Feniks . Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Hm, komsije su se primirile, nisam ih ni video ni cuo vec tri dana. To mi je nesto sumnjivo
Wise Owl Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Ajde da vam opricam jednu pricu o ciganiji u zgradi. Jes' poduza i bajata, al' vredi Bila sam devojcurak od 10ak godina kad je prvi komsija - cika Iva zatekao voljenu mu zenu sa svalerom. Tu noc nikada necu zaboraviti u zivotu Cula se strasna skripa, lupnjava, krs i lom... U neko doba noci, covek poce da lupa u nas zid i urla, zovuci moju kevu (a ne caleta ) u pomoc Vr' slika - keva skace iz kreveta, a cale je vuce - Pusti bre budale, nek se jebu kako znaju. Keva - 'Oces bre da ubije coveka, 'ebem joj mater Izleti moja vrla majka na hodnik u spavacici, krne nogom u njihova vrata - po sistemu "razvaljuj" i rukne - Otvaraj, da ti ja ne otvorim!!! Otvori jadni cika Iva sav krvav i pocepan, sakrije se iza keve, ona ludaca za njim sa nozem (oboje su profesori ). Kako ju je moja stara lahko dohvatila... odlete komsinka 3m (sta ti je adrenalin ) Najgore sto je cika Zuca s' petog, kad je cuo frku, pomislio da mu je cerku neko napao u liftu, u zurbi da se obuce pocepao pantalone, sjurio se u gacama i kad ga nije infarkt strefio. Bilo je sa njima jos bisera, al' cu vam pisati drugi put, smorila sam i sebe ovim postom
Layla Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Hm, komsije su se primirile, nisam ih ni video ni cuo vec tri dana. To mi je nesto sumnjivo Eh, rece mi sestra da je videla Sinanov cd na kioscima za 150 dinara!!! NAJEBALI SMOOOOOOOO!!!!!!!!
Баба_Јага Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ajde da vam opricam jednu pricu o ciganiji u zgradi. Jes' poduza i bajata, al' vredi Bila sam devojcurak od 10ak godina kad je prvi komsija - cika Iva zatekao voljenu mu zenu sa svalerom. Tu noc nikada necu zaboraviti u zivotu Cula se strasna skripa, lupnjava, krs i lom... U neko doba noci, covek poce da lupa u nas zid i urla, zovuci moju kevu (a ne caleta ) u pomoc Vr' slika - keva skace iz kreveta, a cale je vuce - Pusti bre budale, nek se jebu kako znaju. Keva - 'Oces bre da ubije coveka, 'ebem joj mater Izleti moja vrla majka na hodnik u spavacici, krne nogom u njihova vrata - po sistemu "razvaljuj" i rukne - Otvaraj, da ti ja ne otvorim!!! Otvori jadni cika Iva sav krvav i pocepan, sakrije se iza keve, ona ludaca za njim sa nozem (oboje su profesori ). Kako ju je moja stara lahko dohvatila... odlete komsinka 3m (sta ti je adrenalin ) Najgore sto je cika Zuca s' petog, kad je cuo frku, pomislio da mu je cerku neko napao u liftu, u zurbi da se obuce pocepao pantalone, sjurio se u gacama i kad ga nije infarkt strefio. Bilo je sa njima jos bisera, al' cu vam pisati drugi put, smorila sam i sebe ovim postom jebote, a ja sam mislila da je vrhunac ciganije bacanje smeca sa prozora,balkona (navika ljudi iz novobeogradskih blokova u periodu kada sam bila mala i zivela tamo, verovatno to rade jos uvek). ovo je uzas,jadan covek
Баба_Јага Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Eh, rece mi sestra da je videla Sinanov cd na kioscima za 150 dinara!!! NAJEBALI SMOOOOOOOO!!!!!!!! nije sinan u trendu...nadam se
Wise Owl Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 ovo je uzas,jadan covek Sve za ljubav Dan danas je gleda kao Boga! Mora - kad mu je pokazala svog Boga!
Баба_Јага Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Sve za ljubav Dan danas je gleda kao Boga! Mora - kad mu je pokazala svog Boga! jebes ljubav zbog koje imas traume mada...
kuruz Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Uznemiravate tako divnu zenu 'Ocesh i ti s nama?
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Eto, ja zivim u mirnom, ma divnom kraju, u centru, a preko puta moje zgrade je mini ciganska deponija. 'ajde sto i smrdi po nekada, ali stvarno izgleda ruzno. Srecom, doslo prolece, ozelenelo drvece, i zaklonilo mi vidik. Ali, sa prolecem, pupoljcima, i ostalim divotama, izmileo iz kuce mali ciga, sa nekom trubom, koju ne zna da svira, pa duva u nju od 8-20h. Valjda se sprema za Gucu,2020 god! Urlam sa terase, bacam sitnije, ali i krupnije predmete, psujem, i ne razumem odakle li samo izvlacim tako socne psovke, i sve uzalud! Probala i sa muzikom da ga ucutkam, ali, ja pustim neku tesku krljacinu, a on pokusava da svira uz to!!!!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Eto, ja zivim u mirnom, ma divnom kraju, u centru, a preko puta moje zgrade je mini ciganska deponija. 'ajde sto i smrdi po nekada, ali stvarno izgleda ruzno. Srecom, doslo prolece, ozelenelo drvece, i zaklonilo mi vidik. Ali, sa prolecem, pupoljcima, i ostalim divotama, izmileo iz kuce mali ciga, sa nekom trubom, koju ne zna da svira, pa duva u nju od 8-20h. Valjda se sprema za Gucu,2020 god! Urlam sa terase, bacam sitnije, ali i krupnije predmete, psujem, i ne razumem odakle li samo izvlacim tako socne psovke, i sve uzalud! Probala i sa muzikom da ga ucutkam, ali, ja pustim neku tesku krljacinu, a on pokusava da svira uz to!!!!
Grobodan Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Eto, ja zivim u mirnom, ma divnom kraju, u centru, a preko puta moje zgrade je mini ciganska deponija. 'ajde sto i smrdi po nekada, ali stvarno izgleda ruzno. Srecom, doslo prolece, ozelenelo drvece, i zaklonilo mi vidik. Ali, sa prolecem, pupoljcima, i ostalim divotama, izmileo iz kuce mali ciga, sa nekom trubom, koju ne zna da svira, pa duva u nju od 8-20h. Valjda se sprema za Gucu,2020 god! Urlam sa terase, bacam sitnije, ali i krupnije predmete, psujem, i ne razumem odakle li samo izvlacim tako socne psovke, i sve uzalud! Probala i sa muzikom da ga ucutkam, ali, ja pustim neku tesku krljacinu, a on pokusava da svira uz to!!!! Jesi probala sa napalmom?Resi se muka za sva vremena.
Layla Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Vidis, mene je to bas usrecilo! Posto nemam svoj disk, lepo se grebem od njih. Hvala komsijama sto imaju dobro ozvucenje! Btw moj avatar je skoro pa pile, pokislo zuto i malo... Volim te, pile borcansko... nije sinan u trendu...nadam se Ne potcenjujte the power of Sinaaaaaaaan!!!!
Feniks . Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 'Ocesh i ti s nama? Ne znam, da li primate u ekipu fine decake kao sto sam ja
SvakiSrbinJeRatkoMladic Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Zivim u civilizovanoj zemlji pa ne razumem probleme inostranstva juzno od Dunava. No mogu samo reci da ste nemastoviti. Lepo izadjete uhodnik, odvrnete im osigurace i odnesete ih sa sobom. I tako svaki put kad pocnu da prave buku ... Ko o cemu ti o postenju. Ja imam prijatelje po zapadu. Vecina od njih se zali na uzasne susede. Toliko o tvojim "civilizovanim" zemljama.
..::ThAt GiRl::.. Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Probala i sa muzikom da ga ucutkam, ali, ja pustim neku tesku krljacinu, a on pokusava da svira uz to!!!! daj mu kintu i zacutace
kuruz Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ne znam, da li primate u ekipu fine decake kao sto sam ja Naravno. Zvacemo se "Manijaci crew".
..::ThAt GiRl::.. Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 je li "manijaci" koja je poenta postojanja vashe org.?Jaaaadna moja komshijka (yeah right )
Feniks . Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Morate me detaljno upoznati sa mojim pravima i obavezama kao slana organizacije
SvakiSrbinJeRatkoMladic Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 daj mu kintu i zacutace Zacutace do sledeceg dana, a mozda samo sat pa posle nanovo
imaginos Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 @ Wise Owl cekaj, cekaj. on (komsija) je NJU, dakle njegovu zenu, uhvatio kako se bambusa sa svalerom, a ona je NJEGA jurila nozem (???), i on je zvao upomoc, a onda je tvoja keva uletela u fajt i zavrsila posao po kratkom postupku u stilu stivena sigala? scena je za film, a kapa dole tvojoj kevi - tako se to radi! --------------- jel ima jos neko ovakvih slika iz zivota, mogao bi film da se snimi.
Wise Owl Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 @ Wise Owl cekaj, cekaj. on (komsija) je NJU, dakle njegovu zenu, uhvatio kako se bambusa sa svalerom, a ona je NJEGA jurila nozem (???), i on je zvao upomoc, a onda je tvoja keva uletela u fajt i zavrsila posao po kratkom postupku u stilu stivena sigala? scena je za film, a kapa dole tvojoj kevi - tako se to radi! --------------- jel ima jos neko ovakvih slika iz zivota, mogao bi film da se snimi. Upravo tako je bilo Imam jos kevinih bisera Moja sestra je svirala u orkestru muzicke skole. Jednom je na probi pogresila i profesor je odvalio palicom po prstima. Cale je brze bolje odjurio u skolu, nasao profu i rekao - Namoj da bi ti vise palo na pamet da udaris moje dete. I da znas - imas srecu sto sam dosao ja, a ne moja zena
Divlji Tigar Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Upravo tako je bilo Imam jos kevinih bisera Moja sestra je svirala u orkestru muzicke skole. Jednom je na probi pogresila i profesor je odvalio palicom po prstima. Cale je brze bolje odjurio u skolu, nasao profu i rekao - Namoj da bi ti vise palo na pamet da udaris moje dete. I da znas - imas srecu sto sam dosao ja, a ne moja zena Mogu da zamislim sta bi bilo da je u skolu dosla tvoja keva?
Wise Owl Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Mogu da zamislim sta bi bilo da je u skolu dosla tvoja keva Ne mozes
Feniks . Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Moramo mi paziti da se lepo ophodimo s tobom, ako nas prijavis svojoj mami, nagrabusili smo Srecom pa sam ja fin decak
Recommended Posts