WoI Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 samo da nije neka zajebancija javicu vam sutra Quote
Angelystor Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Dakle ti si taj ja sam se javio na temi za skyclad..jer me bunilo sta je ono uopste..pa javi sta ti zapalo Quote
WoI Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 pa mene je isto cudilo sta je al reko 100 din, pa bolje prvo da uzmem pa cu posle pitam haha i covek mi kaze da ne zna kako se zove al da je isecen disk i da ima nekoliko traka pa sam pogledao i video da je to to...mislim valjda se nadam da je to to Quote
StarbreakeR Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 pa mene je isto cudilo sta je al reko 100 din, pa bolje prvo da uzmem pa cu posle pitam haha Bice od tebe dovar pirocanac hahaha Quote
WoI Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 znaci sad sam uzeo disk jebe kevu kolko jedobro uradjen skyclad a therion...necu nista da kaze...ono je najelpsi original koji sam u zivotu video...kakav booklet ljudi...za svaki tekst pesme odgovarajuca slika koja ide uz nju...kuku Quote
StarbreakeR Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Da, da...video sam kod crnozeljka... Nego hoces da prodas Skyclad za 250 dindzi? Quote
WoI Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 ne salim se ne bih stvarno. bas mi se svidja disk. a nikad u zivotu nisam imao shejpovan disk Quote
StarbreakeR Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ajde...daj neki disk i makaze, zacas cu da ti ishapeujem drugi haha Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 300...i + da ti izshejpujem koji god disk pozelis za Dz Quote
Angelystor Posted April 23, 2007 Author Report Posted April 23, 2007 Obrtah i "Outrageous Fortunes"...moram priznati da mi se svidjaju I ove verzije..kanda melanholicne..i ne znam dal su mi bolji originali ili ove laganice, heh...sve u svemu..valja kako 'oces, i drago mi je da se moj skepticizam pokazao nepotrebnim. Quote
Turin Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 ovo bi mogli da bacite na folk metal podforum, right? Quote
Angelystor Posted April 24, 2007 Author Report Posted April 24, 2007 S obzirom da su zachetnici zanra kanda bi bilo u redu Quote
StarbreakeR Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Obrtah i "Outrageous Fortunes"...moram priznati da mi se svidjaju I ove verzije..kanda melanholicne..i ne znam dal su mi bolji originali ili ove laganice, heh...sve u svemu..valja kako 'oces, i drago mi je da se moj skepticizam pokazao nepotrebnim. Ja Outrageous Fortunes nisam jos uvek nasao...tako da nemam blage predstave o cemu se radi... A sto se mene tice bacite i na Folk podforum, al kao glavnu temu Quote
Angelystor Posted May 2, 2007 Author Report Posted May 2, 2007 "No Daylights... Nor Heeltaps" sam imao for a long time..al evo tek ovih dana preslusah...prvenstveno jer retko volim da slusam kompilacije pre nego sto cujem cele albume na kojima su te pesme. I ovo je..pa best of za polemisanje. Pre svega, NAJVECA glupost je sto traje 37 minuta! Ni pola diska...a inace ovo je disk kome su predstavili novog pevaca...ne znam koji je razlog zasto nisu snimili barem sata reworked materijala iz tako jebeno dobrog i ne malog kataloga! Lik ima prosek vokal. Kao ni da nisu imali neke audicije..a jebes ga, "Penny Dreadful" sa njim zvuci bash gay. Vecina ostalih zvuci ok, muzicki, ak se ne varam, sve me pesme su bukvalno preradjene, i vecina zvuci mnooogo vishe happy+ovaj lik..pa ponekad zvuci i previse happy. "Single phial" npr. Dok doduse "Inequality Street" je k'o pisana za ovog lika. Though, Martin oduvava lika na milju. Druga NAJVECA glupost je sto za ovo postoji bonus disk..a ukupno jebote ta dva mogu da stanu na jedan. Nazalost taj bonus nemam. Inache nadjoh skoro jednu setlistu..iz francuske je ako se ne varam: Great Blow for a day job Antibody Politic Parliament of Fools The Cry of the Land Widdershins Jig Another Fine Mess Inequality Street Anotherdrinkingsong They Think It's All Over Spinning Jenny The Roman Wall Blues The Song of No-Involment Jig-a-jig Mr Malapropre & Co Penny Dreadful Encore: Emerald kewl lista...zanimljivi izbori starih radova..ali ipak su tamo samo radovi sa zadnja dva sa novim likom+No daylights...jebes ga, glupo sto se ogranicili bas toliko..ali s obzirom da verovatno necu gledati za zivota skyclad, nemam ni za cime da se nerviram/zalim... ps. sledece se podsecam semblanca... Quote
StarbreakeR Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Prilicno kratka lista...al bih voleo da cujem Another Fine Mess... I ne mogu da verujem da ne sviraju nista sa Folkemona i Vintage Whinea... Quote
StarbreakeR Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Ja kupio original...a oni napravili da moras da kupis i bonus disk za 5Evra...tako da ni ja nisam cuo taj bonus CD...a bas bih voleo da cujem Building a Ruin u Kevovom izvodjenju... Quote
Angelystor Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 Hm..nisam te bash pohvatao skroz..bonus disk se kupuje zasebno za 5 evra ili? anywayz, sta ti mislis o novim verzijama? Quote
StarbreakeR Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 (edited) Da...porucuje se sa njihovog sajta...ako je ostalo jos primeraka... Pa nove verzije su skroz zarazne...kada sam ga kupio preslusao sam album 5 puta tog dana...tako da ne mogu recji rechi klevete, jer mi je stvarno OK...jedino Penny Dreadful zvuci extremno prazno bez Martina...ovako kao da je postala ono protiv cega peva...mnogo komercijalnije zvuci... P.S. E da...Single Phial nema veze sa onim sto treba da bude...Land of the Rising Slum mi je npr mnoogo bolja...na Another Fine Mess mi fali onaj intro...ne mogu da svarim pesmu bez njega... ...i tako... Edited May 3, 2007 by StarbreakeR Quote
Angelystor Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 Iskreno, mislim da samo treba malo navikavanja...da sam odmah slushao ND..NH, cenim da bi mi se bash odmah svideo heh. Ali ipak, ostaje zamerka na to sto je prokleto kratak. Ali jebg, nisu sve kompilacije kao "Blast From The Past" heh. Quote
Angelystor Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 Nikad necu da prezalim sto su mi to ukrali..i to sam digipack imao...ne mogu da ti opishem koja je to lepota! Znachi do bola artwork uradjen unutra...sve one do jaja gamma ray slike sa piramidama i yin-yangom sto mozes da vidjas po netu, sve to bilo ovde...jao u kurac kad se setih... Quote
Recommended Posts