Baal Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Uh, meni je Prestige bolji nego Illusionist, ali oba filma su odlična. Quote
Nightwing Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Baal rece istinu Iluzionista je sjajan..ali Prestiz : meni naj film koji sam pogledao u poslednjih 6 meseci Quote
Baal Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Čini mi se da Prestige ima kompleksniju radnju pa mi se zbog toga sviđa (a i zbog Tesle ). Quote
Face Of Melinda Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ovaj film i prestiz ne mog' se porede iako im je tematika u neku ruku slicna... Meni je kraj u Prestizu bio bezveze i onaj trip sa kloniranjem Hjua jes da je lep ali u toliko kopija Iluzionista mnogo bolje prikazuje ljudsku dovitljivost i ideju da se ljudima zamazu oci a da pritom ne koristis sprave za kloniranje Anyways Ed is unique Quote
Nightwing Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 (edited) hm..ali svakom je jasno da Jessica Biel ne moze da pogine tako da je kraj bio vise nego providan... od kad se pojavio `Dezurni Krivci` svaki film bi da ima slican kraj... Newbie, riddle me this. How is it that nothing new has happened in this dump except for the fact that you actually did grow a pair of testicles but managed to un-grow them? If I could add that to my things I don't care about speech, it would be right there next to Hugh Jackman, and by god I'll throw you the sweet 16 party you always wanted because being next to Hugh Jackman is a big deal.. Edited February 17, 2007 by estranged Quote
kojan Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Meni se Iluzionista vise svidja nego Prestiz. Oba filma imaju bzvz krajeve, ali Ilusionista barem ima jedan, a Prestiz sto i jedan i svi su bzvz. Quote
darthmoog Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Odlican film..jedan od najboljih koje sam pogledao ikada...volim ove "the usual suspects" krajeve...dobar i prestiz Quote
Nisko_Se_Mazim Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Gledao sam ga prekjuce Nista specijalano-sve u svemu-prosek Mnogo bolji film slicnog imena i baziran na delu sad vec legendarnog ser Clive-a je Master Of Illusions Svakako pogledati Quote
Azizam Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Pošto sam glupom glupošću videla kraj, smorila sam se kao štuka dok sam gledala ostatak. A kapiram da je tako lep twist. blaah Quote
זאבים Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Prestizh mi je bolji, nekako nestwarniji ne wolim price o iluzionistima, ali owa dwa sam naterala sebe da odgledam 'neshto nowo'.. Quote
ZmYchE Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 (edited) Film je extra. Da porede ga sa Prestižom, koji je takodje vrh vrhova. p.s. Kao što porede Equllibrium sa Matrixom (iako ova dva filma, nemaju mnogo veze osim što je zajedniča stvar - budućnost). Celokupna ideja i u Iluzionisti i u Prestižu je odlična. Meni se svidjaju i oba filma i oba kraja. Od toliko već prežvakanih tema u filmovima, ovi su došli kao pravo osveženje. Prestiž sam davno gledala i totalno je istripovan, i malo je previše ljudi ostalo u "transu" o Nikoli Tesli. Da li je moguće da napravio prvu "klon mašinu" i slične teme...baš je poljuljao svet. A što se tiče Iluzioniste - odlično mi je sve. Možda bi malko bolje bilo da je kraj filma na drugačiji način odradjen, ali opet pandur kome se dešava flash back kad vidi par poznatih faca na stanici... Ma ne znam Extra! haha Edited September 28, 2007 by ZmYchE Quote
Dead Man Walking Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Ja tek sad gledao...malo su preterali sa onim mrtvacima, shto nisu objasnili kako je to za ime boga mogao uraditi... Mada film je dobar, prestizh ipak bolji Quote
VoivodBG Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Meni se vise dopao The Illusionist,sto zbog Nortonove kul glume,inace ne podnosim ga nesto,samo u nekoliko filmova,ali ponajvise zbog jednog uber cool glumca,Paul Giamatti-a!On je po meni cak dobio i boljeg lika,a i bolje je odglumio,liku jednostavno leze ti down to earth likovi Najvise mi se dojmila fora sa iluzijama,sve na prvi pogled izgleda nemoguce ali kada se pokazu knjige i kako ih je izvodio,vrh! Apropo Prestige-a,i on je dobar film,ali nije ostavio toliki utisak na mene kao Illusionist. Quote
Recommended Posts