Deftone Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Uz reku pored modrog kamena Veliki beli pacov me je okrznuo repom Nestrpljiv i zeljan mesa glodao je moje grudi Nisam se opirao, nesto trulo i mlako se se krlio pod kozom Svakim zalogajem, prodirao je dublje Do trena kada se u modrosti kamena rodila nova i jaka crvena Tada je prestao I dalje sam ostajo nem Moji udovi su zaigrali treptajem Pogledao me je u oci i rekao: "Ne zaboravi, samo sada i ovaj put"! Mahnuo je repom i nestao Ponovo reodjen? Suze su mi tekle niz lice Lako sprijauci novu i jaku crvenu Kamen je je ponovo zablisato modro i cisto Meso na mojim grudima ostade netaknuto Ne smem da zaboravim! Ponavljh sebi, dok sam ponovo pocinjao
Nenja Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Pesma nosi suvise jasnu i kratku (prekratku) poruku o temi o kojoj pises... Pesma mi se svidja (nesto slicno sam osetila, moglo bi se opisati recima tvoje pesme)! 'spekt!
Deftone Posted July 20, 2006 Author Report Posted July 20, 2006 (edited) Pesma nosi suvise jasnu i kratku (prekratku) poruku o temi o kojoj pises... Pesma mi se svidja (nesto slicno sam osetila, moglo bi se opisati recima tvoje pesme)! ...ne znam ni sam, ja cak ovako i ne pisem, nije ovo moj stil, pesma je nastala jedne veceri kada sam prestao da verujem u sebe, kada sam ponistio sebe bolje receno, radi nekog drugog i poceo da verujem u nesto vise nesto u cemu sam zanemarljiv. Odmah nakon toga ovi stihovi si se sami preko moje ruke preselili na papir, to je sve. I ne zanm zasto, ali imam neverovatnu zelju da je i drugi procitaju... Toliko o tome... Edited July 20, 2006 by Deftone
Inuria Malkava Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Evo, citaju je drugi! Nekome se prividjaju beli misevi, nekom ruzicasti slonovi... Izbacila bih deo gde pacov zbori. Pogledao me je u oci i rekao: "Ne zaboravi, samo sada i ovaj put"! Mahnuo je repom i nestao Fina pesmica na temu ponovnog rodjenja.
gavrosaurus Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Нења је у праву - ово је огромна тема и захтева мало више разраде (била би далеко боља да је мало дужа) и концентрације ... Идеја као идеја је занимљива (и сам сам пробао нешто слично, с тим што је моја далеко одвратнија и бруталнија) и можда не би било лоше да јој одрадиш наставак или да направиш "мост" између неких делова у овој па да нам то даш да читамо ... Рекао сам већ - имаш ти смисла али треба то још да се бруси (уколико ти то желиш, наравно) и улаже у то ... Генерално, сасвим је ОК за почетак ... Go on ...
Deftone Posted July 20, 2006 Author Report Posted July 20, 2006 Evo, citaju je drugi! Nekome se prividjaju beli misevi, nekom ruzicasti slonovi... Izbacila bih deo gde pacov zbori. Fina pesmica na temu ponovnog rodjenja. ....ti to meni vracas jer ti se nisam javio????? Hahahahaha! Aj dobro....
Nenja Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Ko sto rece 'saurus, Go On.... Ajd' daj jos stogodj...
Tatyannahhh Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Uz reku pored modrog kamena Veliki beli pacov me je okrznuo repom Nestrpljiv i zeljan mesa glodao je moje grudi Nisam se opirao, nesto trulo i mlako se se krlio pod kozom Svakim zalogajem, prodirao je dublje Do trena kada se u modrosti kamena rodila nova i jaka crvena Tada je prestao I dalje sam ostajo nem Moji udovi su zaigrali treptajem Pogledao me je u oci i rekao: "Ne zaboravi, samo sada i ovaj put"! Mahnuo je repom i nestao Ponovo reodjen? Suze su mi tekle niz lice Lako sprijauci novu i jaku crvenu Kamen je je ponovo zablisato modro i cisto Meso na mojim grudima ostade netaknuto Ne smem da zaboravim! Ponavljh sebi, dok sam ponovo pocinjao
Deftone Posted July 20, 2006 Author Report Posted July 20, 2006 ...i sta sada da odgvorim!? Definitivno cu morati i za tebe nesto da napisem
Philosophem Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Hajde dupli nicku reveal yourself... Deftone, kakav tragicni pokusaj da namagarcis ove pseudo-ljubitelje pisane reci... Mene presao nisi! Moderatori, uhitite ga/je cim pre! Buhahahhahahahhahahahhahahaha
Nenja Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) Tako mlad a tako ljnj! nemam pojma koji mi je danas htedoh reci TAKO MLAD A TAKO LENJ! Edited July 24, 2006 by Nenja
Deftone Posted July 25, 2006 Author Report Posted July 25, 2006 Tako mlad a tako ljnj! nemam pojma koji mi je danas htedoh reci TAKO MLAD A TAKO LENJ! Nisam bas siguran da sam razumeo, da li bi ste bili ljubazni i malo konkretnij u vasoj kritci.... Ma ....
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 ....ti to meni vracas jer ti se nisam javio????? Hahahahaha! Aj dobro.... Ummm..? WTF? Sta ti vracam? Zar sam te napljuvala kroz pesmu? Svidja mi se tvoja poezija, ali ne mogu sve kritike da budu pozitivne. A i mogao bi da mi se javis...
Deftone Posted July 26, 2006 Author Report Posted July 26, 2006 Ummm..? WTF? Sta ti vracam? Zar sam te napljuvala kroz pesmu? Svidja mi se tvoja poezija, ali ne mogu sve kritike da budu pozitivne. A i mogao bi da mi se javis... Ne shavtaj me ozbiljno, prilicno sam rastrojen ovih dana...
Recommended Posts