Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma i meni je, ali nije da Titan Quest ne valja igrati zato sto je nekim ljudima koji su navikli i drze se nekih tiranosauruskih igara smeta sve sto ima makar malo veze s kultnim igricama, kao sto je to Diablo.

Elem, da se nije stvorio Diablo, bila bi to neka druga igrica - tako da je bilo jedino pitanje vremena kada ce se pojaviti neka hack/n/Slash igrica. Titan Quest je, ipak, naprednija igrica.

Posted
Ma i meni je, ali nije da Titan Quest ne valja igrati zato sto je nekim ljudima koji su navikli i drze se nekih tiranosauruskih igara smeta sve sto ima makar malo veze s kultnim igricama, kao sto je to Diablo.

Elem, da se nije stvorio Diablo, bila bi to neka druga igrica - tako da je bilo jedino pitanje vremena kada ce se pojaviti neka hack/n/Slash igrica. Titan Quest je, ipak, naprednija igrica.

igrao sam titan quest i posle toliko vremena pod diabla 2 nisu ispeli nishta zanimljiveje da uchine sa h -n- s igrama , ishli su na velichinu kao mnogo ce nam biti zanimljivije ako cemao neke baje od 16 ipo metara sto mi je totalno smeshno i glupo a itemi nisu tako dobro uradjeni kao u matorom diablu , dosta je nepreglednije i manje ih ima

Posted (edited)

ako pljujete po titan questu samo zato što vam je matori diablo kvlt ili šta već.. :rolleyes:

Meni je kul da bijem ogromne kiklope, meduze i ostalu gamad. Igra ima super atmosferu, grafiku i igrivost.

Edited by Egil Skallagrimsson
Posted

Moja poenta je da je Titan Quest, ipak, igrica koja je vredna paznje. Uostalom, kako suditi ukoliko se ne odigra do kraja? U vishe igara postoji odredjeni faktor iznenadjenja, a uvek je zanimljivo istrazivati u igricama u kojima je to i cilj (donekle) (makar meni). To sto je Diablo medju prvim poceo s Hack'n'Slash ne znaci da bi trebalo da bude i jedini u tom ''fazonu''.

Meni grafika, licno, nikad nije predstavljala najbitniju stavku povodom neke igre (osim kada se prebacuje na vece i jace sisteme), ali realno je glupo suditi igrici samo zbog toga sto postoji neka koja je vec odavno kult...

Tu je i Sacred, takodje...igrica koja u sebi nosi mnogo humora :) sto je i cini zanimljivom. Tu je i takozvani Bard's Tale (ko nije igrao je mnogo propustio XD )

• 1 month later...
Posted

Sinoć sam instalirao "Titan Quest" jer mi je potrebna razbibriga u vidu jedne ovakve "diablo"-like igre ... sve mi je oK. Jeste čist klone, ali koga briga .... otklikam pola sata dnevno i legnem da spavam :)

Posted

Не вреди објашњавати. Ухватили се људи Диабла к'о да је то једини Hack'n'Slash...Имам гомилу ортака који су у фазону ''Аааа, ДИАБЛОООО,ААААА СВРШШШШШ''

• 2 years later...
Posted

kasnim sa igricama debelo

sad zavrsavam ovu igricu ovo je takva bolest od igrice mnogo mi se svidja samo jedan je problem to sto sam mnogo imba :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

• 2 months later...
Posted

kasnim sa igricama debelo

И ја исто. Планирам већ годину дана да прибавим ово и коначно сам јуче скинуо. За сада ми се јако свиђа, што сам и очекивао, јер јако волим игре базиране на митологији. Ако неко зна још неку на ту тему (осим АоМ) нек препоручи. И једно питање везано за ово - Очистим једну област од непријатеља, онда сачувам, изађем и после када поново учитам сви ти силни непријатељи се опет ту, некако се respawn-оваше и сад испочетка морам поново да се борим с њима, је л' зна неко како да исправим ово?

Posted

И ја исто. Планирам већ годину дана да прибавим ово и коначно сам јуче скинуо. За сада ми се јако свиђа, што сам и очекивао, јер јако волим игре базиране на митологији. Ако неко зна још неку на ту тему (осим АоМ) нек препоручи. И једно питање везано за ово - Очистим једну област од непријатеља, онда сачувам, изађем и после када поново учитам сви ти силни непријатељи се опет ту, некако се respawn-оваше и сад испочетка морам поново да се борим с њима, је л' зна неко како да исправим ово?

Шта има везе. То су све ситни противници. Мало се левелујеш, а можда и избаце неко корисно парче опреме.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...