Grobodan Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Ameri,na Unique Leader etiketi(i ovim je sve receno),3 albuma:Stench of the Deceased,Depopulate i New age of Chaos.Slusa neko? Quote
soul reaper Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Odlican bend! Ovaj novi album je prejak, ubacili su malo Black metala u muziku i sad to sve odlicno zvuci! Quote
WIZARD OF GORE Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Bend je nikad bolji!!! Gledajte koja turneja: BLOODLETTING N. AMERICA V DEEDS OF FLESH - VILE - DECREPIT BIRTH - ODIOUS MORTEM Quote
Grobodan Posted July 10, 2006 Author Report Posted July 10, 2006 Video sam i ja to,ali nisam hteo da stavljam ovde - dzabe se patimo,a nemamo nista od toga...Kod nas bi bilo 30 ljudi na ovome. Quote
WIZARD OF GORE Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Video sam i ja to,ali nisam hteo da stavljam ovde - dzabe se patimo,a nemamo nista od toga...Kod nas bi bilo 30 ljudi na ovome. Racunajuci i Analalijansu??? Quote
kuruz Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Ma ni toliko.. Poslednji album im je najbolji,mnogo je zanimljiviji nego prethodna dva. Quote
Grobodan Posted July 10, 2006 Author Report Posted July 10, 2006 (edited) Racunajuci i Analalijansu??? Ma,Analijansa bi bila u oslabljenom sastavu,znas da goxyju ovakvi bendovi nisu brutalni Pickica!Conqueror!Black Witchery!Blasphemy!Usisivaci! Inace,slazem se sa svima koji kazu da je New Age of Chaos najbolji album...ali meni je dosta gotivan i Depopulate. Malopre sam sanjao da gledam ovu turneju Kako mi to dodje u glavu... I da,pitanje za razmisljanje... DA LI VILE VALLO VOLI VILE? Edited July 10, 2006 by grave Quote
kuruz Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Ispravka:Grabulje Valov Za one koji nisu sa sela,pa ne znaju:valov je veliki,chetvrtasti limeni/betonski "lavor" iz kojeg jedu i piju svinje i ostala kompanija. Quote
WIZARD OF GORE Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Ma,Analijansa bi bila u oslabljenom sastavu,znas da goxyju ovakvi bendovi nisu brutalni Pickica!Conqueror!Black Witchery!Blasphemy!Usisivaci! Inace,slazem se sa svima koji kazu da je New Age of Chaos najbolji album...ali meni je dosta gotivan i Depopulate. Malopre sam sanjao da gledam ovu turneju Kako mi to dodje u glavu... I da,pitanje za razmisljanje... DA LI VILE VALLO VOLI VILE? Vrlo verovatno da mu je to omiljeni bend Quote
Talvi Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Da dignemo temu iz mrtvih, nova stvar. Quote
VuČk0 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 http://www.metal-archives.com/albums/Vile/Metamorphosis/315898 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Meni odlican ,i josh mi je draze sto su kolege Jack Gibson i Colin Davis uradili po meni 10 puta bolji producenski posao neko flashgod apocalypse i ostala sranja....stvarno sve u svemu jebe keve!!! Quote
Recommended Posts