Kokopelli Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Jeff Beck, postao je poznati britanski gitarista još za vrijeme dok je bio član Yardbirds-a, koje je napustio, pa osnovao Jeff Beck Group-u sa kojom je povećao već značajnu reputaciju. Muzika im je u biti bila hard rock sa uticajem blues-a. Međutim i ta grupa nije bila dugog vijeka, da bi kasnije osnovao drugu Jeff Beck Gropu-u sa drugim ljudima, pa onda još jednu, pa još jednu itd, da bi postao prepoznatljiv po svojim jazz-rock pokušajima. U svakom slučaju, njegova je tragedija što je isto tako bio nepostojan i što je bio siguran samo kada bi stvarao sam. Krajem 70-ih smatrali su jedino Hendrix-a i Clapton-a boljim muzičarima od njega. Kako znam toliko? Mamina i tatina «Ilustrovana Rock Enciklopedija» Pa, ko šta misli? Ja sam delighted , pogotovo ovim «Jeff» albumom, iz 2003. Valjda niko nije otvorio ovu temu, ne mogu da lutam po forumu. Quote
Atheist Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Bas je malo ljudi culo njegove nove stvari. Svi znaju da je to "neki matori bluzer" Najjaca stvar je definitivno Nadia? Jel si cula? Sa You Had It Coming albuma je. slusa se FK Quote
Kokopelli Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 Bas je malo ljudi culo njegove nove stvari. Svi znaju da je to "neki matori bluzer" Najjaca stvar je definitivno Nadia? Jel si cula? Sa You Had It Coming albuma je. slusa se FK Nisam čula, jer nemam taj album, ali eto, nadam se da ću ga skinuti uskoro. Meni se dopada prva stvar sa Jeff-a, So What se zove, a kada sam prvi put čula Pork-U-Pine sa istog albuma, mislila sam da mi nije nešto u redu sa diskom, da preskače malo, a ono ladno takva pjesma Weird skroz! Meni su FK ludi skroz, textovi su im Quote
Генеральный Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Ateiste, sta mislis o Ју хед ит камин' - Суспенжн? Quote
Atheist Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Lep autro za album. Sto? Trip je i ono kad se "takmici" sa slavujem. Quote
Breakthru Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Najgenijalniji. Gitarista. Ikad. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=oPBqk-0gWfQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VC02wGj5gPw&feature=related Inace,ponosni sam vlasnik njegovih magneta...koji su najblaze receno jebeno fantasticni Quote
Breakthru Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Hahaha... Verujem da jesu. Inace verujem da je to live iz Ronnie Scot's kluba, izdat ja kao live album i fantastican je ceo. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Aha..taj je...iz 2007. Evo i dva drugara stara... http://www.youtube.com/watch?v=dSnsyzfhY_E Quote
metal guru Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Genijalan gitarista nazalost sa ocajnim pristupom prema svojoj karijeri mada je zbog toga ostao underground miljenik Quote
Recommended Posts