkah Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Imam i ja "kovacha" u stanu iznad A trenutno pizdim zbog glupih klinaca iz obliznje FOLKOTEKE koji mi stoje pod prozorom i svadjaju se oko neke ribe Ne znam zasto je on nju muvao kad je znao da se ti lozis na nju, sinak, mrsh svi kuci!!! sad se nekako osecam k'o penzos
Dark Sonja Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 sad se nekako osecam k'o penzos yeah... and I'm proud of it!
Feniks . Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 samo da kazem - komsija je prestao da burgija... sada lupa... A sta sad radi?
Feniks . Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Danas sam taman prilegao posle rucka kad je komsija poceo kositi travu, taj zvuk kosilice mi strasno ide na zivce Morao sam zatvoriti prozor... Srecom, brzo je zavrsio.
blondie Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 meni jedino smeta mali tajlandjanin koji kosi svakog cetvrtka (cak i kad nema sta da se kosi), pa zuji s kosilicom ko blesav, a iza njega s velikom metlom ide Sulja domar (neki Rumun, koga smo prvo zvali Obi Van Kenobi, ali skontali da mu Sulja bolje lezi), i skida paucinu i prasinu s vanjskih zidova zgrade. ko ne zatvori prozor u taj dan, poslije oguli prste cisteci prasinu iz stana.
*INDYANA* Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Ne znam koja je od ove dve iz profila That Girl,al' ja bi' obe po dupetu! ovaj................pa shvaticemo to kao kompliment.......
Dark Sonja Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Sad Sonja uziva u miru sada Sonja uci u miru...
kuruz Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 ovaj................pa shvaticemo to kao kompliment....... Ma zezanje... Nego,shto mrzish Kali Yuga-u?Nemam pojma ko je ona,niti ko si ti,chisto me zanima.
Feniks . Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 sada Sonja uci u miru... Hm, da ti nisi njemu ucinila nesto pa on sad ne radi nista?
Recommended Posts