lavanda Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 MOC GOVORA JE BIVALA CESTO ODUZETA MENI.. KAKVA SLICNOST SA SESTRAMA VODENIM,VAZDUSNIM,VATRENIM I PRAHOM MAJKE ZEMLJE PREKRIVENIM... ZASTADE TRUNKA NA OBRVAMA MUDRIH CERKI,KO LI CE IM PRASHINU OTRESTI... TIHO NOC ZUBORI,GUBI SE MESEC... SAMO PRICAJ DAL;JE STTA GOD TI NA UM DODJE TIHO...
Nenja Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 ....bojim se kritike ali... ajd, reci cu: Zivim vreme od zalaska do izlaska Sunca Dan me tera u san, tada je sigurno tada treba spavati, a nocu, nocu treba biti budan. Nocu ulice, brojevi, boje, ljudi dobijaju sasvim drugo znacenje i ne samo znacenje nego i svrhu... Prorade ti strahovi ali, umesto da se krijes ti se otkrivas, ne povlacis se... ti napadas i ne bezis od... svesno ides ka. Marljivo skupljas snagu pripremaju ci se za nesto jos strasnije...
gavrosaurus Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Све на Земљи говори - овако или онако ... Постоје знаци и речи које сви чујемо и постоје речи и знаци које желимо да чују неке посебне особе. Оне, по правилу, то никада не чују или никада на време а то само значи да постоје различити језици и у оквиру једног истог језика. Говор тела је говор смрти сем кад се рађа нови човек, оно говори онда када срце више не може да га обузда и тело тада греши. Нека буде тишина јер и она прича: нама, деци снова и песницима радости. Ћутите и видећете да Вас сви слушају а када говорите - онда грмите јаче од небеса; да би онда, онда када ћутите сви желели да Вас чују. Нека Вас воле, будите тога достојни.
Wise Owl Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 MUK Srce mi poskoci i razli se u bari kraj puta. Gledam za koracima i slutim da oci ispasce mi. Muk je. Grabim casu i nazdravljam prvom komarcu ove godine. U mome dzepu pijucu pilici i masu krilima, razgaljena ih osecam. Crna mi duga blesti nad glavom i na usnama mi lelek treperi, a Bog se ceri, ponovo mi se surovo ceri...
Leshina Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Sta to treba da znaci? ne moze to svako da shvati,dubokoumno je!!!
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Pesma je o chovekovom ukrochivanju choveka i prirode , zbog chega chovek naravno chesto cuti jel se plashi , a bogovi prirode postaju predmet nauchnih istrazivanja... Ha!
Peti.Maj Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Muskarci se slabo peru Ti i ja i Baraba U zvijezdu me vuku sluge Begemot, Asmedaj, Amadona. O o o, ko ce shvatiti to Gledam te zelenim ocima. O o o, ko ce shvatiti to Gledam te zelenim ocima. Neobican dan, neobican dan Neobican dan, neobican dan ...
Nenja Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Dubok bol, ne mogu ga ni opisati.... toliko je jak...bilo bi glupo porediti ga sa bilo kakvim drugim bolom, samo bih umanjila njegovu velicastvenu jacinu. Kida,cepa, udara neizdrzivim ritmom i raste... neprestano raste. Ne znam da li nesto propada, umire ili se ponovo radja. Znam samo da boli. Ne znam da li bih ja nekome mogla naneti takav BOL, sigurno ne bih znala. Ima ljudi koji su tu disciplinu doveli do savrsenstva... najbolji si... nema ti ravnog. Reci, trule recenice sastavljene od smrdljivih reci... u pogresno vreme i na pogresnom mestu... recene pogresnoj osobi...
Bejbe Kompajler Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Sve se kvari... oko mene je se jezivo... Oodluchujem da zazhmurim. Da odem, makar mislima, na neko drugo mesto. Negde gde cu biti sigurna. Ali, ne... Ne uspevam... Cim su mi se sklopili kapci, zli dzelat me je snazhno prodrmao. Svi odustaju od mene. Andjeli okrecu glave, za njih ja vishe ne postojim. Kamo lepe srece... Da ne postojim ne bih osecala bol, ne bih bila ovde. Ne bih bila svedok chistog zla, gledajuci strahotu koja mi se pred ochima deshava.
greenenn Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Usnama i prstima zmurim.A nekad sam plakala.Dodir je postao moje culo nevinosti a bes moj izraz radosti.Vir!Odvuci me iz prasine,molim te.Prljavo mi je sve,i ime i raj i znaj,ja ne borim se.Ne vise. wow ovo lupanje se ne moze prevazici...
lavanda Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 sedim,,, ti dok sedis sanjas.. sanjas konje koji nemaju potrebu da sede koji repovima rasteruju lenjosti krilate lenjosti telesne...
Vozd Jovan Pogani Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 AVE MASTER SATAN!!! NISAM SE KUPO 9 DANA!!! AVE MASTER SATAN!!! MOJ ZIVOT JE BESMRTAN!!! AVE MASTER SATAN!!! JA NISAM OVCA HRISTOVA!!! UVIJEK SATANIZAM,NIKAD PEDERIZAM!!!
~SilentWarrior~ Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Govor je moc, a cutanje dar-vise volim biti mocna
Recommended Posts