Jump to content

Recommended Posts

Posted
Morate me detaljno upoznati sa mojim pravima i obavezama kao slana organizacije icon_biggrin.gif

Nema tu pravila,ako budemo napadali po pravilima provalice nas.Taktika,sinak,taktika. icon_biggrin.gif

Posted
Nema tu pravila,ako budemo napadali po pravilima provalice nas.Taktika,sinak,taktika. icon_biggrin.gif

Svidja mi se, racunajte da imate novog clana, zeljnog dokazivanja icon_biggrin.gif

Posted

moja radost sto je osvezilo i sto cu napokon moci normalno da spavam... kratko je trajala... mad.gifsad.gif

i komsija iznad mene je cekao osvezenje da krene da renovira stan... mad.gif

krece sa burgijanjem u 7:15 ujutru... pa ceo dan...

mad.gifmad.gifmad.gif

Posted
moja radost sto je osvezilo i sto cu napokon moci normalno da spavam... kratko je trajala... mad.gifsad.gif

i komsija iznad mene je cekao osvezenje da krene da renovira stan... mad.gif

krece sa burgijanjem u 7:15 ujutru... pa ceo dan...

mad.gifmad.gifmad.gif

Ti lepo odes i pomognes mu! Tako ce spremanje biti brze gotovo! icon_biggrin.gificon_smile.gif

Posted

Moramo mi paziti da se lepo ophodimo s tobom, ako nas prijavis svojoj mami, nagrabusili smo icon_biggrin.gif Srecom pa sam ja fin decak icon_biggrin.gif

Ti izgleda nisi cuo onu narodnu - Geni nisu govna mrred.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Imaginos - a sta je bilo sa svalerom? icon_smile.gif  jel i on bio prisutan i kako se snasao u fajt situaciji?

A sta ti mislis?

Pobegao je glavom bez obzira icon_smile.gif

Posted

A zamisli istu situaciju samo da se jedna od tih pudlica zove bas kao i ti... I samo cujes iz hodnika: "Ne uz zid, MILICE NE PISAJ UZA ZID idemo sad napolje na pi pi!!!"

Posted
A zamisli istu situaciju samo da se jedna od tih pudlica zove bas kao i ti... I samo cujes iz hodnika: "Ne uz zid, MILICE NE PISAJ UZA ZID idemo sad napolje na pi pi!!!"

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_rockdevil.gif

Posted

ti to iz isqstva? biggrin.gificon_mrgreen.gif sorry,nishta lichno,morala sam

Posted
ti to iz isqstva? biggrin.gificon_mrgreen.gif sorry,nishta lichno,morala sam

Pa koliko puta sam je cula da bas tim recima kaze... a tu pudlicu ima jedno 2-3 godine sigurno...

Posted

Oko moje kuce nema toliko komshija,iza su bashte,s leve strane je babina kuca,a ona je kulturna,a sa desne je prazan plac,pa kuca sa malim detetom.

Posted

Imam i ja "kovacha" u stanu iznad laugh.gifmad.gifmad.gif

A trenutno pizdim zbog glupih klinaca iz obliznje FOLKOTEKE koji mi stoje pod prozorom i svadjaju se oko neke ribe mad.gif

Ne znam zasto je on nju muvao kad je znao da se ti lozis na nju, sinak, mrsh svi kuci!!! mad.gif

sad se nekako osecam k'o penzos biggreens.gif

Posted

Danas sam taman prilegao posle rucka kad je komsija poceo kositi travu, taj zvuk kosilice mi strasno ide na zivce icon_mad.gif Morao sam zatvoriti prozor... Srecom, brzo je zavrsio.

Posted

meni jedino smeta mali tajlandjanin koji kosi svakog cetvrtka (cak i kad nema sta da se kosi), pa zuji s kosilicom ko blesav, a iza njega s velikom metlom ide Sulja domar (neki Rumun, koga smo prvo zvali Obi Van Kenobi, ali skontali da mu Sulja bolje lezi), i skida paucinu i prasinu s vanjskih zidova zgrade. ko ne zatvori prozor u taj dan, poslije oguli prste cisteci prasinu iz stana.

Posted
ovaj................pa shvaticemo to kao kompliment....... icon_redface.gif

Ma zezanje...

Nego,shto mrzish Kali Yuga-u?Nemam pojma ko je ona,niti ko si ti,chisto me zanima. icon_confused.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...