Grobodan Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 xexe,na ovakvu perverziju jos nisam naisao,moracu da uposlim literaturu. Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Ni mi berberi nismo svemocni ljudi. Eto, u pocetku smo mislili da ima male djavole u stomaku, ali sada znamo da su mu crne vile nagrizle noge. Morgane usra sad sebe, konja, šefa, stanicu i ostalo osoblje Malo si omašio tekst ali nema veze!!!!!! Nego inače za takve perverzije nema leka!!!!!! Barem su mi u apoteci tako rekli Quote
Despot! Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Morgane usra sad sebe, konja, šefa, stanicu i ostalo osoblje Malo si omašio tekst ali nema veze!!!!!! Nego inače za takve perverzije nema leka!!!!!! Barem su mi u apoteci tako rekli Nisam, to sam tako 'teo. Morao sam da ubacim nesto svoje, originalno, inovativno, devijantno pa su tu upale te ''crne vile'' tako da ne panici. Eto bas zbog toga obratio sam se nasem lekaru za alternativnu medicinu DR.Grave-u. Jedini on moze naci ''elixir'' za vecnu mladost. Jedino ga on poseduje (naravno, izuzimajuci mene) Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Nisam, to sam tako 'teo. Morao sam da ubacim nesto svoje, originalno, inovativno, devijantno pa su tu upale te ''crne vile'' tako da ne panici. Eto bas zbog toga obratio sam se nasem lekaru za alternativnu medicinu DR.Grave-u. Jedini on moze naci ''elixir'' za vecnu mladost. Jedino ga on poseduje (naravno, izuzimajuci mene) Ma ima li taj lekar neshto za izazivanje ćosavosti???????? Ne mogu bre svaka 2 dana da se brijem id' u pičku materinu!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ma ima li taj lekar neshto za izazivanje ćosavosti???????? Ne mogu bre svaka 2 dana da se brijem id' u pičku materinu!!!!!!!!! To i meni treba,prijatelju Ako saznas lek,javi...Kako je krenulo,imacu dlake po ledjima uskoro Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 (edited) To i meni treba,prijatelju Ako saznas lek,javi...Kako je krenulo,imacu dlake po ledjima uskoro Zar i ti sine Bljute??? Ma daj da poradimo zajedno na tome!!!!!!! Ti i tvoje znanje iz medicine, ja i moj sistem nabavljanja materijala Edited August 7, 2006 by Teddy The Paparazzo Quote
Despot! Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Evo sad mi reče i Shagrath da je opčinjen Arckanum-om. Ne, ne zajebavam se bio je kod Lune dok sam radio intervju sa Chrome Division-om. Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Evo sad mi reče i Shagrath da je opčinjen Arckanum-om. Ne, ne zajebavam se bio je kod Lune dok sam radio intervju sa Chrome Division-om. To je jedan mlad čovek, impresioniran Arckanum-om, te je zbog toga i dao takvu izjavu. Ali mislim da je to zaista sada off topic kao i svaki sledeći post u vezi sa tim bendom Quote
Teddy The Paparazzo Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ovaj bend je inače idealan za slušati u toku orgija, bile one kod kuće u udobnom krevetu, na neudobnom zadnjem sedištu u kolima, negde u prirodi ili pak u nekom wc-u!!!! Ti bestijalni rifovi i mračne lirike prosto izazivaju erekciju kod muškarca i veliku vlažnost vazduha u predelu ženskog polnog organa.... Quote
Despot! Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 (edited) Ovaj bend je inače idealan za slušati u toku orgija, bile one kod kuće u udobnom krevetu, na neudobnom zadnjem sedištu u kolima, negde u prirodi ili pak u nekom wc-u!!!! Ti bestijalni rifovi i mračne lirike prosto izazivaju erekciju kod muškarca i veliku vlažnost vazduha u predelu ženskog polnog organa.... propadose nam poslednji postovi. tužan sam i besan hoću čokoladu u obliku pevača ovog misterijoznog bend mama, meni se spava, pusti mi Arckanum Edited October 5, 2006 by +morgan+ Quote
Teddy The Paparazzo Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Za tu čokoladu ćeš morati da pošalješ pismo uskršnjem zeki da ti metne pored jaja u travicu (ma kako god ovo zvučalo), a možeš i onom debelom smradu sa severnog pola,mada taj drugi ne ispunjava želje toliko često!!!! A inače odšrafi Arcanum dok qntaš i Bog da te widi, a i wideće te jer ćeš od silne radosti skočiti kroz prozor Quote
Despot! Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Za tu čokoladu ćeš morati da pošalješ pismo uskršnjem zeki da ti metne pored jaja u travicu (ma kako god ovo zvučalo), a možeš i onom debelom smradu sa severnog pola,mada taj drugi ne ispunjava želje toliko često!!!! A inače odšrafi Arcanum dok qntaš i Bog da te widi, a i wideće te jer ćeš od silne radosti skočiti kroz prozor pa imam Arckanum na originalu i muzika je fina dodatni modul koji sadrzi opis svih hemijskih elemena- ta uz prikaz njihovih fizicko hemijskih osobina: mehanicke, elektricne i toplotne karakteristike, zatim elektronska konfiguracija, emisioni spektar, stabilni i nestabilni izotopi... Quote
Teddy The Paparazzo Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 pa imam Arckanum na originalu i muzika je fina dodatni modul koji sadrzi opis svih hemijskih elemena- ta uz prikaz njihovih fizicko hemijskih osobina: mehanicke, elektricne i toplotne karakteristike, zatim elektronska konfiguracija, emisioni spektar, stabilni i nestabilni izotopi... A ima tu pokoji foton????? A možda opis njihovog agregatnog st®anja????? A ima li možda i pokoja mera nekog od članova??????? Znaš ono kao radioaktivnost, period poluraspada.....??? Quote
Turin Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 i prognan budi od ovoga trenutka....bu sotono, mars u vodu! Quote
Turin Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 ovo se odnosilo na shameless plug za studio na prethodnoj strani. mrzi me da editujem, pa cu da zagadjujem Quote
Despot! Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 (edited) Smrt civilima, slava Eisehaueru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Živela republika Štajerska Edited October 23, 2006 by +morgan+ Quote
Grobodan Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Evo vam intervju,nadam se da ste mi zahvalni http://www.chroniclesofchaos.com/articles/...3_arckanum.aspx Quote
Despot! Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Evo vam intervju,nadam se da ste mi zahvalni http://www.chroniclesofchaos.com/articles/...3_arckanum.aspx ''I hope they burn and burn while their beloved and their children get raped by the large-dick-demons and lacerated by glowing razors.'' Evo pogledaj šta on sam kaže ''large-dick-demons'' pa posle nemoj neko da je reko da je ova KULTNA tem off topic. Quote
Teddy The Paparazzo Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 ''I hope they burn and burn while their beloved and their children get raped by the large-dick-demons and lacerated by glowing razors.'' Evo pogledaj šta on sam kaže ''large-dick-demons'' pa posle nemoj neko da je reko da je ova KULTNA tem off topic. Ovde se primećuje veoma jak uticaj gospo'n Kozeljnika i njegove paganske horde koja slavi rogove naše. Quote
Despot! Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Ja sam načuo da pevač Arckanum-a vodi direktno poreklo od Sv. Save po majčino liniji. Jel' to istina Teddy? Quote
Teddy The Paparazzo Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Od svetog Save nego od koga?? Kad sam upozn'o čoveka imam bre religiozne vizije!!! Haluciniram bre kao da sam pio NITRO FARBU sunce ti jebem ti jebem... Po vodi pliva gnjurac staviću je na kuuu.......... samo jbg mnogo je ružna Quote
Natasha! Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Ja sam načuo da pevač Arckanum-a vodi direktno poreklo od Sv. Save po majčino liniji. Jel' to istina Teddy? de nadje svetog savu bas Quote
Despot! Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 de nadje svetog savu bas Neodoljiva sličnost: VS. Arckanum Quote
Teddy The Paparazzo Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 S.SAVA VS ARCKANUM???? A POSLE KAŽU ČUVAJ BLIŽNJEG SVOG!!! SRAMOTA Quote
Recommended Posts