Atheist Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Evo jednog interesantnog novog (barem za mene) benda. Daklem... neki moderni prog sa zenskim vokalom - nazalost onim satro operskim. Sve u svemu muzika kida! http://www.myspace.com/tomeraband a evo i par semlpova u 192kbps - posto je steta ziku sa ovakvom produkcijom slusati na myspace-u: http://www.to-mera.com/parfumsample.mp3 http://www.to-mera.com/obscuresample.mp3 http://www.to-mera.com/phantomssample.mp3 Quote
Apeiron Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Ajd da ne bude bas tema bez i jednog odgovora Cool su semplovi, slusao sam taj prosli bend gde je ova lady pevala (Without Face, Madjari), nekakav prog/goth metal... dva albuma... Ovi ovde su vredni provere celog albuma, iako vidim samo nekoliko recenzija demo diska na netu... Quote
azal Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 mislim da izlazi album za candlelight u septembru. Quote
Apeiron Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Nego, konacno preslusah disk kako treba. Odlican je! Svega ima, pored progressive metal osnove. Mnogo agresivniji zvuk gitara, strasna ritam sekcija, jazzy ispadi... sve, samo ne dosadno i predvidivo. Ovakvi albumi su spas za prog metal scenu. Quote
ennche Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Odličan je bend, malo mi vokal smeta jer je 'šatro' operski, ali je jako interesantna kombinacija! Sve pesme su odlične! Quote
Atheist Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 melodije pevanja su skroz nenormalne Quote
ennche Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Pa da, upravo ih te interesantne kombinacije u pevanju i muzici čini interesantnima! Progressive metal, ženski vokal Simpa Quote
Vitamin K Experience Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 melodije pevanja su skroz nenormalne Ovo je ogroman plus, imho. Quote
ennche Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Blood je odlična pesma! Nju sam zavolela na prvo slušanje! Sve su mi pesme ok, ali ova mi je fav Quote
*Nienna* Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Simpatican bend,vrlo zabavni za slusanje Quote
Wendigo Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Ovo pocinje opasno da mi se svidja! Volim kad albumi imaju upecatljivu atmosferu, a ovaj je bas mracan i mistican... Quote
ennche Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 ... nepredvidivi ritmovi, skroz zabavno i ni najmanje dosadno Quote
Telcontar Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Po meni jedan od najboljih bendova koji su se pojavili u poslednjih godinu dve, uz recimo Cricus Maximus i Communic ovo je bend koji obecava dobru buducnost mladih prog bendova... mnogo mi se dopadaju. Quote
Elldamar Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 We're pleased to announce that we'll be playing the Hammerworld Stage at Sziget festival, Budapest on the 8th August. We have a 45 minute set between 5-6pm. Also playing are the likes of Within Temptation, Nevermore, etc, so it sould be a great event. Yay! Lee & To-Mera Oooo....i'm so fuckin there!!!! \m/\m/\m/ Quote
Shamandalie Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ah, zasto ne dodju i kod nas....Nadam se da cu i ja biti tamo! Quote
Telcontar Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Sto si bre toliki pesimista...bilo bi nas 12 sta ti je.. mozda i svih 15. Quote
Tanya Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 (edited) Evo biću ja šesnaesta Skinula sam Transcendental napokon, i moram priznati da mi se sviđaju! Ok nisam ljubitelj ženskih vokala, ali devojka je uspela da zvuči zanimljivo, da je možeš izdvojiti iz gomile istih devojčica koje danas pevaju... Što se muzike tiče, veoma prijatno za slušanje, baš sam se lako zarazila Moram i da pohvalim izgled njihovog sajta, baš je lepo urađen. Edited June 2, 2007 by Tanya Quote
Shamandalie Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Sto si bre toliki pesimista...bilo bi nas 12 sta ti je.. mozda i svih 15. U svakom slucaju Julia Kis iliti Jullie Kiss je mnogo bolja zenska nego Simone Simones, a zna i da peva. Quote
DragonHeart Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Mnogo mi je simpaticna, moram priznati Quote
Elldamar Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Filipe ajd' na Sziget da gledamo Nevermore i To-Meru pa je simpatishi uzivo Quote
DragonHeart Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 E, moj prijatelju, jedno su moje zelje, a drugo mogucnosti. Vrlo rado bi ih gledao, kao sto znas Quote
Shamandalie Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Filipe, ja sam ovde u Vojvodini naucila da brakovi izmedju Crnogoraca i Madjarica jako lepo funkcionisu. Prema tome, evo ti idealne prilike! Quote
Recommended Posts