WoI Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Pa sta mislite o ovim momcima iz Italije. Nisu klasican death metal bend vec imaju dosta mesavina raznih zanrova u svom zvuku. Pre svega su mi se svideli posle certa Impalda a onda sam kasnije sa njihovog sajta skinuo oba albuma koji onako nisu losi,ali nece nesto puno drzati paznju.Definitivno su mnogo bolji uzivo. Quote
Grobodan Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Meni su bili ocajni na Nazarenima,smorili su me posle 3 pesme,ali jebiga...Ako nista,oterali su nas na sprat gde se analijansa slikala sa Mikom Quote
WoI Posted July 8, 2006 Author Report Posted July 8, 2006 e sunce vam vase mada ne bih se menjao sa vama ipak.Lepo sam uzivao u Resurrecturisu.Islemovao sam se ko svinja Quote
WIZARD OF GORE Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Ovaj bend je nevidjeno govno!!!!! Brisite ovu temu sa death & grind foruma!!!!!! Quote
Death rider Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 ne prdi.bend je super gledao sam ih 2puta u Bg-u ,a oba puta su oduvali.... . .. ......al im ne bi kupio album...nikako Quote
Death rider Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 e sunce vam vase mada ne bih se menjao sa vama ipak.Lepo sam uzivao u Resurrecturisu.Islemovao sam se ko svinja @zduvac ne seri imas kratku kosu-nemozes da slemujes(ima da se nacekas)....kao svinja mozda ...al bes slemovanja Quote
WoI Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 jebga...ne pustam ja kosu ko ti sedam godina Quote
SIKFUK Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 ne prdi.bend je super gledao sam ih 2puta u Bg-u ,a oba puta su oduvali.... . .. ......al im ne bi kupio album...nikako Super bend a ne bi kupio disk..... Inace bend je sranje na kvadrat.....ko neki numtvjump metal Quote
Speed_Dead Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 super benda....onace jedni od oceva italijanskog dm-a "numtvjump "?-bravo aj sad sedi Quote
Recommended Posts