Mustang Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Reci...što matori ljudi umeju da smaraju ccc Jedan čova kod ortaka u zgradi stalno zaključava u 22:00 Smarač... Ko da nema pametnija posla...
Petar Pan Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Pa, nadji gajbu, gde gazda živi u skoz drugom delu grada!
Mustang Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Nisi baš sklopio kockice,al nebitno... Ja ne iznajmljujem gajbu,to mi je drugar iz kraja i visimo često,zabodemo se i pričamo ispred njegove zgrade, a ovaj matori je tačan kao sat... A ume i da porani,da zakasni samo ako je proliv dobio kojim slučajem... Ma smarač... Zato ricinus u kafu,pa će da zaključava malo juče
Minerva_SD Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Sad imam neke ludake u komšiluku od kojih pola ulice ne može da spava, kao da nam je malo što nam smeta vrućina, nego su nam još i oni bili potrebni!
Wise Owl Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Opasno rizikujem trenutno... Halfordov koncert iz Brazila u pola 5 ujutru!!! DO DASKE!!!
RENDE Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 (edited) Opasno rizikujem trenutno... Halfordov koncert iz Brazila u pola 5 ujutru!!! DO DASKE!!! jes - ne znas ti sta valja ...Silent Screams, Genocide... - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa p.s. nadam se samo da nisi nocas imala "susret trece vrste" sa cikama u plavom, poslate od strane komsiluka... Edited June 25, 2007 by RENDE
Kamaitachi Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 sta mislite kako je bilo meni? Na mom spratu : Ja -- metal Neki Kinez ili Japanac, jebes ga - njihova muzika... kakav blek metal i sva ta sranja, ovo je najgore.... Levo - REperi Desno - Narodnjaci Opet levo -- Tehno Desno (opet) - guslar... pa kad krene da przi, ni apokaliptika mu nije ravna... rezultat = ha ha ha ha ha...joj izvini nije lepo smejati se tudjoj nesreci, ali ovo za japanca(ili kineza) i guslara je...ufff :mhihi: ! Ja zivim u kuci tako da nemam vecih problema sto se komsija tice, ali zivim blizu aerodroma pa me svako jutro (kad je lepo vreme) budi nasa avijacija...e to je jebeno!
Косати Ћелавац Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 благо вама, интересантно вам је... моји зидови су дебели од 80-120 цм, нит' ме ко чује, нит' ја њих...могу да одврнем музику кад хоћу...а, у згради сам...
Guest Ace Of Spades Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ja sam imao trip ranije da izbacim zvucnike na prozor i pustam muziku komsiliku. A ranije sam mnogo vole:Cradle Of Filth,Cannibal Corspe,Pungent Stench,Satyricon,Kreator itd...Pa onda posle svega toga im pustim Prodigy.....
Geozee Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ja mogu da pustim muziku kad ocu... pa nek mi sidje neko kome smeta moja muzika... Zabole me sta komsilik misli...
Josif Visarionovič Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Pored mene neki bosanac kupio plac i po ceo dan dok majstori zidaju ovi pevaju bosanske narodne pesme.Doslo mi da im bacim bombu preko zida
(-1) Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 dakle ako mu priseres i ako te pita sta ti imas protiv bosanskih narodnjaka sa punim pravom mozes da odgovoris " nista efikasno"
Kamaitachi Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Blago vama, sa komsijama se i moze izaci na kraj...sta ja da radim...da obaram avione?Da, ali sa cim?
Geozee Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Jutros je celo jutro neko lupao neki cekicem... bolje u glavu da me je udarao sa istim...
kuruz Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Хаха, мени је једини комшија буразер у соби поред, нас двојица смо у поткровљу, а родитељи у приземљу.
Minerva_SD Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Sad ozbiljno razmišljam o ideji da komšijama bacim bombu na kuću!
Minerva_SD Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Ma, nije frka, znam gde da nabavim istu, ali imaju klinče od dve godine, koje nije ni malo krivo, inače bi već dobili svoje!
Mustang Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Prijaviš se da baby- sittuješ, oni izađu, ti onda lepo izvedeš dete u parkić (pre toga odvrneš plin ,razbiješ sijalicu), oni se kasno vrate, upale svetlo ... Got the picture ??? Srećno
Minerva_SD Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Bih ja, ali ne znam kako, ona ludača non-stop drži to dete za ruku i ne pušta ga nigde!
Mustang Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 (edited) To ti je fobija :) :) A nju uspavaš... E da!!!!! Pa uđeš noću u kuću sa gazom hloroforma, izvedeš dete(uspavno, na rukama), ali pre toga upotrebiš taj hloroform na roditeljima.. I onda...NAPALM!!! A kao si slučajno prolazila i uplašila se šta se dešava i izvela dete.. (kuća gori a baba se češlja) That should do it!! Edited July 2, 2007 by Mustang
Minerva_SD Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 (edited) Vredi razmisliti o ideji, nije loša! Mada, sad sam kupila jače zvučnike, možda ih neću više čuti! Edited July 2, 2007 by Nimfadora
Recommended Posts