kuruz Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Brutal bend iz Shvedske,albumi Neither of Gods i Godhate.Ja sam slushao samo ovaj drugi,moracu da nadjem i prvi poshto je mnogo dobro.Chuo neko? Quote
soul reaper Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Imam "Neither of Gods", dobar album ali nisam se nesto pretjerano odusevio! Quote
Grobodan Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Isto i ja,nista narocito.Inace,promenili su ime u Godhate. Oni bejahu bili predgrupa Benedictionu? Quote
SIKFUK Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Isto i ja,nista narocito.Inace,promenili su ime u Godhate. Oni bejahu bili predgrupa Benedictionu? Quote
Grobodan Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Ostavi se ti vise uzgajanja stoke u Golupcu i pozuri u prestonicu,pickice,da slavimo rodjendan. Quote
SIKFUK Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Ostavi se ti vise uzgajanja stoke u Golupcu i pozuri u prestonicu,pickice,da slavimo rodjendan. Jebi se grobaru mali!!!!!! Tek 15og dolazim u bg........ Quote
LetTheMetalFlow Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Ne znam koliko ljudi poznaje ovaj bend ali meni su stvarno jedan od boljih old school DM bendova iz Švedske nekad Throneaeon a kasnije promenili ime u Godhate . Preporuka ko nije slušao . Quote
Berliner Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 bzz bend. prvi thronaeon simpa. 1 Quote
Recommended Posts