КЈО Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Ma i meni je, ali nije da Titan Quest ne valja igrati zato sto je nekim ljudima koji su navikli i drze se nekih tiranosauruskih igara smeta sve sto ima makar malo veze s kultnim igricama, kao sto je to Diablo. Elem, da se nije stvorio Diablo, bila bi to neka druga igrica - tako da je bilo jedino pitanje vremena kada ce se pojaviti neka hack/n/Slash igrica. Titan Quest je, ipak, naprednija igrica.
Dead Man Walking Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Jeste, slažem se. Dobro su odradili posao. Titan Quest je svakako vredan pažnje
Rle Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Ma i meni je, ali nije da Titan Quest ne valja igrati zato sto je nekim ljudima koji su navikli i drze se nekih tiranosauruskih igara smeta sve sto ima makar malo veze s kultnim igricama, kao sto je to Diablo. Elem, da se nije stvorio Diablo, bila bi to neka druga igrica - tako da je bilo jedino pitanje vremena kada ce se pojaviti neka hack/n/Slash igrica. Titan Quest je, ipak, naprednija igrica. igrao sam titan quest i posle toliko vremena pod diabla 2 nisu ispeli nishta zanimljiveje da uchine sa h -n- s igrama , ishli su na velichinu kao mnogo ce nam biti zanimljivije ako cemao neke baje od 16 ipo metara sto mi je totalno smeshno i glupo a itemi nisu tako dobro uradjeni kao u matorom diablu , dosta je nepreglednije i manje ih ima
Novaliis Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 (edited) ako pljujete po titan questu samo zato što vam je matori diablo kvlt ili šta već.. Meni je kul da bijem ogromne kiklope, meduze i ostalu gamad. Igra ima super atmosferu, grafiku i igrivost. Edited August 9, 2008 by Egil Skallagrimsson
Rle Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 (edited) ne verujem totalno da mu je kul.. priznaj nam to ! Edited August 9, 2008 by Rle
КЈО Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Moja poenta je da je Titan Quest, ipak, igrica koja je vredna paznje. Uostalom, kako suditi ukoliko se ne odigra do kraja? U vishe igara postoji odredjeni faktor iznenadjenja, a uvek je zanimljivo istrazivati u igricama u kojima je to i cilj (donekle) (makar meni). To sto je Diablo medju prvim poceo s Hack'n'Slash ne znaci da bi trebalo da bude i jedini u tom ''fazonu''. Meni grafika, licno, nikad nije predstavljala najbitniju stavku povodom neke igre (osim kada se prebacuje na vece i jace sisteme), ali realno je glupo suditi igrici samo zbog toga sto postoji neka koja je vec odavno kult... Tu je i Sacred, takodje...igrica koja u sebi nosi mnogo humora sto je i cini zanimljivom. Tu je i takozvani Bard's Tale (ko nije igrao je mnogo propustio XD )
ProgressiveR Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Sinoć sam instalirao "Titan Quest" jer mi je potrebna razbibriga u vidu jedne ovakve "diablo"-like igre ... sve mi je oK. Jeste čist klone, ali koga briga .... otklikam pola sata dnevno i legnem da spavam
Novaliis Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Titan Quest nije nikakav klon ili tako nesto..to je igretina bre
КЈО Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Не вреди објашњавати. Ухватили се људи Диабла к'о да је то једини Hack'n'Slash...Имам гомилу ортака који су у фазону ''Аааа, ДИАБЛОООО,ААААА СВРШШШШШ''
Mita Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 kasnim sa igricama debelo sad zavrsavam ovu igricu ovo je takva bolest od igrice mnogo mi se svidja samo jedan je problem to sto sam mnogo imba
Novaliis Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Uh dobro me podseti na ovaj kult od igre, sad se i meni igra opet.
Drogarito Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Drop rate 0,00000000000000000000001
iron will Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 kasnim sa igricama debelo И ја исто. Планирам већ годину дана да прибавим ово и коначно сам јуче скинуо. За сада ми се јако свиђа, што сам и очекивао, јер јако волим игре базиране на митологији. Ако неко зна још неку на ту тему (осим АоМ) нек препоручи. И једно питање везано за ово - Очистим једну област од непријатеља, онда сачувам, изађем и после када поново учитам сви ти силни непријатељи се опет ту, некако се respawn-оваше и сад испочетка морам поново да се борим с њима, је л' зна неко како да исправим ово?
R_a_S_a Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 To je noramlno, uvek kada ponovo udjes da igras neprijatelji se respwanuju. Nije bug.
serblackbeard Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 И ја исто. Планирам већ годину дана да прибавим ово и коначно сам јуче скинуо. За сада ми се јако свиђа, што сам и очекивао, јер јако волим игре базиране на митологији. Ако неко зна још неку на ту тему (осим АоМ) нек препоручи. И једно питање везано за ово - Очистим једну област од непријатеља, онда сачувам, изађем и после када поново учитам сви ти силни непријатељи се опет ту, некако се respawn-оваше и сад испочетка морам поново да се борим с њима, је л' зна неко како да исправим ово? Шта има везе. То су све ситни противници. Мало се левелујеш, а можда и избаце неко корисно парче опреме.
Recommended Posts