Jump to content

Anal Vomit

Guest Radojka Gotičarka

Recommended Posts

Guest Syrant
Posted

Evo, ovo je jedan veoma kul bend iz Peru-a, sviraju thrash metal sa elementima death-a. ''Sendero Siniestro'' im je najbolja pesma do sada, i generalno gledano, sam bend zvuči kao mešavina ''Slayer-a'' i ranijeg ''Morbid Angel-a'' (recimo iz perioda demo snimaka i prvog albuma); pukeface.gif

Preporučujem!

P.S: Dobri su i kao terapija ako imate retku stolicu! (ime je baš inspirativno) icon_mrgreen.gif

Posted

Ime je totalno moronsko.Imao sam prilike da cujem ovaj ocajan bend i mogu reci da su totalni krep.Pfffff,Slayer i Morbid Angel...nemoj skrnaviti tako dobre bendove poredeci ih sa ovim soderima.

Posted

Anal Vomit.... Da nisi napisao shta sviraju, mislio bih da je neki grind, poshto svaki grind bend ima u imenu rechi: anal, hemoroid, vomit, etc. icon_mrtav.gif

• 2 months later...
Posted

To svi zivi misle za njih zbog imena. Citao sam skoro neke recenzije i intervjue sa njima i tamo pise da su black/death metal, ali ne mogu da proverim, jer nemam nista od njih, a nisu mi na skorasnjoj listi prioriteta i tesko da ce ikada na nju i dospeti. Ima mnogo boljih bendova od njih, cak i iz Perua. Na primer, Mortem.

• 3 weeks later...
Posted
Evo, ovo je jedan veoma kul bend iz Peru-a, sviraju thrash metal sa elementima death-a. ''Sendero Siniestro'' im je najbolja pesma do sada, i generalno gledano, sam bend zvuči kao mešavina ''Slayer-a'' i ranijeg ''Morbid Angel-a'' (recimo iz perioda demo snimaka i prvog albuma); pukeface.gif

Preporučujem!

P.S: Dobri su i kao terapija ako imate retku stolicu! (ime je baš inspirativno) icon_mrgreen.gif

Gde moze da se nabavi?

Ima li neko?

Posted
Joj,i ja trazim.Cenim da je vrh icon_smile.gif I mislim da ce da vuce vise na death.

Pa, po onome sto sam ja procitao iz recenzije i intervjua u Blood Of The Ancients, u pitanju je death/black metal, ali ne mogu da potvrdim, jer nisam cuo sopstvenim usima. Ipak, verujem Kristijanu.

Posted

Verujte meni, vuče na nešto između ranog Sodoma i ranog Slayera, ali ima određenih death upliva...black-a i nema...

Ja sam to negde nabavio, skidao sam sa nekog sajta, al' ne mogu da se setim kog...ima dobrih pesama, i bend uopšte nije sranje.

Inače, bend je osnovao bubnjar, koji liči na pravog onog indiosa iz dzungle...icon_smile.gif

Bubnjar je i jedini originalni član...Imam i neke demo snimke iz '97, koji vuku na death, ali sa Demonic Flaglations, bend svira više neki old school thrash, gde se death oseća samo u nekim delovima...

Što se južnoamera tiče, poslušajte i Violator i Cerbero...ekstra thrash bendovi, naročito Violator, ona pesma ''Plague Never Dies''...otovriću temu o njima...ako nema...

Posted (edited)

Cerbero je odlican bend, ali su Brazilci. Trebao si da pomenes neki peruanski bend. Strasna stvar je sto Cerbero zvanicno imaju objavljen samo onaj live album i to je izaslo tek pre dve-tri godine.

Znaci, nabavljaj Bosko i Anal Vomit. E, jebiga!

Edited by RNA
Posted
Cerbero je odlican bend, ali su Brazilci. Trebao si da pomenes neki Peruanski bend. Strasna stvar je sto Cerbero zvnicno imaju objavljen samo onaj live album i to je izaslo tek pre dve-tri godine.

Znaci, nabavljaj Bosko i anal Vomit. E, jebiga!

Pa znam da su brazilci,,,,rekao sam juznoameri... biggrin.gif

Da, nabavljaj Bosko! icon_biggrin.gif

Posted

Daj, prosledi i meni, mame ti, da ne moram da se cimam da trazim po ebay-u ili medju trejderima. Mrzi me, ima toliko stvari koje su mi prece. Bar da ih cujem.

Posted

ima nešto i na njihovom off sajtu...ako ho'š da čuješ...ako je hića... laugh.gif

Posted

Kazu na arhivama

This is like a Sarcofago's INRI homage: shotgun-like drums, screamed vocals, sodom/possessed riffs... very exciting stuff, indeed.

Don't expect great production here, but only the headbangin' aggression from the 80's.

znaci,ima da mi se svidi 1/1

Posted
ima nešto i na njihovom off sajtu...ako ho'š da čuješ...ako je hića... laugh.gif

Ne mogu tamo da idem. Slab mi je net da bih se sad baktao sa skidanjem pesama. To radim samo u posebnim slucajevima, a sumnjam da je ovaj takav.

• 4 weeks later...
Posted

Evo,bas slusam Demoniac Flagellations,kao sto sam i sumnjao ovo je black/death sa uplivima primitivnog thrasha,znaci ko voli INRI,In the sign of evil,Seven churches,Show no mercy i slicne kult albume,i bendove kao peruanski Mortem,Goat semen...svidece mu se.Dobar albumcic skroz.

Inace,ove godine potpisali za Osmose.

Posted

Kad pomenu Goat Semen, uz ovde pomenuti Anal Vomit i Goat Penis, bend koji je zestok kandidat za jedno od najglupljih imena u istoriji metala!

Posted

nemaoj tako o analnoj braci :)

salim se,meni su to standardna metal imena,nisu mi preterano glupa.

najgluplje ime metal benda ikada ja Chinchilla.mislim...daj :):):)

Posted

Pa, nisu nista gluplja od Chinchille. Razumem ja da ovi za 'Goat' u imenu zele da pokazu ko je vise zao, ali Goat Penis i Goat Semen... molim te!

Posted

Pa, nisu nista gluplja od Chinchille. Razumem ja da ovi za 'Goat' u imenu zele da pokazu ko je vise zao, ali Goat Penis i Goat Semen... molim te!

goat semen i moze da prodje,ali za goat penis se slazem,ajde :):):)

a ovo je neki trash metal bend??? znaci da ne nabavljam....a sta kazes grobe? :) :) :)

tHrash,koliko i sarcofago INRI,ako volis to voleces i Kozje Seme :)