blondie Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 ovdje bas nema sta nema.. svakakvih ludaka i mentola.. mada, evo citam bas za onog ludjaka u Negotinu, sto 9 ljudi pobi..
Mustang Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Degenerik Čuo sam da je dobio samo 20 godina
kuruz Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 (edited) Још није почело суђење. Istražni sudija Okružnog suda u Negotinu Dragica Singurilović izjavila je da će u utorak otvoriti istragu o slučaju Jabukovac. Singurilović je u ponedeljak u bolnici u Nišu saslušala Nikolu Radosavljevića, osumnjičenog da je u petak 27. jula ubio devet ljudi i ranio dvoje u selu Jabukovac kod Negotina. Edited July 31, 2007 by Doommaker
~MaX~ Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 znajuci Srbiju dobice 20 ali sati drushtveno korisnog rada... na kom se nece pojaviti....
Killing Floor Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Čuo sam da je dobio samo 20 godina Pa nas zakon sta te cudi, jedina stvar koju volim kod onih Amerikanaca retarda je zakon(vezan za ubijanje), kad ubijes coveka dobijas 15-20godina minimum.
Josif Visarionovič Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 U Kini bi ga obesili pre sudjenja.Ovde je max kazna 40 godina valjda.Jebes ti to,glavu za glavu.
MissDickinson Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Njega ce na kraju samo da strpaju u Lazu, citam danas u novinama, kaze "prva komsinica bacila crnu magiju na njega". Zakljucak:KOMSIJE SU ZLO!
Josif Visarionovič Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 upravo,istocna srbija je poznata po vradzbinama i slicnim govnarijama
blondie Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Pa nas zakon sta te cudi, jedina stvar koju volim kod onih Amerikanaca retarda je zakon(vezan za ubijanje), kad ubijes coveka dobijas 15-20godina minimum. u dosta drzava USA dobijes elektricnu stolicu. cak i ako si maloljetan (nedavno bas sprzili nekog klinca gengstera). ako ne dobijes smrtnu, dobijes dozivotnu. zavisi od OKOLNOSTI naravno, ali 20 godina mozes dobiti za pokusaj ubistva, silovanje i sl.. strogi su u materinu. i tako treba da bude.
Novaliis Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Samo je šteta što ne deluje na stopu kriminala.
blondie Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 (edited) pa ne moze da djeluje kad pokusavaju od mladih generacija napraviti debile.. skolstvo su sjebali, sve se svelo na trzne centre, gengstere, rep, nepismenost.. uzori su Paris Hilton i Paf Dedi i slicni kriminalci. nekad su uzori bili Supermen, Miki Maus za djecu, a odrasle Martin Luter King, Kenedi i sl... danas su to krimosi i alkosi. droga je dostupna i jeftina, prostitucija medijski prihvatljiva, kroz poznate licnosti. zemlja ce se sjebati iznutra, to je sasvim sigurno, ukoliko neko ne ucini nesto stvarno ozbiljno (mozda Barak pokrene bar inicijativu). steta velika.. vidim ni tamo stvari ne stoje bolje.. no da ne skrecemo previse s teme. Edited August 1, 2007 by blondie
Josif Visarionovič Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ej bre ovo je ciganija u zgradi ne u zatvoru haha
MissDickinson Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Evo ih komsije, vec su odvrnuli, jebes ga ne znam ni ja sta je to, rekla bih da je tehno, sta god da je odvratno je... Sad cu ja Static-X.
kuruz Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Можеш мислити. Пусти ту Necrophagia-у, биће бољи ефекат.
Geozee Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 (edited) :):) Ma dobar je i Static X... cim je dz dz dz, njima to zasmeta... Samo na nekim pesmama Static X-a ima malo elektronike, pa im se mozda i dopadne... Edited August 1, 2007 by Geozee
MissDickinson Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 U pocetku sam odvrtala Mejdene, a onda je jedno od njih pustilo The Trooper, tada sam shvatila da vise ne vredi... E, da pustila sam Static-X, posle 2 minuta su iskljucili onu gadost...I vise se nisu oglasili!
Mustang Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Mogla si i children of bodom, i Slayer npr od ove klasike
Killing Floor Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 u dosta drzava USA dobijes elektricnu stolicu. cak i ako si maloljetan (nedavno bas sprzili nekog klinca gengstera). ako ne dobijes smrtnu, dobijes dozivotnu. zavisi od OKOLNOSTI naravno, ali 20 godina mozes dobiti za pokusaj ubistva, silovanje i sl.. strogi su u materinu. i tako treba da bude. Nisam znao da je toliko dobar zakon, svaka im cast tako i treba.
MissDickinson Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ako ih opet cujem pusticu Motorhead. To bi trebalo da pomogne.
Mustang Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Mozda i najjaci koncert na kome sam bio...
Recommended Posts