Novaliis Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Voleo bih da nabavim sve od Vinterriket-a, atmosfera je na nivou, svidja mi se. Posebno ambient stvari, vredi imati u kolekciji. Quote
oʞɾoƃ Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Mada, ruku na srce, ništa od "metalskih" ambient izdanja ne može da se poredi sa pravim dark ambient umetnicima... Poslušaj Kammarheit - The Starwheel ako već nisi. Meni do dan-danas favorit. Quote
Novaliis Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Nisam cuo ali skinucu sad, ako nadjem. Hvala na preporuci. Evo bas sad sluam ...endlos und karg... sa Winterschatten. Kul stvar je, tera me da otvorim frooty loops i reason, pa da krenem da pravim sopstvene stvari. Quote
Novaliis Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Kammarheit je jako dobar, svidja mi se album koji si preporucio.. inace veliki sam ljubitelj ambient muzike. ...ali opet, to je nesto drugacije od black metal ambient muzike, drugacija je vrsta atmosfere, mozda je naivnija u odnosu na pravi dark ambient ali i dalje ima neki specifican smek koji mi se jako dopada. Quote
Novaliis Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Odlican video. Staro ali dobro. http://www.youtube.com/watch?v=Gotq8AgUgSE Quote
Recommended Posts