darthmoog Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Corrosion of Conformity i Kyuss su obavezni od stonera...crowbar je sludge...ako hocesh josh neki sludge Acid Bath,Eyehategod i Dystopia bi bile moje preporuke... Quote
Download_manager Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Kako definisti žanr kojem pripada Down? Da li je Stoner, Sludge, Doom ili nešto treće? I kakva je razlika izmedju stonera i sludge-a? Ako bi neko mogao da mi odgovori. Quote
The Wicker Man Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 E ajde ljudi da malo ozivimo temu.... naime svi ovde znamo ko je i sta je DOWN....takodje svi znamo kako bi bilo lepo videti taj band u SKC-u na prolece ili leto 2008....tako aj ne budite lenji i kliknite ovde na ovaj link...DOWN 2008 i dajte svoj glas.... Ako nije Pantera mogla da dodje neka onda dodje marar 1/2 nje! HVALA!!! Quote
darthmoog Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Razlike izmedju stonera i sludgea? Pa poslushaj bilo koji bend iz ova 2 zanra i bice ti potpuno jasno....razlike su ogromne...down jeste sabbatovski stoner bend...dosta juga i svega toga...najvishe podsecaju na corrosion of conformity definitivno... Quote
darthmoog Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 (edited) jebem ti edit da me neko ne shvati pogreshno...down nije samo sabatovski stoner vec kao sto su svi do sada rekli 1000 puta imaju uticaje svih tih juznjackih doom podzanrova...ali realno su najbrilizniji zvuku Corrosion of Conformityja jebem ti i alkohol Edited September 18, 2007 by darthmaul Quote
kuruz Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Ja u nekoj razmeni pokupih Nolu, totalno mi se svidja. Ja sam nov u ovom zvuku, osim Crowbar nisam se puno bavio stoner-om. Sta jos preporucujete kao obaveznu literaturu? CoC пре свега. Moja препорука је да прво узмеш In The Arms of God, па тек онда кренеш и са старијим албумима. Quote
VoivodBG Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Eyehategod-ov take as needed for pain bongzilla gateway(ovi su ti stoneri na kvadrat) Fu manchu pod obavezno,klasican stoner rock bilo koji album od doticnih OD CoC-a, Wiseblood i Blind pod obavezno,a mozes i prva dva albuma kada su bili crossover,tj kada je mike dean bio pevac Quote
negative creep Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 skida se...jedva cekam da cujem hvala za rapidshare Quote
VoivodBG Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 skida se...jedva cekam da cujem hvala za rapidshare Nema na cemu Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 otpevao phil odlično Quote
Radnaskela Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 @ The Wicker Man: kako mogu da tražim down da dođe ovde? gde je link za demand? ne mogu da ga nađem. Quote
VoivodBG Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Uf nasao sam skoro demo iz 1992-93 Quote
Гера Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 (edited) Јеботе, обожавам бенд, али ми се овај нови нешто не свиђа као претходна два... Некако ми није као оно што сам желео... Она NOD песма, ако се не варам, је екстра, супер риф, исто као и она прва 3 SUNS 1 STAR, све остало ми никако није ни загребало уво... Нема ни Филових зајебаних вокала, већ све нешто певуши... Очекивао сам да ће бити мало тврђи, искрено! Шта знам, можда ми уђе, ако га будем преслушао више пута, тек сам га набавио пре неки дан. Све у свему, кликћите на линк, ја јако желим да их видим!!! Edited October 21, 2007 by Гера Quote
Џрк Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 ... Очекивао сам да ће бити мало тврђи, искрено! Шта знам, можда ми уђе fix'd. Quote
VLADAR KOSMOSA Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 da li postoje neke sanse da DOWN dodje? ima neko neki info ili nesto? Quote
Guest Hostile Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 E ajde ljudi da malo ozivimo temu.... naime svi ovde znamo ko je i sta je DOWN....takodje svi znamo kako bi bilo lepo videti taj band u SKC-u na prolece ili leto 2008....tako aj ne budite lenji i kliknite ovde na ovaj link...DOWN 2008 i dajte svoj glas.... Ako nije Pantera mogla da dodje neka onda dodje marar 1/2 nje! HVALA!!! Demandovano! Ih,sad... bas 1/2...? Ne bih rekao! Quote
VoivodBG Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 како звучи?Zvuk je slabijeg kvaliteta,cenim da su snimali u nekom podrumu najcrnjem Evo ti lista pesama,pa ti odluci da li da ti uploadujem: Bury Me In Smoke x2 Eyes Of the South Lifer Jail Losing all x2 Pillars Of Eternity(znaci ovo je tako prljavije zvuci sa losijom produkcijom!) Stone The Crow Swan Song Temptations Wings x2 Nadam se da cemo u 2008 zaista gledati Down....ja ne mogu vise da cekam,neka ih stave i u malu salu skc-a,to bi bila samo takva atmosfera Quote
ZheX Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 demandovao sam...Nadam se da ce da dodju, samo da vidim onog ludaka Phila. Quote
VoivodBG Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 A Pepper Keenan-a,Kirk Windstein-a???? Quote
Youndivian Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Очекивао сам да ће бити мало тврђи, искрено! Шта знам, можда ми уђе, :) Quote
ZheX Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 A Pepper Keenan-a,Kirk Windstein-a???? i njih, ali Phily je ipak glavna faca. Quote
VoivodBG Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 i njih, ali Phily je ipak glavna faca. biggrin.gifJeres! Quote
Гера Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Приметих и да се у неким песмама мало понављају са старих албума! Quote
Recommended Posts