Angelystor Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Poljski death bend, izdali dva albuma do sada. Mjuza ima dosta diverzija u sebi te podjednako sa death elementima ima tu i meloblack/death prelaza, zatim odlichnih thrash elemenata(nista bez toga) koji se javljaju otprilike u svakoj trecoj pesmi preko nekog old school riffa. Klavijature su mi u pochetku smetale, ali kao sto rekoh pesme imaju dosta diverzija i nekad su bash te klavijature glavni faktor u pesmi, dok ih u drugim nema skoro uopste npr. Od pesama sa dva albuma(i jedina, Human Error: Ways To Selfdestruction i Armageddon's Evolution), moji favoriti su Black Manifest(pesma koja ima sve gorespomenuto, bukvalno), Crionics(thrasherica sa malo klavijatura), Waterfall Of Darkness, Matrix Of Piety(brutalija), Freezing fields Of Infinity itd..i "Total Blasphemy", headbanging paradise slushao neko? Quote
MudriPanj Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 kako si ih ti opisao, zvuce kao ninnghizhidda tacno? Quote
Angelystor Posted July 27, 2006 Author Report Posted July 27, 2006 : ) E od kad nisam slushao dotichne...ali iskreno ne, ne zvuche kao Ninnghizhidda, ovde ja zastupljenija tvrdja mjuza i ima vishe agresivnosti, a Ninn. ne bih chak ni svrstao u death. Quote
kuruz Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Imam sve valjda,odlichno je,al' nisu najbolji poljski bend kako si mi rek'o jedared. Quote
Angelystor Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Najbolji? Si siguran da sam upotrebio taj izraz? Mozda sam prichao o Geishi Goner Quote
kuruz Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Jok.Siguran sam. A najbolji Poljaci su Behemoth,Vader i Atrophia Red Sun. Quote
Angelystor Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 E pa bio sam pijan..ili ti Za Behemoth i Vader stoji...+ Geisha Goner Quote
kuruz Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Nego,kad vec spemujemo,'de da otvorim temu o Die Apokalyptischen Reiter?Po ceo dam slusham ovaj novi album,moram da podelim to sa nekim. Quote
Grobodan Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Na avangardi.Mada ce te verovatno isprozivati da si seljak,ali sta da se radi Quote
kuruz Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Necu da imam nishta sa tim retardima. Isis :svrsh: :svrsh: Pelican :svrsh: :svrsh Any-Kind-Of-Bullshit :svrsh: :svrsh: Quote
Angelystor Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 Mislim da je na metalserbiji na genesisu pre bila tema...a ovde nemam ideju 'de da otvorish iskreno. I mene se mnogo svidja novi..Reiter bre nije izdao losh album do sada a u poslednja tri su im po principu da je svaki sledeci za korak bolji! Zbog njih ima da pochnem da uchim nemachki Der adler! vratimo se Poljacima. Quote
kuruz Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Nikad nisam slushao iritantniji promo disk od Riders On the Storm,ono vrishtanje je nenormalno. Quote
Angelystor Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 Hahaha...al priznaj originalno..koliko jos drugih promosa imas sa onakvim voice-overom Quote
kuruz Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Nijedan.Josh se ja ponadao da nije promo kad sam chuo prve dve pesme,kad ono kita.. Quote
Grobodan Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Dobar ovaj novi album Neuthrone...Nemam prva 2, ali ovo ce me natera da ih pojurim. Kao Behemoth za one sa jeftinijim ulaznicama, al opet dosta slusljivo. Quote
dimmu1 Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 meni je neuthrone odlican ali opet su menjali postavu i ko zna kako ce sada zvucati novi album... Quote
dimmu1 Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 N.O.I.R. je izasao pre par meseci 01 NarcotiQue 4:36 02 Scapegoat (Welcome to Necropolis) 4:46 03 Perdition 5:10 04 Blashyrk (Mighty Ravendark) (Immortal cover) 4:57 05 Moskau (Rammstein cover) 4:14 Bonus: 06 Mystic Past 04:13 07 Pagan Strength 04:05 08 Black Warriors 05:32 09 I Am the Black Wizards (Emperor cover) 5:10 Download posle par prvih slusanja meni se nimalo nisu svideli clean vokali..pre nedelju i nesto sam ponovo uzeo da preslusam i EP mi je postao uzasno zarazan,narocito ti clean vokali koji mi se iz prve nisu svidjali pesme nisu u neuthrone fazonu ima promena ali nista drasticno.blashyrk je odlicno obradjen a na ramstajnovoj obradi je gostovao peter iz vadera na vokalima i pevac? decapitateda. Quote
dimmu1 Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 gledam sada metal archive i neverujem koliko je ovaj bend cudan.jedini originalni clan benda war-a.n. je izasao iz benda,a pre toga snimio vokale,gitare i isproducirao n.o.i.r.,a oni su na to dodali samo vokale quazarrea bend je na kraju ostao bez ijednog originalnog clana ne racunajuci yanuary-ja jer je on bio 3 godine van benda i 5 godina je bio session.. jel se zna mozda ko je radio clean vokale na albumu,meni to lici na war-a.n.-a ali nisam bas siguran... Quote
Demon Seed Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Poslusah malo ovaj N.O.I.R, koji su im ocaj clean vokali, katastrofa. 1 Quote
Recommended Posts