Grobodan Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 (edited) Dakle...Vinterriket,mracni ambijentalni Black metal,nije bas za ovo vreme ali,ako nista,ohladice vas zacas.Ime projekta,iza koga stoji samo jedan covek Christoph Ziegler,u prevodu znaci Winter Realm,pa vam je jasno otprilike o cemu se ovde radi.PreporuciJo bih ovo fanovima Burzuma(Filosomem-present),Drudkh...Znaci,ne ocekujte razbijacinu,no putovanje kroz mracne i hladne predele.Chovek je izdao pun qrac EPja,splitova,albuma...pogledajte na metal-archives. http://www.vinterriket.com/ INTERVJU Edited July 10, 2006 by grave Quote
Misantrophil Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 cuo sam za ovaj projekat najverovatnije sledeci put cu da uzmem nesto od solija Quote
RokateLi Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 i onda dadnes drugu ingwaru... hm, bas me zanima kako zvuci, nadam se da ima onih ambient "zujecih" gitra ko u burzumovom dunkelheitu Quote
Misantrophil Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 pa pazi pola radova koje je izbacio su cak cist ambijent sto je meni i bolje Quote
Novaliis Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 i onda dadnes drugu ingwaru... hm, bas me zanima kako zvuci, nadam se da ima onih ambient "zujecih" gitra ko u burzumovom dunkelheitu Ehh.. Quote
militant Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Cuo sam za ovo, iako sad nisam raspolozen za Burzum style bendove. Inace, ovakav imidz mi se svidja, gledacu da nabavim ovo iako znam da ce mi trebati vecnost da odslusam. Quote
Goxy Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Dosadno.Izgubio sam interesovanje za burzumovske bendove. Quote
Grobodan Posted July 11, 2006 Author Report Posted July 11, 2006 Cuo sam za ovo, iako sad nisam raspolozen za Burzum style bendove. Inace, ovakav imidz mi se svidja, gledacu da nabavim ovo iako znam da ce mi trebati vecnost da odslusam. Ako nisi slusao,bolje sacekaj malo,pa ga nabavi u zimu Ozbiljno. Sad ide neki death metal,sto veseliji power,vino i King Diamond Quote
Black desire Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Sad ide neki death metal,sto veseliji power,vino i King Diamond Ta ti je dobra... Quote
RokateLi Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 sad na ovih +50 je dobar slayer i to angel of death Burning flesh, drips away Test of heat burns your skin Your mind starts to boil Quote
liMa neBa! XD Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Људи ко нема нека набави бенд КОРПЛИКАНИ!!! Никад јачи фолк метал, имају хармонике, виолине и фруле и јебу кеву за ово време-БИР БИР!!!! Иначе, никад чуо за овај бенд!!! Quote
militant Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Mislim da svi znaju za njih. Imaju i temu. Quote
Novaliis Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Da, poznati su oni i dobri su naravno. Quote
Brynhildr Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Jesu, vala. Idealni su za učenje, npr. I kad je ovako fino snežno. Čak sam nekom prilikom nabasala na original, koji sam prosto morala imati. A teško je naći albume i na netu. Quote
Vozd Jovan Pogani Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 (edited) Poslusaj ovaj bend... LEDENA PUSTOS... Ruski bend... Uzeo na kaseti... Koja klasa... Ovo se zove zima... Ako je ovo lose ja stvarno nemam pojma sta valja... EVO I LINKA... http://www.megaupload.com/?d=NOR8FWF0 Edited December 22, 2009 by Vozd Jovan Pogani Quote
Brynhildr Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Mislim da ime sve govori. Evo, skidam. x] Quote
Vozd Jovan Pogani Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Pazi,mnogi su ocekivali produkciju... BLA,BLA... Ovo je snimak i po... Quote
morbid god Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 (edited) Jesi li se to mazao govnima po faci? Edited December 22, 2009 by morbid god Quote
Vozd Jovan Pogani Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 NISAM... A dje ode ona djevojka... Zanima me jel skinLa album od Ledene Pustosi... Quote
Lunar Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 (edited) Tolko joj se dopala Ledena Pustosh, da je napustila civilizaciju i otisla na Aljasku da zivi, i trenira svoje telo za Indijansko-Eskimsku olimpijadu. Edited January 2, 2010 by Lunar Quote
Brynhildr Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Joj, ma skinula sam, al' nikako da preslušam... U frci sam poslednjih dana. Quote
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Da ozivnem temu... poslednjih dana dosta slusam ovaj bend/projekat, sta vec, i uzivam, jako dobra muzika. Posebno Winterschatten i Finsternis, odlicno za slusanje, a posebno sad kad nadodje zima.. Quote
oʞɾoƃ Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Ja imam nekih 50% diskografije, kvalitet je dosta neujednačen, ali sva izdanja imaju tu neku naročitu atmosferu koja se retko može čuti. Quote
Recommended Posts