Tower... Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Chuck Billy los pevac, najveca glupost koju sam u zivotu cuo. Blago tebi, ti si u životu baš dobro prošao. Quote
Ozziris Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Mastejn se nikako ne sme nazvati dobrim pevacem iz ugla kvaliteta i lepote pevanja..iz ugla uticaja i odjeka u metal muzici svakako! Quote
Thrasher Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Mislim da je na Killing Is.... imao najbolje vokale u svojoj karijeri. Quote
Tower... Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Mastejn se nikako ne sme nazvati dobrim pevacem iz ugla kvaliteta i lepote pevanja..iz ugla uticaja i odjeka u metal muzici svakako! Eh, sad... Lepota je relativan pojam, meni njegov glas prija. A, kvalitet pevanja mu je neosporiv, čovek zna da peva, samo može da ti se ne sviđa njegova čudna boja glasa. Mislim da je na Killing Is.... imao najbolje vokale u svojoj karijeri. Što je verovatno jedan od razloga što mi je to omiljeni album, pošto mnogo, mnogo pažnje posvećujem vokalima. Quote
Ozziris Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Eh, sad... Lepota je relativan pojam, meni njegov glas prija. A, kvalitet pevanja mu je neosporiv, čovek zna da peva, samo može da ti se ne sviđa njegova čudna boja glasa. I meni njegov glas prija, de se razumemo, (Megadeth mi je jedan od omiljenih bendova) jer mi je specifican.. ali ne mogu da ga nozovem kvalitetnim pevacem (govorim o live nastupima). poskidao sam par koncerata od npr '88 do 92-'93..koncerti su odlicni..ali mi je zasmetalo sto kao da ima ozbiljnih problema sa probavom ! Utisak je drasticno popravio sa Blood in water! Al sto ti kazes..verovatno je relativno..od ukusa do ukusa. Quote
wastelander Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Meni jedni od drazih vokala, Thomas Fischer Michael Jackson Ron Royce Denis Bélanger Phil Rind David Wayne John Connelly Alberto Contini ..etc... Quote
obsessed by cruelty Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Don Doty Ron Rinehart Mille Ventor Ujka Tom Araja John Cyriis Cak Bili Flemming Ronsdorf Old skul Dzejms Hetfild Ron Royce Thomas Werner Lars Goran Petrov John Walker Toma Ratnik Schmier Max Cavalera Wagner Lamounier James Hamilton Jeff Bercera Bobi Blic Bili Milano Kurt Brecht Dzon Koneli Tony Foresta Tony Portaro Sean Killian Jeste da ih ima nekoliko koji su vise death no thrash, ali posto u njeihovoj muzici ima dosta i thrasha ubacio sam ih na listu. Quote
Novaliis Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Meni je Toma najbolji, vokal zna da mu bude jezivo zao. Quote
obsessed by cruelty Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Zavisi na kog Tomu mislis, ima ih trojica na listi. Mada mi se po opisu cini da je Toma Ratnik. Quote
Novaliis Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Tom Araya, ja ni ne znam za nekog drugog, nisam toliko upucen u thrash. Quote
obsessed by cruelty Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Hahahahaha, zajebao sam se. Prvo sto mi je kod tvog opisa palo na pamet je Tomino (Hellhammer/CF) recitovanje, koje je itekako zlo! A ne Araja Quote
Tower... Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Mille Ventor Max Cavalera Uf, uf, nikako... x) Kol'ko god voleo Kreator i Sepulturu, njihovi glasovi su užasni. x) John Cyriis Sean Killian Amin. x) I, naravno, JOEY BELLADONNA. Quote
Drogarito Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Sean Killian?hahahaha http://www.youtube.com/watch?v=YP6r105Bn9I 1:51 Quote
Zoidberg Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Sean Killian je jedan od najgorih vokala 3 Quote
obsessed by cruelty Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Zavisi kome, meni je on fenomenalan na Enternal Nightmare-u. Sto rece neko na ovom forumu davno (cak mislim da je Bosko to rekao), njegov glas ili volis ili mrzis, prema njegovom vokalu ne mozes da budes ravnodusan. Quote
Thrasher Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 (edited) Sean ima odlican vokal. Edited January 14, 2011 by Thrasher Quote
Tower... Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Zavisi kome, meni je on fenomenalan na Enternal Nightmare-u. Sto rece neko na ovom forumu davno (cak mislim da je Bosko to rekao), njegov glas ili volis ili mrzis, prema njegovom vokalu ne mozes da budes ravnodusan. Sean ima odlican vokal. Sean Killian je bog otac fagots Quote
SkullKrusheR Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 i meni killian jedan od omiljenih. Quote
excel fan Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Pored neprevaziđenog Čaka iz Testamenta meni je Keith Deen iz Holy Terrora,master of all voices!Kakva šteta što taj bend nije doživeo da izda i svoj treći album,uh kad bi se oni ponovo oformili! Quote
Grob Bez Dna Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 za koga da se okupe ponovo? doduse, u modi je to ponovno okupljanje... Quote
obsessed by cruelty Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Uf, uf, nikako... x) Kol'ko god voleo Kreator i Sepulturu, njihovi glasovi su užasni. x) Amin. x) I, naravno, JOEY BELLADONNA. Haha, bio sam prezauzet Killanom i nisam ni video gornji deo poruke. Max manje vise, ali Mile (onaj stari, novi je sranje), i Ventor su Quote
obsessed by cruelty Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 (edited) Izvinjavavam se na duplom postu, ali ne mogu da verujem sta sam izostavio. Dakle, Andreas Geremia. I Eric A.K. Edited January 15, 2011 by obsessed by cruelty Quote
Recommended Posts