diletaNT Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 U malome dasku sna, u borbi za dusu i misli, na moru djecije pjesme nasao sam nas. Budi moja krv, smrt na izlasku sunca, zivot u zemlji.
Милица Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Svidja mi se... Zaista je snazno. Iako je prilicno kratko, da li je deo neke vece pesme, ili...? Mada, uopste ne deluje kao da je izvadjeno iz duze pesme, iz konteksta - naprotiv, sadrzajno je... Jedino sto je izuzetno kratko, ali ok! To uopste nije problem kada je pesma dobra.
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Nije lose ... Zanimljiv stih je poslednji ... OK ali "rasiri" je malo ... Znas, jedan-dva reda ... Daj nam trunku materijala da se jos malo zanimamo njome ... Generalno, nije lose. Cekamo jos ...
diletaNT Posted July 10, 2006 Author Report Posted July 10, 2006 To je dio jednog mog dužeg "razgovora" sa jednom veoma posebnom osobom... možda se zato čini prekratko
Милица Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Oseti se iskrenost. Jeste kratko, ali mislim da nije "prekratko" zbog sadrzajnosti i intenziteta... Hoces okaciti jos?
diletaNT Posted July 11, 2006 Author Report Posted July 11, 2006 Oseti se iskrenost. Jeste kratko, ali mislim da nije "prekratko" zbog sadrzajnosti i intenziteta... Hoces okaciti jos? Ne bih više post-ao starije stvari. Trenutno radim na nekim stvarima. Čim se nešto (iz)rodi, odmah kačim.
Valkyrie Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Lepo zvuči, ali nema poentu. Nejasno je koja osećanja prikazuje, situaciju, sa pokoje strane nedovršene misli... ako se dopiše još ponešto (što lično nikad ne radim) mogla bi da bude dobra, autor ima smisla...
diletaNT Posted July 14, 2006 Author Report Posted July 14, 2006 Lepo zvuči, ali nema poentu. Nejasno je koja osećanja prikazuje, situaciju... Otvoreno za interpretaciiju.
Elizabeth Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 uopste nije lose, i nema veze sa duzinom, nekada bas te kratke stvari umeju da iznesu vecu poentu nego pesme od tri strane
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Jel ovo pesma o izgubljenoj ljubavi iz vrtica?
greenenn Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Bas ce klinki da kaze tako nesto bwe ti GOSPODINE DECHAKU!!! JOSH JOSH JOSH
Recommended Posts