Guest Syrant Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Evo, nedavno sam saznao za ovaj mladi Gore Metal iz Beograda. Snimili su jedan demo koji se zove ''Scat Sex'', i koji je ceo dostupan za download na njihovom sajtu (koliko sam čuo), ali ne znam adresu. Ako neko zna nešto o ovom bendu, ili o sajtu, nek' kaže koju... Quote
THE WIZARD Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 probaj da guglash malo... http://morbidian.tripod.com/ Quote
THE WIZARD Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 hahaha koji je ovo raspad.... strashno....... Quote
Valkyrie Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Možda bi sve ovo, njihov materijal, bilo malo brutalniji da zapravo znaju engleski Quote
Guest Syrant Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Možda bi sve ovo, njihov materijal, bilo malo brutalniji da zapravo znaju engleski Verujem, ali ti pazi i na pravopis srpskog jezika... Ipak, ''Rectal Therapya'' zvuči najnerasadnutije od svih ovih 9 minuta...hehehhe.... Textovi su raspad...Ustvari, sve je raspad. A i dugo nisu updatovali sajt. Hvala za adresu...ja jesam pisao ''morbidian'', ali google mi nije ništa značajano izbacio. Quote
THE WIZARD Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 ali chekaj jel su oni stvarno platili negde u nekom studiu da snime ovo???? Quote
Guest Syrant Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Bas sam isao sinoc na njihov sajt, pa oni su vec imali svirke??? Ono stvarno treba cuti uzivo,sobzirom koliko raspadnuto zvuce ''studijski'' I,jel neko mozda probao da recenzira onaj njihov snimak, posto sam se ja nesto razmisljao...ali cisto pitam. Ne verujem da je ono snimano u studiju, ne verujem da bi im dozvolili...ali ko zna... Quote
Valkyrie Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Verujem, ali ti pazi i na pravopis srpskog jezika... Gde sam pogrešila? Quote
_Grotesque_ Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Uf! Sve,sve ali onaj fucked up lik! Jeste li videli kakve zube ima?! Quote
Guest Syrant Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Čuo sam da ovi likovi treba da potpišu za CCP,i da su imali ekstra koncert u nekoj selendri u hrvatskoj... JBT,šta sve danas dobija ugovore za objavljivanje... Morbidian... Quote
shtuckensyglieben Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 dajte bre ljudi,ovo je neka decija zajebancija,ovo nema veze sa muzikom. Quote
Guest Syrant Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Cuo sam live verziju pesme RECTAL THERAPYA, ne zvuci lose...ima ljudi, bas je sirov snimak, ne verujem da je publika nasnimavana...pesma moze da se skine sa sajta... E,jeste videli biografije clanova...nizi su od clanova ac/dc-a... NE BIH SE JA KACIO SA OVIM LIKOVIMA Quote
Recommended Posts