BLAGOJE Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 jel' moguce da je ovo remek-djelo ovako mlako primljeno?najbolji hevi dum jos od Solitude-ovog "Alone"-a. Quote
Јарослав Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Ја данас два пута извртех, на путу до посла и на путу од посла. После ћу опет, прво да бацим коју партију ПЕС-а. Quote
Јарослав Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 А да, Levitation има најбољи Down рефрен икада. Quote
BlowCape Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 A vala i witchripper je jedan od boljih intro riffova... Iz nekog razloga me pomalo nostalgira na ghosts along the mississippi... Jeste singl, al mi je za sad ubedljivo najjaca na ovom ep-u... Quote
BLAGOJE Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 mene ovo opasno vraca na trouble,ponekad uleti neki windsteinovski rif,i da nije toga i anselmovih vokala i saputanja i recitala kao psalm da slusam,mozda i zbog ovih boja na omotu,samo sto mi je ovo nekako bolje i od samog trouble-a.nekako sam se razocarao u hevi dum kad je love usao u candlemass,ocekivao sam previse od njih i fakticki ne cuh nikakav super kvalitet sem mozda place of skulls-a mnogo godina,i neizmjerno im fala na tome. Quote
Talvi Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Meni je Misfortune Teller metal hit godine i dalje, onaj rif ruši gradove pred sobom. Quote
Јарослав Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 A vala i witchripper je jedan od boljih intro riffova Мени је онај риф на строфи само такво зло. Quote
BLAGOJE Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 curse,i this work zbog zajebanih trouble momenata,ali i ostalo je suvo zlato.mislim da je ovo glat izdanje godine za mene. i levitation. jebiga,ove godine dum pobijedio,ovo i zadnji conan stvarno izdanja mimo svega Quote
Јарослав Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Нешто се размишљам, ако су најавили да ће у низу да избаце четири комада ЕП-јева, ваљда ће мали временски размаци између њих да буду. Мислим, сигурно нису луди да држе фанове на чекању годинама за тако нешто. Quote
Talvi Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Ja iskreno ne verujem da će oni to ubrzo Kao što i rekoh, iz onog intervjua za Metal Hammer od pre koji mesec: The plan is to record and release each one of them sequentially, with a possible view to collecting them together in one package when they're all done. In characteristic Down style, there's no rush to the finish line; they're talking about a year between EPs, rather than months (and certainly not weeks). Still, compared to past standards, this is a positively frantic work-rate. Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 ja cu da budem sretan ako cetvorkaizadje za 3 godine.tojest bicu sretan ako ikad izbace 4 komada Quote
Talvi Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Jbg, kad praviš računicu u vezi sa Down-om uvek moraš uračunati i sve njihove druge bendove. Phil izdaje solo album do kraja godine valjda, Eyehategod je stalno na turneji, Crowbar su aktivni isto... Jedino je Pepper besposlen jer COC izgleda snima još jedan album bez njega ovih dana. Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 iskreno,malo mi se ti americki bendovi penju na kurac sa otezanjem i neradom i zivljenjem na lovorikama Quote
Talvi Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Južnjački način života jbg, tamo sve ide otegnuto. Quote
Јарослав Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Phil izdaje solo album do kraja godine valjda Оп, оп. Нешто више о овоме? Quote
Talvi Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Zvaće se "Walk Through Exits Only", neki ekstremniji zvuk će biti, sviraće mu gitarista Superjoint Ritual-a i bubnjar Warbeast-a. Sad vidim da je odložen za sledeću godinu a izdaće dve pesme u novembru na splitu sa Warbeast. Quote
Јарослав Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 О, па фино. Свиђа ми се што ће бити екстремније. Quote
Talvi Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Ja bih da on opet uradi nešto u Southern Isolation fazonu, pa makar i bez ex-gospođe. Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 jebo ga ti,sledeci EP Down-a je akusticni,sta ces vise? ja sam se uzelio glibestine od njega,zato se najvise radujem tom solo albumu.jos kad bi ponovo okupio christ inversion... Quote
Talvi Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Ko nije slušao neka overi Arson Anthem - Phil, Hank III i Mike Williams IX u nekoj hc/punk/crust akciji. jebo ga ti,sledeci EP Down-a je akusticni,sta ces vise? meni akustike niakd dosta Quote
Јарослав Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Пф, Arson Anthem је a must listen. Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 od svog sranja koje je phil izbacio do sad,christ inversion je apsolutna pobjeda,jedino bi bolje bilo da je eibon zazivio Quote
Talvi Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Nemojmo zaboraviti jednu od najkultnijih saradnji ikada: pa još Attila Csihar na istom albumu, zlo Quote
Recommended Posts