StarbreakeR Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Znam...citao i ja sa dark lyricsa...covek je stvarno nacitan... ...nego jel lep booklet? Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Znam da vam nedostajem na ovoj temi, ali stvarno nisam dovoljno slusao ovja bend da iznosim bilo kakve utiske ili misljenja. Ima li ko na zajam "Wayward Sons Of Mother Earth"? Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 E, da, jedna stvar koju mogu da kazem je da su gitarista i basista ranije bili u Satan i da mi se mnogo svidjaju Martinove karirane keltske pantalone! Quote
StarbreakeR Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ja imam samo pola Waywarda...uzeo od solija...nema ni on 2 deo...nadao sam se da cu da kupim original ali eto nema... Quote
Angelystor Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Znam...citao i ja sa dark lyricsa...covek je stvarno nacitan... ...nego jel lep booklet? Fin je booklet, nista specijalno, prijatan za ochi, chitljivi liriksi, minimalni podaci o pesmama i o bendu i toj je to. Quote
Angelystor Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Znam da vam nedostajem na ovoj temi, ali stvarno nisam dovoljno slusao ovja bend da iznosim bilo kakve utiske ili misljenja. Ima li ko na zajam "Wayward Sons Of Mother Earth"? Ja obozavam Skyclada, ali sam preslusao tek pola albuma.. A inache i meni fale bash ti raniji radovi. Quote
Angelystor Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Nadjoh ja kod nekog lika na netu..skinem prvo novi Heavenly i Wuthering Heights od njeg pa je Skyclad na red.. Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Moram da uzmem original...moram da uzmem original...moram da uzmem original... Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 Mnogo, znaci mnogo mi se svidja Wayward..!!!! a tek sam ga jednom obrnuo.. u principu ovo uopste ne podseca na kasniji Skyclad materijal i folka ima tek u truncicama..+jedva velika trunka zvana "The Widdershins Jig". Svako ko voli sabbat svidece mu se i ovo..Martinov vokal je bukvalno isti kao iz tih dana(to su ti dani jelte), a mjuza je uglavnom thrasherica. Najjace pesme su mi "the sky beneath my feet" i "our dying island", a odma tu je i "Terminus"sas sve onim doom introm. ovo ce se josh obrtati kad prezivim Gardijane.. Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Isto tako...The Sky i Dying Island i meni su keve! Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 Bratac pa da nisi ti mozda do skora drzao Sky u potpisa?!? Wayward Sons je i lepo posluzio za malo vratnog treninga za sutra Quote
StarbreakeR Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Jesam, naravno...jedan od najopustenijih stihova koje sam cuo! Ono fazon samo vi mene pratite...ne sekirajte se... ...Sve u svemu otisao u mordor i imao neverovatnu jebenu srecu...nasao sam i Folkemon i Skyclad - Swords of a Thousand Man longsleeve...a na poledjini The same, but Diferent"...bol... ...uostalom svi koji posecuju ovu temu su videli...makar znam za Kai-a... ...E da booklet razara...obozavam ga! Quote
Angelystor Posted October 17, 2006 Author Report Posted October 17, 2006 Dakle kad dolazi Sabbat ima saletimo Martina da nam se potpishe na Folkemoni Quote
StarbreakeR Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Hell yeah...i na jebenom duxu Ali ono mi je najace : "Folkemon trainers are :" Quote
StarbreakeR Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 E ovo cu verovatno da stavim i na BG temu...znaci imam pesmu na nekoj Blind Guardian rare kolekciji koja se zove Besando La Tierra, i pise da je radjena od strane Skyclada i Hansia...ali fora je sto meni vokal uopste ne lici na Martina, niti mi je muzika kao Skyclad...sad Metal Archives kaze da je to pesma od benda Nepal u kome je svirao Beto Vasquez...zna li neko nesto o ovome??? Quote
RNA Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Onaj Argentinac Beto Vaskez, sto je imao projekat Infinity? Nikad cuo za taj rad sto pominjes. Moram da prekopam arhive da vidim da li cu naci nesto. Quote
StarbreakeR Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Na Blind Guardian neoficijalnom raritet-collection albumu koji se zove "Legendary Songs" Quote
StarbreakeR Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Onaj Argentinac Beto Vaskez, sto je imao projekat Infinity? Bas taj valjda...mislim Hansi se jasno cuje ali drugi vokal nikako nije Martinov...verovatno jos jedna ID greska... Quote
StarbreakeR Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 E...gde bi ova tema da nije nas... ...Enivej pazario sam u Grckoj na Exkurziji Vintage Whine Digipac...sadrzi bonus live video "Building a Ruin"...i mnogo je dobro! Quote
Grobodan Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Video na Sajmu Folkemon za 600 kinti,ali nije bilo para Quote
StarbreakeR Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Na sajmu...zar i toga tamo ima??? Quote
StarbreakeR Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Zar i toga ima!!!Damnit sto mi niko nije rekao...jel radi Kozeljnik ??? Quote
Recommended Posts