Grobodan Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Svedski fantasticni Brutal death,2 albuma - Remnants of Deprivation i Transcend into Ferocity,tu je i reizdanje prvog albuma Remnants Revived sa bonusima,uskoro izlazi novi.Jel slusa neko??? Quote
VladaGrind Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Opet ti! svuda te ima! Ja reko da vidim ko spominje visceral i zasto! Mislio sam da slucajno ne dolaze! Naravno da se slusa! I to sa originala! bre! Quote
Grobodan Posted July 7, 2006 Author Report Posted July 7, 2006 Sta da ti kazem,hiperaktivan sam. E,kamo srece da dolaze...Vidis na niko i ne zna za njih,cenim da ce jos ona kuja Nunslaughter odgovoriti i to je to,ali ajde,malo da ozivimo forum. Original?Koji? Quote
soul reaper Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Glavu dajem da je vec bila tema! Kako god, odlican bend, imam oba albuma ali mi je bolji "Transcend Into Ferocity"! Quote
WIZARD OF GORE Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 I ja sam prilicno siguran da je bila tema o ovom bendu...... Ima ovde neki debeli vlada...ima i majicu i disk ovog benda Inace fenomenalan bend! Kao da su ispali sa Unique Leader etikete!!! Quote
VladaGrind Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 A ipak su na neurotic rec! Imam Remants revived! To ti je reizdanje prvog ! ima i jedan spot na njemu i 3 live snimka! Vredelo je sve pare naruciti iz holandije! I disk i majica! Quote
WIZARD OF GORE Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 A ipak su na neurotic rec! Imam Remants revived! To ti je reizdanje prvog ! ima i jedan spot na njemu i 3 live snimka! Vredelo je sve pare naruciti iz holandije! I disk i majica! Cenim da nisi smeo to da platis vise od 25 evra Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 Audio portion: 01. Bi-polar 02. Disgust the Vile 03. Despise Defined 04. Perpetual Torment Commence 05. Emulated Sense: Failure 06. Rip the Flesh 07. Absorbing the Disarray 08. Awakened by Blood 09. Beyond the Realms of Reason 10. Bring forth the Bedlam 11. Demise of the one that Conquered ala ce ovo da jebe mamu... Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 Evo slusa se malo Absorbing the Dissaray,nema sta,razvaljivanje u njihovom stilu,jedan od retkih bendova ovog stila koji jos mogu da slusam. Nabaviti obavezno. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 ma bre visceral ne mogu da omanu Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 jesi li skinuo album? mogu ti i ja doneti u subotu,nije problem. RIP THE FLESH!!!!!!! Quote
WIZARD OF GORE Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 u subotu??? kakvu bre sad subotu??? si slusao novi LIVIDITY??? Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 pa siso,rekao si valjda da cemo pre svirke da pijemo kod tebe?!?!? svejedno,uposli vezu i skini Visceral lividity nesto ne volim Quote
WIZARD OF GORE Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 pa svirka je u petak koliko ja znam (?????) Lividity obozavam....a na novom albumu bubnjeve svira bubnjolog LUST OF DECAY!!! Ne mogu nesto da nadjem taj novi visceral....ali polako ima vremena... Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 U petak?u jebote,pa ja verovatno necu ici,raspodela mi u 9 uvece...ili je mozda u subotu,nemam pojma,moram proveriti. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 svirka je sigurno u petak.....a vec sam rekao ako ne ides ti - necu ni ja i kvit! raspodela za dom? pa ti ima da se nacekas jer si ispod crte Quote
Aurora Vandalis Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Kao naručeni dolaze u moj usrani grad skupa s Deicideom krajem prvom mjeseca. Željno očekujem promo Absorbing the Disarray na recenziju, posebno nakon ubijačkog Transcend Into Ferocity i Remnants Revived, albuma koji su se izdigli iz melodičnog smeča koje švecka scena proizvodi zadnjih godina. Dečki praše američki DM podojen Suffocationom, Monstrosity-em i Dying Fetusom. Inače dotični label(Neurotic Rec.) okuplja i pravu extremnu krmad tipa Disavowed, Prostitute Disfigurement,Psycroptic ili Ulcerate. Informiranima dosta. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 novi Visceral me nije odusevio na prvo slusanje.....prepoznatljiv VB zvuk, promene tempa, solaze, odlicno bubnjanje ali vokal je drugaciji nego na prethodnim albumima, nekako je meksi i izgleda da mi to najvise smeta mozda ce posle drugog/treceg slusanja i utisak biti bolji Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Absorbing The Disarray nije los, ali sam sada potpuno siguran da ovaj bend nikada nece prevazici svoje zemljake Spawn Of Possession... A ocekivao sam boom sa ovim albumom... Quote
WIZARD OF GORE Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 pa prevazisli su oni SoP odavno da si ti ziv i zdrav :) Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 I mrtav i bolestan ti tvrdim da nisu... Na kraju krajeva, radio sam i vju sa bubnjarem Visceral-a i covek kaze kako je dobio nogu iz SOP-a jer tada nije bio dovoljno dobar, kao i da su im oni jedan od uzora i bez premca najjaci techDM bend u Svedskoj... Quote
null Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 kako mi je jebeno dobar dissaray! album ima sve sto mi je potrebno samo je vokal dosta skrnaviji ali nema veze, vazno je da su besni i da unishtavaju sive celije Quote
Recommended Posts