Divlji Tigar Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Pusti mu Sodom - Fuck the police i kompletan opus gupe Death.
WIZARD OF GORE Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 joj,,,, josh malo pa cu i ja da se svetim.. sad kad dodje slava, pa rodj... ungh.... koja ce to biti derachina metala... ajde dajte mi predloge shta da pushtam da urnishem pandura??!?!! recimo Deeds Of Flesh - End Of All 10 minuta brutalnog death metala :fuckyeah:
Grobodan Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 recimo Deeds Of Flesh - End Of All 10 minuta brutalnog death metala :fuckyeah: odlicna stvar,mada ja sam pandure komsije rasturao grindom - Haemorrhage,Regurgitate,Rotten Sound...
WIZARD OF GORE Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 odlicna stvar,mada ja sam pandure komsije rasturao grindom - Haemorrhage,Regurgitate,Rotten Sound... Pa mislim da ce joj se vise svideti Deeds Of Flesh nego neki grind, ipak i ona treba da uziva a ne da se muci, ali ja cu kod mene da zveknem neki Lust Of Decay cim zavrsim sa renoviranjem stana!!! Ima cela zgrada da odleti u picku materinu
Jedite Govna Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 (edited) Marko, Mon_a[MOR]e' otkako sam se doselio u ovaj jebeni geto Geto mi se krecemo u coporima uvijek u istim krugovima uvijek ista lica uvijek isto isto je sve neke prosle ljubavi uvijek su tu neke stare stvari uvijek izviru uvijek ista mjesta uvijek isto isto je sve jedni druge znamo po imenima zivimo u proslim vremenima uvijek iste price uvijek isto isto je sve mi trazimo dio sebe i put do srece u getu je nikad niko pronaci nece uvijek ista tuga uvijek isto isto je sve mi zivimo u masakru cula i u masakru snova mi zivimo u masakru cula gdje nisu dobro dosla lica nova u getu sve je uvijek tako lijepo u getu sve je uvijek tako lazno u getu se zivi u lazi zivi se u zabludi Edited December 13, 2006 by Gothic-Rock
angela287 Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 iako je TEK 8.30 (koji sam ja k... budna!?) vec im vadim dushu sa Astral-om...
Bejbe Kompajler Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Pa mislim da ce joj se vise svideti Deeds Of Flesh nego neki grind, ipak i ona treba da uziva a ne da se muci hmmm,,, uvek tako divan,,, hvala shto mislish na mene, nuns...
WIZARD OF GORE Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 oduvek sam bio dzentlmen PS Ipak necu slusati Lust Of Decay, bice novi Lividity
Grobodan Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Osh zvati na useljaj da jebemo kevu Moze i malo Nunslaughtera
WIZARD OF GORE Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Nunslaughter uvek i svugde Jedino ako hoces da dodjes u Golubac
Bejbe Kompajler Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 oduvek sam bio dzentlmen jesi
3vil Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 (edited) Ja imam celu jebenu porodicu koja pravi shaban zurke...Trese se zgrada,a cela naseljena je komunistichkom(izvinite,vi mladji komunisti) gerijatrijom(kada je i pop u penziji komunista)... Ovi,naravno sve go seljak,nikom ni da kaze 'dobar dan komsija!Kako ste?kako glava?Jel' spavate...'(jos sto je srala da joj pazim na dzunglu koju je ostavila u hodniku umalo da izginem na tom spratu dok sam teglio frizider...) Edited December 15, 2006 by 3vil
Bejbe Kompajler Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Ljudi, shta da radiM!??! sprat ispod mene se uselila neka freaky lady koja ima dzukelu i pushta je nocu na terasu da spava,,, a ono jadno urla whole night.. ova ga ne pushta do 8-pola9 ujutru... ne znam shta da radim, to cvilenje me dovodi do ludila!!!!!!!
Cosmic Sailor Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 @ Anya ti fino okreni broj stambeno komunalnog, priopsti situLaciju, neka posalju inspekciju a dama neka plati kaznu
Bejbe Kompajler Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 (edited) @ Anya ti fino okreni broj stambeno komunalnog, priopsti situLaciju, neka posalju inspekciju a dama neka plati kaznu Ti En Eks... uvalicu caletu broj, nek' zove.... ja nisam nesto prijatna za razgovor sa komunalcima... Cosmic Sailor --> iamsh odgovor na feel free too ask... Edited December 26, 2006 by Anya
Guest Orfa Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 hot 3x video http://jemurl.com/jwv7n
angela287 Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ljudi, shta da radiM!??! sprat ispod mene se uselila neka freaky lady koja ima dzukelu i pushta je nocu na terasu da spava,,, a ono jadno urla whole night.. ova ga ne pushta do 8-pola9 ujutru... ne znam shta da radim, to cvilenje me dovodi do ludila!!!!!!! cuti to je jedan ker, iznad mene lik u stanu ima 4 odvratne pudlice koje se 24/7 kolju i jurcaju po stanu k'o nenormalne a pored mene komshika ima mopsa koji, kada ovi prestanu da kevcu, krene da urla i laje tako da mi na smenu treniraju ganglije..
Protagonist Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ja sam kupio nov muzički sistem za gajbu, to jest sobu, tako da komšije i neće baš da se raduju po ceo dan gruva zika
CiciMona Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 kod mene u zgradi se uselio neki laserski centar za drndanje cega god laserom,imaju ogromnu metalnu tablu po sred ulaza u zgradu, a na fasadi-svetleci znak, po ceo dan mi neke ribe defiluju zgradom, ni jedna ne zatvara vrata od zgrade, ili jos gore lifta, to me uzasno nervira... danas mi je na vrata dosao i to rano ujutro neki covek koji je nesto isporucivao za taj salon i naravno omasio sprat i zvonio meni rrrrrrrr
Bejbe Kompajler Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 i dalje me muchi ker,,, tata nece da zove komunalce,,
Alita Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 kod mene u zgradi se uselio neki laserski centar za drndanje cega god laserom,imaju ogromnu metalnu tablu po sred ulaza u zgradu, a na fasadi-svetleci znak, po ceo dan mi neke ribe defiluju zgradom, ni jedna ne zatvara vrata od zgrade, ili jos gore lifta, to me uzasno nervira... danas mi je na vrata dosao i to rano ujutro neki covek koji je nesto isporucivao za taj salon i naravno omasio sprat i zvonio meni rrrrrrrr ja sam isto u podrumu imala neku kao agenciju za nekretnine... jeeeeeeeste. Trebalo je videti kako izgledaju ribe koje tu dolaze... Imali su su cak i resetke na prozorima, da budu sto manje upecatljivi sva sreca zatvorili su ih
PerditaDurango Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Celu moju zgradu cine penzioneri.Ne znam ko je gori,pocev od one babe koja me optuzujuce gleda i nije mi se nijednom javila a ima pet godina kako ovde zivim.Ima i par standardnih ludaka,ali od njih se sklanjam.Naravno narodnjake odvaljuju samo tako...
Dead Man Drinking Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Iznad mene stanuje neko ko pravi buku ozmedju 02-05 a.m. (hoda u klompama ) skoro svako vece
Recommended Posts