drasticni_taxista Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 E ljudi jel ima neko link za njihov tribute? Bend se zove To cry you a song Quote
Anilinoe Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Nisasm cula. Ja volim skoro sve albume osim onih electro gluposti. Ali trenutno najvise slusam Songs From The Woods. Quote
Novaliis Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Najvise volim njihovu prog fazu, tada su mi bili najbolji, mada su mi albumi svi ok. Obozavam i solo radove Ian Anderson-a, pre svega Divinities: Twelve Dances with God i The Secret Language of Birds Quote
Talvi Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Ian Anderson - Thick as a Brick 2: Whatever Happened to Gerald Bostock? (2012) Quote
Totamealand Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Au, nije valjda da se već pojavio. Skida se. Quote
Angelystor Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 I, kak'i je? Ja obicno trpam sve na dl, pa nekad vec dodje na red za playlist-u, ovo se plasim i da skinem... Quote
Totamealand Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Vrtim ga par dana, ima neku magiju i cool momente, ali ništa spektakularno sve u svemu. Slušaće se još, možda se i otvore neki slojevi vremenom - prog je to, ništa bez strpljenja. Quote
Angelystor Posted July 23, 2012 Report Posted July 23, 2012 Ovo je daleko li bolje nego sto sam mislio, slusace se podosta. Muzicku barijeru predjoh, ali mentalna ce mi stajati, 1) glupo je sto je ovo pod IA imenom izdato, iako mnogo vise zvuci kao poslednja dva IA nego kao JT, ali onda sto uopste 2) izdati THICK AS A BRICK pod necime sto nije JT ime? i plus 3) nema Barre-a :/ ...ali dobro zvuci da se razumemo. Inace, ima neko zainteresovan da ga gleda u avgustu u 'Pesti? TAAB i TAAB2 celi + neki vec encore jel'te... Quote
Totamealand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Uuuuuu, ja sam i te kako zainteresovan! Ali samo ako postoji neka organizacija da se odmah posle koncerta kreće kući, imam ispit dan posle koncerta u 14h. Quote
Angelystor Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Pa ako moze da se skupimo, onda moze i neka kombi varijanta. Ja sa moje strane imam jos jednog zainteresiranog, vidi ti ako poznavas jos nekog da bi is'o. Quote
Totamealand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Baš ću da vidim, biće uglavnom Ian Who? Quote
Totamealand Posted August 13, 2012 Report Posted August 13, 2012 Ja ispaljujem za ovo, Angelystor, ali obično to ne radim. Ne da mi se nikako da se organizujem pa to ti je. Još sam uspeo i jednog ortaka da naložim da idemo, ali ni njemu sad ne pada na pamet da ide bez mene... Quote
Angelystor Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 (edited) Novi Ian solo http://www.mediaboom...ticus-2014.html Edited April 14, 2014 by Angelystor Quote
Milos Pink Floyd Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 veliki je bend Jethro Tull, veliki. Vidim ovde se ne pise o tome.. Njihovih ruku dela su neki od najboljih prog (rok i metal) albuma u istoriji. Ja volim sve njihove faze, jazz, prog, folk najvise, elektroniku, hard ne bas. 28 aprila u pecu (madjarska) gostuje ian andresnon sa orkestrom, idem ako bude sve po planu Quote
Chicken Little 420 Posted July 5, 2016 Report Posted July 5, 2016 Aqualung [40th Anniversary Adapted Edition Remixed and Mastered By Steven Wilson] http://newalbumreleases.net/86955/jethro-tull-aqualung-40th-anniversary-adapted-edition-remixed-mastered-by-steven-wilson-2016/ Quote
Angelystor Posted July 5, 2016 Report Posted July 5, 2016 Imam "A Passion Play" isto što Steva "odradio", i to odličan posao, pazariće se i ovaj sigurno. Quote
Angelystor Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 Overili sinoć Jethro Tull Ian Anderson-a u Temišvaru, dosta mixed bag iskustvo. Prvo nemuzičke stvari koje mi se nisu svidele, već peta turneja, ili koja već, da svira pretežno Jethro Tull materijal, i da se to maltene reklamira kao Jethro Tull iako nigde zvanično nije rečenod a je to JT. Konkretno je ova turneja "Jethro Tull by Ian Anderson", a oko hale inače sve ištampano piše isključivo Jethro Tull...sve u svemu jeftin marketing pod stare dane. Majice užas kvalitet za 20e, i sve su, naravno, Jethro Tull. I 'ajde sve to, ali su karte jebeno maltene istih cena kao za King Crimson, što je bilo neuporedivo gospodskije iskustvo, sa 50% dužim trajanjem. Sa muzičke strane, fuck it, usviran bend, i kad god je Ian na flauti to zvuči bo-gov-ski. Instrrumentali i instrumentalni pasaži pesama ubedljivo najbolje stvari večeri. Sa druge strane, kad god krene da peva, to zvuči marginalno jezivo. Nijednu dužu notu ne može da drži, sve pevuši isprekidano, bukvalno na svaku 1.5 sekundu kao da mu fade out vokala neko radi. Problem dodatni što i ostatak benda ne izvlači stvari, basista i klavijaturista jako smoreno deluju dok pevaju i još smorenije zvuče. "Songs from the Wood" je jedina koja je stvarno patila od ovog problema, višeglasje baš loše odradili. Sa druge strane, "My God"/"Aqualung" uprkos slabijim vokalima, pa i TAAB delići, fuck it, vredelo mi čuti live bar i ovako. Dal bih ga gledao opet ne znam, ne znam ni dal da preporučim u stvari Sinoć mi tokom certa bilo čak i dosta bolje nego sad u retrospektivi. Možda nije loše sledeći put ga gledati kada bude opet vodio onog mladog sa njima. 1 Quote
vudun Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Zadivljujuće je da u ovakvim, kako da kažem, turobnim vremenima ovaj bend svira i dalje. Poštovanje. Quote
MegaDave90 Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 Izgleda da su u BGu u oktobru, ako sam ja to dobro video. Quote
Grobodan Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 jea http://balkanrock.com/jethro-tull-u-beogradu-zagrebu-i-skoplju/ Quote
Angelystor Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 Mogao je bar Barreta da pozove ako je "50th" tour štaveć Quote
Haos sam ja Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 Ide novi album ove godine, opet onaj Costin radio video. Btw, jel slušao neko ovaj album iz prošle godine? Ja sam to skroz propustio. Quote
Angelystor Posted January 22, 2023 Report Posted January 22, 2023 Slušao se, i po očekivanjima bio samo Ian Anderson solo rad pod drugim imenom. Ne loše, ali ništa za duža vraćanja. Smara me doduše što otkrio hiperprodukciju pod stare dane. Quote
Recommended Posts